آریا جوان

آخرين مطالب

تکنولوژی با این گجت‌ها به جنگ کرونا می‌رود فناوری

  بزرگنمايي:

آریا جوان - در شرایطی که ویروس کرونا همه جهان را به وحشت انداخته فناوری همچنان کار خود را می‌کند و دراین میان هم قدم گذاشته و توانسته راهکار‌هایی را عرضه کند تا از طریق آن بتوان به نوعی بر این ویروس و راه‌های انتشار آن غلبه کرد.
روزنامه ایران - میترا جلیلی: در شرایطی که ویروس کرونا همه جهان را به وحشت انداخته فناوری همچنان کار خود را می‌کند و دراین میان هم قدم گذاشته و توانسته راهکار‌هایی را عرضه کند تا از طریق آن بتوان به نوعی بر این ویروس و راه‌های انتشار آن غلبه کرد هر چند بسیاری از این محصولات تکنولوژی سر از بازار کشور‌های جهان سوم درنیاورده است، اما شاید سایه وحشت ویروس‌هایی همچون کرونا فعالین این حوزه را دست به کار تولید انبوه این اقلام فناورانه کند تا از طریق آن بتوان به راحتی از شیوع این گونه ویروس‌ها جلوگیری کرد.
ضدعفونی هوشمندانه تلفن همراه
هرچند مقابله با ویروس کووید 19از خود فرد آغاز می‌شود و شستن مداوم دست‌ها و لمس نکردن چشم، دهان و بینی و همچنین عدم شرکت در اجتماعات، پارک ها، میهمانی‌ها و پرهیز از هرگونه دید و بازدید بر کاهش میزان ابتلا به بیماری در سراسر جهان تأثیرگذار است، اما در این میان وسایل هوشمند و فناورانه می‌توانند نقش کلیدی ایفا کنند. وسایلی که شاید در نگاه اول کاملاً معمولی به نظر برسند، ولی تحقیقات نشان می‌دهد در اداره‌ها و خانه‌هایی که از این وسایل هوشمند استفاده شده، میزان ابتلا بسیار کمتر بوده است.
البته هیچ یک از این وسایل تضمینی برای متوقف کردن انتشار ویروس محسوب نمی‌شوند با این حال از آنجا که می‌توانند به طور مستقیم ویروس یا باکتری احتمالی را بکشند یا احتمال و شانس تماس مردم با سطوح آلوده را به حداقل برسانند بسیار قابل تأمل هستند. تلفن‌های همراه یکی از وسایلی به شمار می‌رود که امروزه برای خبررسانی، تفریح و... مورد استفاده قرار می‌گیرد و حتی در این روز‌های کرونایی وسیله‌ای لازم برای دید و بازدید‌های نوروزی، حل و فصل مسائل مربوط به کار و... به شمار می‌رود.
اما بهتر است بدانید اگر به بهداشت این وسیله محبوب، بی توجهی کنید احتمال بیمار شدن شما بسیار بالاتر می‌رود چراکه نتیجه مطالعات گوناگون نشان می‌دهد تلفن همراه 10برابر آلوده‌تر از دستشویی است؛ بنابراین توجه به بهداشت این وسیله پرکاربرد در روز‌های کرونایی از اهمیت بالایی برخوردار است. برای ضدعفونی تلفن‌های همراه تاکنون راهکار‌های متفاوتی ارائه شده، ولی در همه این موارد احتمال خراب شدن تلفن همراه در درازمدت وجود دارد بویژه اگر گوشی شما ضد آب نباشد.
ازسوی دیگر حتی اگر یک گوشه کوچک از تلفن همراهتان هم تمیز نشود ممکن است ویروس کرونا در همان گوشه کمین کرده باشد و به محض لمس آن با دست، همه تلاش هایتان بی نتیجه بماند و آلوده شوید. اما جایگزین این راهکار‌ها چیست؟ یکی از بهترین راهکار‌ها برای ضدعفونی کردن تلفن همراه استفاده از فناوری و کمک گرفتن از اشعه ماورای بنفش (UV) است. بهترین نمونه را می‌توان HoMedics UV-Clean Phone Sanitzer دانست و تنها کافی است تلفن همراه خود را در این وسیله قرار دهید تا با کمک اشعه ماورای بنفش، 99.9درصد باکتری‌ها و ویروس‌ها از بین بروند.
کافی است هر طرف گوشی خود را به مدت 30ثانیه در معرض اشعه ماورای بنفش قرار دهید تا این عوامل بیماری زا ازجمله کووید 19 از بین برود. این وسیله همچنین بسیار کوچک و قابل حمل است و با هر بار شارژ می‌تواند تا 70 بار گوشی را ضدعفونی کند و بدون واهمه از کرونا، از آن استفاده کنید.
خشکشویی خانگی هوشمند

آریا جوان


در روز‌های کرونایی جهان، بیشتر مردم علاقه چندانی ندارند که لباس هایشان را به خشکشویی‌ها بسپارند چراکه احتمال آلوده شدن لباس در مراحل مختلف شست و شو و حمل لباس وجود دارد. در این میان باز هم تکنولوژی به یاری بشر آمده و شاید بهترین راهکار فناورانه را بتوان خشکشویی خانگی سامسونگ با نام AirDresser دانست که مدت زمان زیادی از رونمایی از آن نمی‌گذرد، اما طرفداران زیادی در جهان دارد. این خشکشویی خانگی که درست مانند یک کمد به چشم می‌آید و می‌توان آن را جزئی از دکور خانه دانست عملاً لباس‌ها را با بخار شست و شو می‌دهد و همه ویروس‌ها و باکتری‌ها را از بین می‌برد. گرمای بخار کاملاً برای از بین بردن ویروس کرونا کافی است و می‌تواند تا 99.9درصد 4مدل ویروس از جمله آدنوویروس ها، آنفلوآنزا، ویروس هرپس و کروناویروس را از بین ببرد و یک گام بزرگ برای مقابله با کووید 19 به شمار برود.
مقابله جاروبرقی روباتیک با کرونا

آریا جوان


از آنجا که ویروس کووید 19 سنگین است بر روی زمین جا خوش می‌کند به همین دلیل هم گفته می‌شود هرگز با کفش هایتان وارد خانه نشوید و حتماً آن را در بیرون از خانه قرار دهید. به هر حال کف خانه می‌تواند یکی از آلوده‌ترین مناطق باشد و باید حتماً ضدعفونی شود که البته کار چندان راحتی نیست. یکی از بهترین راهکار‌های فناورانه برای این مورد، استفاده از جاروبرقی‌های روباتیکی است که کار ضدعفونی را نیز همزمان انجام می‌دهند و بهترین نمونه آن را می‌توان iRobot Braava دانست.
این روبات کوچک علاوه بر جارو کشیدن و برداشتن همه ذرات از روی کفپوش‌های خانه، بلافاصله به دنبال آن، تی هم می‌کشد و با استفاده از مواد ضدعفونی کننده و سفیدکننده هرگونه لکه را نیز پاک می‌کند. این روبات هرگونه ذرات موجود روی زمین را برمی دارد و می‌تواند هرگونه باکتری یا ویروس ازجمله کووید 19 را نیز از بین ببرد به همین دلیل هم برای مصرف خانگی و مراکز و اداره‌های بزرگ در روز‌های کرونایی مناسب است.
ازآنجا که این روبات بسیار کوچک است می‌تواند در همه نقاط حرکت کند و حتی گوشه‌ها و نقاطی که چندان در دسترس نیست را نیز تمیز و ضدعفونی کند. این روبات کوچک به سنسور‌هایی ویژه مجهز است پس با موانع موجود برخورد نمی‌کند و علاوه بر آن، پس از پایان کار به استند ویژه شارژ بازمی گردد و برای تمیزکاری و ضدعفونی بعدی آماده می‌شود.
جلوگیری ازتماس با دستگیره‌ها با قفل هوشمند

آریا جوان


یکی دیگر از این وسایل، قفل‌های هوشمند در‌های خانه است. دستگیره‌های در یکی از آلوده‌ترین نقاط برای ابتلا به بیماری کرونا محسوب می‌شوند و با توجه به این که قفل‌های هوشمند را می‌توان تنها با یک فرمان صوتی و با کمک دستیار‌های صوتی مانند الکسا یا اکو و... باز کرد بنابراین میزان لمس دستگیره‌ها به صفر می‌رسد و به تبع آن، آلودگی دست هم بسیار کاهش می‌یابد. برخی کمپانی‌های سازنده این وسایل هوشمند پا را از این نیز فراتر گذاشته اند به عنوان مثال شرکت Kwikset از یک راهکار فناورانه با نام تکنولوژی Microban استفاده کرده و در تولید دستگیره‌های در و قفل‌های هوشمند از یک تکنولوژی ضد باکتری بهره گرفته است.
عملاً روکش این دستگیره‌ها از جنس بسیار خاصی ساخته شده که می‌تواند عملاً باکتری‌ها را از بین ببرد و این خود یک گام بزرگ برای مقابله با اپیدمی‌های مختلف محسوب می‌شود. البته هرچند این تکنولوژی هنوز نتوانسته ویروس‌ها ازجمله کووید 19 را از بین ببرد و تلاش‌ها برای پیشرفت در این زمینه ادامه دارد، اما به هرحال عدم تماس دست با این دستگیره‌ها می‌تواند در کاهش ابتلا به بیماری کرونا در جهان تأثیرگذار باشد.
دستیار‌های صوتی و شیر آب فناورانه

