آریا جوان

آخرين مطالب

چگونه ویروس کرونا نحوه آموزش نسل‌های بعدی را تغییر می‌دهد؟ / جامعه آینده باید خلاق‌تر و دارای هوش هیجانی بالایی باشد دانش

  بزرگنمايي:

آریا جوان - برخی کارشناسان معتقدند ویروس کرونا نه تنها شیوه‌های تدریس را در زمان حاضر متحول کرده است، بلکه می‌تواند به زودی شرایط تدریس و تحیلی طی سال‌های آتی را نیز متحول کند.

پورنیما لوترا، بنیانگذار و مشاور اصلی TalentED Consultancy ApS و استاد دانشکده بازرگانی کپنهاگ و سندی مکنزی مدیر، آموزشگاه بین المللی کپنهاگ معتقدند ویروس کرونا نه تنها شیوه‌های تدریس را در زمان حاضر متحول کرده است، بلکه می‌تواند به زودی شرایط تدریس و تحیلی طی سال‌های آتی را نیز متحول کند. آن‌ها در مقاله‌ای مشترک که در وب سایت مجمع جهانی اقتصاد منتشر شده است می‌نویسند: از زمان پایان جنگ جهانی دوم تا کنون بسیاری از کشور‌های جهان شاهد تشکیل کلاس‌های منظم مدارس و مؤسسات آموزشی هستند. اما در شرایط فعلی و با شیوع ویروس کرونا، مدارس از حالت عادی خود خارج شده اند و کلاس‌های درس به سختی تشکیل می‌شوند. اکنون پرسش مهم این است که این موضوع در طولانی مدت چه تأثیری در آموزش دارد؟
در ادامه این مقاله می‌خوانیم: مدتی است که معلمان سراسر جهان در مورد لزوم تجدید نظر در مورد نحوه آموزش نسل‌های آینده صحبت می‌کنند. اما اکنون زمانی حساس برای فکر کردن به این موضوع است که قرار است دانشجویان خود را برای چه چیزی آماده کنیم؛ بنابراین، همانگونه که مربیان شیوه‌های جدید برقراری ارتباط با دانش آموزان خود از راه دور را مورد آزمایش قرار می‌دهند، زمان مناسبی است که بررسی شود این آموزش از راه دور چگونه می‌تواند تاثیری مخرب بر نسل‌های بعدی داشته باشد و برای پیشگیری از اثرات منفی چه باید کرد.
امروزه اکثر دانش آموزان در موسسات آموزشی ما از نسل مشهور به نسل پیشرو هستند، نسلی که در دنیایی واقعاً جهانی شده رشد کرده است. این نسل که بزرگ‌ترین آن‌ها اکنون 25 سال سن دارد، به احتمال زیاد می‌تواند در نتیجه یک بیماری عالم گیر جهانی، تحصیلات خود را به لطف فناوری تکمیل کند. اگرچه هم اکنون بسیاری از امتحانات لغو شده، رویداد‌های ورزشی و حتی فارغ التحصیلی‌ها نیز با مشکل مواجه است، اما این نسل می‌تواند از طریق شبکه‌های اجتماعی و دنیای مجازی از پس مشکلات بر بیاید.
این نسل قدرت همکاری مشترک برای حل بزرگترین چالش‌های جهان را می‌داند و تغییر اوضاع و سلامت روان در صدر برنامه‌های خود قرار می‌دهد. اما نسل پس از این نسل، فرزندان هزاره‌ها و از نژادپرست‌ترین نسل‌ها در سراسر جهان هستند. نسلی که در آن فناوری صرفاً با هدف گسترش آگاهی و هویت خود استفاده می‌شود و شبکه‌های اجتماعی راهی برای لذت بردن از زندگی هستند. این پیش دبستانی‌های جوان همچنین نسلی با سنتی‌ترین ساختار‌های خانوادگی هستند که به شدت با والدین خود در تضادند. والدین این نسل به "والدین بولدوزر" مشهورند و همه موانع را از سر راه فرزندان خود بر می‌دارند. این نسل احتمالاً از تأثیر عالم گیری جهانی بر آموزش خود غافل هستند.

