آریا جوان

آخرين مطالب

معرفی کتاب بیوگرافی استیو جابز نوشته‌ی والتر ایزاکسون فناوری

معرفی کتاب بیوگرافی استیو جابز نوشته‌ی والتر ایزاکسون
  بزرگنمايي:

آریا جوان - بیوگرافی افراد موفق و تأثیرگذار در هر حوزه‌ای همواره می‌تواند چراغ راه افرادی باشد که می‌خواهند مسیر پرفراز و نشیب موفقیت و پیشرفت را طی کنند. استیو جابز یکی از این افراد است.

نویسنده‌ی پرقدرت بیوگرافی بزرگانی چون بنجامین فرانکلین و آلبرت انیشتن این‌بار سراغ تاثیرگذارترین چهره‌ی شناخته‌شده در دنیای تکنولوژی رفته است؛ « استیو جابز » بنیان‌گذار شرکت بزرگ اپل در طول زندگی سراسر تجربه‌ی خود درس‌های فراوانی از موفقیت و پیشرفت برای آیندگان خود به یادگار گذاشته است. «والتر ایزاکسون» بیوگرافی استیو جابز را با قلم شیوا و اثرگذارش مانند کتاب‌های قبلی به‌گونه‌ای جذاب و خواندنی به رشته‌ی تحریر درآورده است. کتاب حاضر بر مبنای مصاحبه‌هایی که با اطرافیان جابز (مصاحبه‌هایی با بیش از 100 نفر از اعضای خانواده، دوستان و رقبا) به‌صورت هدفمند انجام شده، شکل گرفته است. این کتاب در نیویورک تایمز جزو پرفروش‌ترین بیوگرافی‌ها معرفی شده است. والتر ایزاکسون داستانی مهیج و خیره‌کننده از زندگی پرفراز و نشیب و شخصیت مشتاق یک کارآفرین خلاق نوشته است؛ شخصیتی که شور و شوق او به کامل بودن، انقلاب طوفانی در صنایعی چون کامپیوترهای شخصی، فیلم، موزیک، تلفن، تبلت و هرگونه انتشار دیجیتال به‌پا کرد.
بیوگرافی استیو جابز
زمانی‌که آمریکا به‌دنبال راه‌هایی برای حفظ مرزهای خلاقیت بود، و جوامع سراسر جهان برای ایجاد عصر اقتصاد دیجیتال تلاش می‌کردند، استیو جابز در مقام نمادی از ابتکار و خلاقیت درخشید. او متوجه شده بود که بهترین راه برای ایجاد ارزش در قرن 21 پیوند میان خلاقیت و تکنولوژی است. استیو جابز در این راه کوشید و شرکتی را خلق کرد که در آن تصورات و خلاقیتش با دستاوردهای برجسته‌ی مهندسی ترکیب شد و نتایج شگفت‌انگیزی به‌بار آورد. شخصیت استیو جابز با محصولاتش مرتبط است؛ همان‌گونه که سخت‌افزار و نرم‌افزار اپل بخشی از سیستم یکپارچه‌ای را تشکیل می‌دهند. داستان زندگی او آموزنده و تأثیرگذار و سرشار از درس خلاقیت و رهبری و خلق ارزش است. مقاله‌های مرتبط:
بیوگرافی استیو جابز معرفی کتاب شرکت خلاقیت؛ خاطرات بنیان‌گذار پیکسار اثر اد کتمول
اگرچه استیو جابز برای نوشتن این کتاب با نویسنده‌اش همکاری می‌کرد، اما هیچ‌گاه تلاش نمی‌کرد کنترلی بر آنچه نوشته می‌شد، داشته باشد. او حتی خواستار خواندن کتاب پیش از چاپ و انتشار آن نبود. او هیچ محدودیتی قائل نمی‌شد و مردم را نیز همواره تشویق می‌کرد که صادقانه و بی‌پرده صحبت کنند و گاهی اوقات درباره‌ی رقیبان و همکاران خودش با صراحت و کمی هم خشونت سخن می‌گفت.
دوستان و دشمنان و همکارانش تصویری بی‌پیرایه از احساسات و کمال‌گرایی و وسواس و هنروری همراه‌با انگیزه‌ای نیرومند از او در ذهن دارند. شخصیتی که با مجموع این ویژگی‌ها مسیر خود را شکل داده است. استیو جابز فردی دوست داشتنی بود که شخصیت قدرتمند و زندگی منحصربفردش خواننده را برای خواندن سرگذشت او مجاب می‌کند. او در صنایع فنی تفریحی با ترکیب موفق فناوری و هنرهای پیشرفته تحول بزرگی ایجاد کرد. با کمک این دگرگونی، استیو جابز محصولاتی به مشتریانش عرضه کرد که پیش از این حتی احساس نیاز به آن‌ها نمی‌کردند. او توانست با امتناع از پذیرش واقعیت موجود با آن مبارزه کند. نتیجه این شد که غیرممکن را ممکن کرد. یکی از مهم‌ترین نقل قول‌هایی که از استیو جابز در این کتاب آمده، این است: یادآوری فرارسیدن زمان مرگ، زودتر از آنچه فکر می‌کنم، مهم‌ترین ابزاری است که برای گرفتن تصمیم‌های مهم و بزرگ زندگی تابه‌حال با آن روبه‌رو شده‌ام. مرور و بررسی کتاب
خوانندگان گودریدز با حدود 700 هزار رای 4.12 ستاره از 5 ستاره را به این کتاب داده و در حدود 16 هزار دیدگاه برای آن نوشته‌اند. در آمازون هم بالای 4 ستاره و حدود 7 هزار دیدگاه دریافت کرده است. در بخشی از مروری که آمازون بر این کتاب نوشته است، می‌خوانیم: باز کردن این کتاب و شروع خواندن آن بدون احساس افسردگی و غم فقدان مردی چون استیو جابز سخت به‌نظر می‌رسد. بعد از آن می‌توان درباره‌ی جوانی و وعده‌ها و قول‌هایش و مسیر بی‌رحمانه‌ای که برای رسیدن به موفقیت سپری کرد، مطالب جالبی خواند. تا جایی که غم اولیه‌ی حاصل از آغاز خواندن کتاب به فراموشی سپرده و با اشتیاق به خواندن درباره‌ی تمرکز و دیدگاه استیو جابز بر محصولات تولیدی‌اش جایگزین می‌شود. علاوه‌بر آن می‌توانید ویدیوهای جالبی از بررسی این کتاب که از منابع مختلف جمع‌آوری شده، در آمازون تماشا کنید.
در نیویورک تایمز بررسی مفصلی راجع به این کتاب نوشته شده است. در بخشی از این بررسی آمده است: استیو جابز، مخترع برجسته‌ای که اختراعات او فناوری را به‌شدت دگرگون کرده، آموزه‌های دوران کودکی‌اش را به نظریه‌ای همه منظوره از طراحی هوشمندانه تبدیل کرده است. او برای والتر ایزاکسون فرصتی برای ایفای نقشی مشابه ایجاد کرد. داستان زندگی او کتابی را به‌وجود آورده که صریح، ظریف و موجز است. به‌اندازه‌ای که به‌عنوان یک کتاب بیوگرافی باکیفیت مطرح می‌شود. کتاب «استیو جابز» والتر ایزاکسون برای رسیدن به این هدف چیزی کم ندارد. درباره‌ی کتاب
آنچه بیوگرافی را خواندنی و جذاب می‌کند، داشتن موضوع گیرا و روایتی سرگرم‌کننده و صحت و درستی مطالب آن است. والتر ایزاکسون تمام این موارد را در نوشتن این کتاب و سایر بیوگرافی‌های خود رعایت کرده است. همین باعث می‌شود خواننده هنگام خواندن کتاب حس کند بیشتر با داستانی جالب روبه‌رو است تا شرح زندگی و بیوگرافی قهرمان داستان. کتاب استیو جابز اولین‌بار در نوامبر 2011 و حدود چند هفته بعد از مرگ استیو جابز منتشر شد. این کتاب در ویرایش‌های مختلف حدود 600 صفحه دارد. استیو جابز در پایان ماه اگوست بازنشسته شد و درست 6 هفته بعد از آن زندگی‌اش به پایان رسید.
ترجمه‌های کتاب
کتاب حاضر را ناشران و مترجمان مختلف زیادی ترجمه و منتشر کرده‌اند که اولین نسخه‌های ترجمه متعلق به سال 1390 است. اصل این کتاب نیز به زبان انگلیسی همراه‌با 1 لوح فشرده از سال 1390 در کتابخانه‌ی ملی در چند نسخه موجود است. اینجا به برخی از ترجمه‌های این کتاب اشاره می‌کنم. اولین‌بار نشر پیکان با ترجمه منیژه شیخ‌جوادی و ارمغان جزایری در سال 1390 فیپای این کتاب را گرفته، اما در سال 1392 منتشر کرده است. انتشارات دوراندیشان با ترجمه‌ی محسن نوبخت و حبیب‌الله حبیبی، سال 1390 نشر ستایش، ترجمه‌ی مهدی پاک‌نهاد، سال 1390 انتشارات جویا، ترجمه‌ی پرناز صدیق‌راد، سال 1390 نشر آوای راد، مترجم زهره فیضی، سال 1390 انتشارات نیکان کتاب، ترجمه رضا زمانی، محمد زینالی، زهرا لطیفیان‌منفرد، سال 1390 انتشارات صانعی، مهدی ابراهیمی، ویراستار علی رمضانی، سال 1390 منتشر شده و در سال‌های بعد به چاپ هفتم رسیده است. لوح فشرده همراه کتاب کاغذی به‌فروش می‌رسد. این ترجمه از کتاب روی سایت آدینه بوک برای فروش قرار دارد. انتشارات دنیای اقتصاد، مترجم علیرضا کیوانی‌نژاد، سال 1391. این نسخه روی سایت کتابراه موجود است. نشر مولفان فرهیخته، ترجمه‌ی الهام منظری و سولماز پورعباس، سال 1391 نشر چکاوک، ترجمه مجید نوریان، مترجمین همکار آزاده حیدریان، علیرضا انصاری، سال 1391. این نسخه از کتاب روی سایت دیجی‌کالا به‌فروش می‌رسد. انتشارات سخن‌گستر مشهد، مترجمان ریحانه خراسانی، لیلا صداقتیان،‌ شادی فلاح، سال 1391 کتاب صوتی زندگی‌نامه‌ی استیوجابز با ترجمه‌ی گروه مترجمان را ناشر صوتی نوین کتاب گویا تهیه کرده که روی سایت نوار در دسترس است. ترجمه‌ای از ناصر دادگستر نیز به‌صورت رایگان روی سایت طاقچه برای دانلود قرار گرفته است.
درباره‌ی نویسنده
والتر ایزاکسون (به انگلیسی Walter Isaacsom) زندگی‌نامه نویس آمریکایی، استاد دانشگاه تولین امریکا در رشته‌ی تاریخ و متولد سال 1952 است. او توانست با کتاب استیو جابز در سال 2011 رکورد فروش تمام کتاب‌ها با موضوع زندگی‌نامه را بشکند. وی تاکنون مدیریت مؤسسه‌ی اسپن، ریاست CNN و ویراستاری مجله‌ی تایمز را بر عهده داشته است. ایزاکسون نویسنده‌ی کتاب‌هایی چون لئوناردو داوینچی، مخترعان: استیو جابز، انیشتین: زندگی او و جهان، بنجامین فرانکلین: یک زندگی امریکایی است. همچنین در نوشتن کتاب مردان باهوش: 6 رفیق و دنیایی که ساختند، مشارکت داشته است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/105714/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شتر‌ها در محوطه کاخ وینسنس فرانسه

خیاط زبردست طبیعت

دریاچه‌ زیبای بَرم اَلوان در شهرستان بهمئی

تصاویر متفاوتی از شاهزاده سریال «جومونگ 3»

سختی‌های کار «سلطان و شبان» که کمتر شنیدید

یازده مرد منتخب کرسپو برای فتح فینال غرب آسیا

ستاره یونایتد: عذرخواهی چرا، جواب کاونتری را دادم!‏

جانشین عالیشاه در اراک هم بازوبند می‌خواهد

گلایه خسرو حیدری از علی دایی

حسین وفایی، به مکان مقدس ما توهین کردی!

سیوهای بی نظیر دروازه بانان لالیگا با پا!

تمجید شواین اشتایگر از گواردیولا

خط و نشان مدافع ذوب آهن برای تراکتوری‌ها

توصیه به لیورپول؛ مورینیو دوای درد شماست!‏

لحظه ورود نیمار به ورزشگاه کینگدام آرنا برای تماشای دیدار الهلال و العین

به نظرتون بچه سیر شده یا نه؟

اگه همسرت باهات درد و دل کرد، اینو بهش نگو

از این ترفندهای خلاقیتی که حسابی به کارت میاد!

با این رفتار، همیشه از جاری هات سرتر و جلوتری

عصر ایران: احضار پریسا صالحی برای اجرای حکم حبس

روایتی از همکاری‌های اطلاعاتی مجاهدین با ارتش صدام

گلکسی زد فلیپ 6 احتمالاً در 7 رنگ مختلف عرضه می‌شود

آرامگاه چوپان‌آتا در شهر زیبای کلاله

جدال دیدنی سگ ها با پلنگ برفی

مزارع معروف لاله ها در هلند

ماجرای تفنگدار آمریکایی؛ از تلاش برای منفجر کردن مسجد تا مسلمان شدن!

سخن بزرگان/ بی توجهی به فقرا جرم بزرگی است

ویدئویی جدید از بنیامین بهادری که ترند شد!

تغییر در قوانین جوایز «اسکار»

«مست عشق» نیامده حدود 2 میلیارد فروخت

«زیرخاکی» و «مردان آهنین» پربیننده‌ترین‌های آخر فروردین

توضیحات اسبقیان درباره اداره‌ی استقلال و پرسپولیس

مسابقه آلومینیوم اراک و پرسپولیس با حضور تماشاگر برگزار می شود

بمب بزرگ استقلال پس از تغییر مالکیت

ترکیب الهلال به امید کسب پنجمین ستاره آسیایی

واکنش خسرو حیدری به بازی دفاعی استقلال نکونام

ادعای خسرو؛ خیلی از مسئولین پرسپولیسی هستند

ساپینتو اگر می‌ماند، امسال با اختلاف قهرمان می‌شدیم

تشکر ستاره اینتر از عمو تیری؛ بهترین عموی دنیا!‏

پرسپولیس بازیکن خاطی‌اش را جریمه می‌کند؟

برف‌روبی توسط اولتراها!

روایت اپراتور اورژانس از تماس زنی که خبر نداشت 9 ماهه باردار است

بیت مرحوم آیت‌الله کاشانی بیانیه صادر کرد

انرژی هسته‌ای ارزش تحمل این همه فشار را دارد؟

رئیس‌جمهور: امیدواریم توافقات سفر پاکستان با پیگیری مقامات دو طرف سریع‌تر اجرایی شود

پس لرزه‌های حمله ایران؛ استعفای مقام ارشد اطلاعاتی ارتش اسرائیل

عملکرد برخی از پردازنده‌های اینتل یک‌شبه 9 درصد افت کرد

سرقت اطلاعات بیماران یک شرکت آمریکایی توسط هکرها

گوناگون/ کشف تصویر 1800ساله «اسکندر مقدونی»

رفتار عجیب موش پس از شنیدن صدای جیغ!