آریا جوان


شست و شوی صحیح دست با آب و صابون یکی از راهکار‌های اصلی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کروناست، اما اگر مسائل بهداشتی رعایت نشود و شیر آب به ویروس آغشته باشد عملاً پس از شست و شوی دست و هنگام بستن شیر آب، باز هم ویروس را در خانه یا محل کار خود به گردش درمی آورید. اینجاست که باز هم تکنولوژی راهکاری فناورانه ارائه داده است. شیر‌های آب هوشمند پاسخی مناسب به شرایط کنونی هستند چراکه بدون تماس دست، باز یا بسته می‌شوند.
یکی از بهترین نمونه‌های این شیر‌های آب فناورانه، U است که توسط کمپانی Moen طراحی و تولید شده است. این شیر‌های آب را می‌توان با کمک اپلیکیشن ویژه‌ای در تلفن همراه تنظیم کرد تا تنها با یک فرمان صوتی باز یا بسته شوند. همچنین دمای آب را می‌توان با آن دستورات صوتی کم یا زیاد کرد.
تنظیم میزان خروجی حجم آب از شیر آب نیز با دستور‌های صوتی امکانپذیر است و به این ترتیب پس از شست و شوی دست در سرویس‌های بهداشتی اماکن عمومی، خانه و... احتمال آلودگی مجدد دست شما به دلیل لمس شیر آب برای بستن آن به صفر می‌رسد. هرچند با این شیر آب هوشمند نمی‌توانید هیچ ویروسی را بکشید، اما می‌توانید میزان تماس با آن را بویژه در نقاط پرتردد و پرجمعیت به حداقل برسانید که خود موضوع مهمی در کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا محسوب می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/345210/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حیدری: در اولین بازی خوشه طلایی، فقط یازده بازیکن داشتم

خلاصه بازی الهلال 2 - العین 1

گل پنجم آرسنال به چلسی توسط بن وایت دقیقه 70

اولین کاپیتانی ترابی در پرسپولیس

ابتلای ستاره اتلتیکو به یک بیماری خطرناک

حریف سپاهان از هند نیروی کمکی گرفت!

دبیر جدید فدراسیون کبدی معرفى شد

گل اول یوونتوس توسط میلیک در دقیقه 82

ممنوعیت آیفون؛ اول کارمندان دولت چین، حالا پرسنل ارتش کره

اپل احتمالاً با قراردادی یک میلیارد دلاری، حق پخش مسابقات جدید فیفا را به‌دست می‌آورد

بحران استادیوم برای میزبانی استقلال - سپاهان

استقبال اسطوره هلندی از گزینه جدید لیورپول

خاص‌ترین تمرین استقلال؛ یک فوتبال دستی واقعی

حزباوی و 24 ساعت تا قهرمانی در 20 سالگی!

دبل کاستیانوس، گل دوم لاتزیو به یوونتوس

گل دوم آرسنال به چلسی توسط بن وایت دقیقه 52

گل سوم آرسنال به چلسی توسط کای هاورتز دقیقه 57

کامبک الهلال ناقص ماند؛ صعود العین به فینال لیگ قهرمانان آسیا

گل چهارم آرسنال به چلسی توسط کای هاورتز دقیقه 65

مربی تراکتور از تیم ملی می‌آید

پیورا 70 اولترا یکی از مشکلات بزرگ گوشی‌های هواوی را برطرف کرده است

سخنگوی متا به 6 سال حبس در روسیه محکوم شد

تلاقی هیجان و ترس روی پلی در آسمان

برای چند کار عجله کنید...

چرا جن‌ها دیده نمی‌شوند؟

نومید نشو! بهاری خواهد آمد

من آدم مجرد سوار ماشینم نمیکنم!

خاطرات فراموش‌نشدنی پایان جنگ از زبان «مسعود ده‌نمکی»

اینزاگی با تماس‌ها از لیگ برتر بمباران شده است!

حیدری: داور دربی به دنبال اخراج ساپینتو بود

گل اول آرسنال به چلسی توسط تروسار

حمایت ونگر از ژاوی؛ دوست دارم در بارسا بمانی

گل اول لاتزیو توسط کاستیانوس در دقیقه 12

خطای شدید جکسون روی پای تومیاسو که داور از نشان دادن کارت قرمز صرف نظر کرد

ستارگان تیم رویایی رئال مادرید اکنون کجا هستند؟

گل سالم الدوساری به العین

به اتهام تجاوز؛ دو فوتبالیست لیگ برتری دستگیر شدند

فقط این مربی می‌تواند یونایتد را قهرمان لیگ برتر کند

آیین رسمی واگذاری سرخابی‌ها فردا برگزار می‌شود

5 عادت رایج صبحگاهی که مخفیانه نابودت میکنه

جهانگیری: در سال 84 که دولت را به احمدی‌نژاد تحویل دادیم خودروسازی ایران از ترکیه و چین جلوتر بود

درگوشی حرف زدن میرسلیم و بادامچیان در یک مراسم سیاسی

بیلی آیلیش به بازی فورتنایت می‌آید

آپدیت بزرگ Tiny11 از راه رسید؛ نسخه سبک ویندوز 11 برای کامپیوترهای قدیمی

احتمالا خانواده آیفون 16 فاقد دکمه‌های فیزیکی خواهد بود

یک آپارتمان مخفی در برج ایفل!

4گوشه دنیا/ خاص‌ترین خانه در ژاپن

تلاقی هیجان و ترس در پلی در آسمان

وضعیت عجیب زیرگذرها در پورتلند آمریکا

سفر پریناز ایزدیار با رضا عطاران به کاخ صدام حسین!