آریا جوان


در بحبوحه بحران COVID-19، ما یقین داریم که مربیان و مدرسان آموزشی هم مانند ما در این فکر هستند که چه چیزی را برای آمادگی دانش آموزان خود در آینده باید بدانیم. بحران COVID-19 ممکن است جهان و چشم انداز جهانی ما را تغییر دهد. همچنین ممکن است به ما بیاموزد که چگونه آموزش و پرورش باید تغییر کند تا بتواند دانش آموزان جوان ما را برای آنچه در آینده ممکن است بهتر بسازد آماده کند. این تغییرات شامل چه مواردی خواهد بود؟
آموزش شهروندان در دنیایی بهم پیوسته
COVID-19 یک بیماری عالم گیر است که نشان می‌دهد ما در سطح جهانی تا چه اندازه به هم پیوسته ایم و دیگر چیزی به عنوان موضوعات انفرادی و اقدامات منزوی وجود ندارد. مردم در دهه‌های آینده باید این ارتباط متقابل را درک کنند و از مرز‌ها عبور کرده و اختلافات خود را حل کنند تا روی مشکلات به شکل مشترک و جهانی کار کنند.
تعریف مجدد از نقش مربی
تصور یک مدرس به عنوان مربی عده‌ای دانش آموز در قرن جدید در حال تغییر است. این روز‌ها برای اینکه دانش آموزان بتوانند به دانش دسترسی پیدا کنند و حتی یک مهارت فنی نیز بیاموزند، با چند کلیک روی تلفن‌ها، تبلت‌ها و رایانه‌های خود به آموزش دست پیدا می‌کنند و در نتیجه باید تعریف مربی را تغییر دهیم. این ممکن است بدان معنی باشد که نقش مربیان باید به سمت تسهیل در پیشرفت جوانان به عنوان اعضای کمکی جامعه حرکت کند. مقاومت و سازگاری برای نسل‌های بعدی بسیار مهم است.
آموزش مهارت‌های زندگی مورد نیاز آینده
در این محیط جهانی همه چیز در حال تغییر است و جوانان به انعطاف پذیری و سازگاری نیاز دارند؛ بنابراین مهارت‌هایی که کارفرمایان به دنبال آن خواهند بود، در کنار همدلی و هوش هیجانی، خلاقیت، ارتباط و همکاری خواهد بود و هر فردی که قادر به کار در خطوط جمعیتی باشد، می‌تواند در یک تیم بزرگ موثر و تاثیر گذار در نظر گرفته شود.
فناوری برای ارائه آموزش
بیماری عالم گیر COVID-19 باعث شده است که مؤسسات آموزشی در سراسر جهان مجبور شوند به طور ناگهانی تعطیل شده و از مجموعه ابزار‌های فناوری موجود برای ایجاد محتوا و یادگیری از راه دور برای دانش آموزان در همه بخش‌ها استفاده کنند. آموزگاران در سراسر جهان، امکانات جدیدی را برای انجام کار‌هایی متفاوت و با انعطاف پذیری بیشتر تجربه می‌کنند که منجر به مزایای بالقوه دسترسی به آموزش برای دانش آموزان در سراسر جهان می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/338302/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین گوشی مون‌دراپ با 2 جک هدفون و نمایشگر اولد 120 هرتز رونمایی شد

آمریکا برای اولین‌بار خلبان هوش مصنوعی را در یک آزمایش هوایی در مقابل انسان قرار داد

نماهنگ سرود «حریفت مُنُم»

فرار کردن اسب‌ها در مرکز لندن

گردشگری/ آبشار دوقلوی زمرد حویق در دل کوه‌های تالش

طبیعت چشم‌نواز دشت لاله‌های واژگون

طوفان نمک کوهنوردیه!

آرنولد از رقابت با استالونه می‌گوید

تهدید خانواده آرمان عبدالعالی به شکایت از فیلم «بی بدن»

دو بازیکن از تمرین یک‌راست به بیمارستان رفتند!‏

آنالیز شبانه تیم ملی فوتسال در بانکوک

خلاصه بازی مس رفسنجان 1(5) - پیکان 1(4)

سردار برای بازی متفاوت رم فیکس شد

لحظات حساس از نجات نوزاد 3 روزه توسط هلال احمر

انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم

ایران: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

هلاکت 2 تروریست با عملیات پهپادی نیروهای امنیتی در اطراف زاهدان

سردار اشتری: شهید حجازی دارای سبک فرماندهی بود

سردار فدوی: نقش شهید حجازی در توانمندسازی مقاومت موثر است

غریب‌ آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد

گزارش درآمد سه ماهه متا اعلام شد؛ سقوط 16 درصدی سهام غول فناوری

خالد نبی؛ زیارتگاهی شگفت‌انگیز در دل طبیعت

هوای تازه/ نه اژدهاست که کرم شب است اسرائیل

4گوشه دنیا/ کشف کلاه‌خودی از 2500 سال قبل

بلد نیس چطوری زهر نیش مار رو بگیره!

بازی جالب حدس چهره با سیدجواد هاشمی

از حواشی ادامه دار یک پلتفرم تا صدرنشینی «محفل»

آنالیز یک تغییر؛ کلوپ دوم یا برندان راجرزی دیگر

غافلگیری یک بازیکن جلوی چشم خانواده‌اش

احمدی و سورگی هم با پرسپولیس رفتند

پول رسید، پرسپولیسی‌ها خندیدند

بنزما و طلسم بزرگان؛ کریم را چه می‌شود!‏

شغل جدید ستاره نیوکسل؛ راننده کامیون!‏

موی چتری به چه صورت هایی می آید؟

رئیسی: هرکجای کشور فسادی دیده شود مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد

آخرین وضعیت بیماری ترانه علیدوستی | زهرا مینویی: برخلاف میل ترانه باید خبررسانی کنم

«صفحه اول اینترنت» برای تمرکز بیشتر بر دیدگاه‌ها، آپدیت شد

راه جلب عنایت امام زمان (عج)

در تقدیر من جز خدمت به خلق نیست!

«مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست

آخرین خبر از وضعیت بیماری «ترانه علیدوستی»

برنامه بازی‌ها را برای همه تغییر دهند نه فقط رئال

بلینگام بازی با سوسیداد را از دست داد

ایران با کسب 20 مدال قهرمان انتخابی جام جهانی ووشو شد

فینالیست‌های پنج وزن نخست مشخص شدند

احتمال خروج FIA از فرانسه پس از صد سال

فتحی قهرمان مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ بزرگسالان شد

نتایج فینال 5 وزن نخست کشتی فرنگی جام تختی اعلام شد

چطور شوهر بی عاطفه ام را درمان کنم؟

تحریم‌ مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران