آریا جوان

آخرين مطالب

هنوز 6000 سرباز از امپراطور چین محافظت می‌کنند گردشگری

  بزرگنمايي:

آریا جوان_یکی از بزرگترین امپراطور‌های چین، کین‌شی هوآنگ بوده که هنوز آرامگاهش در حومه شهر شیائان، مرکز شهر باستانی شانشی توسط چند هزار تراکوتا آرمی (ارتش سفالین) محافظت می‌شود. به لطف حضور این محافظان تا به حال کسی نتوانسته آرامشِ امپراطور چین را سلب کند و آرامستان او هنوز دست نخورده باقی مانده است.

اکنون این آرامگاه که بزرگترین مقبره‌ کره زمین به شماره می‌آید، تبدیل به موزه‌ای مشهور و بزرگ شده که در آن جنگجویان سفالی با رنگ قرمز مایل به قهوه‌ای حضور دارند و هنوز از پادشاه خود محافظت می‌کنند. 

سالانه گردشگران مختلف از نقاط دور و نزدیک جهان برای دیدن محافظان و مقبره امپراطور پادشاه راهی چین می‌شوند و حال این آرامستان تاریخی را از نزدیک جویا می‌شوند.

به نوشته گاردین؛ ارتش سفالی حاضر در مقبره امپراطور، نشانگر این است که کین‌شی هوآنگ، امپراتور چین به زندگی پس از مرگ فکر می‌کرده و برای آن آماده می‌شده است.

چراکه گفته می‌شود او برای به دست آوردن زندگی جاودانه 700 هزار چینی را به کار می‌گمارد تا برایش شهری بسازند که پس از مرگ در آن آرامش داشته باشد. به همین منظور آرامگاهی ساخته شد که هنوز بزرگترین آرامستان کره زمین به شماره آمده و تقریبا 200 برابر بزرگتر از دره پادشاهان مصر است.

photo_2018-11-26_13-31-32

به نوشته ساینس، چین شی هوانگ (به نام "چین شوه هووان") در سال 259 قبل از میلاد به دنیا آمد و تبدیل به اولین فردی شد که توانست لقب امپراطور چین را از آن خود کند. چراکه چین قبل از او به شش قسمت مستقل تقسیم شده بود و در آن پادشاهان مختلف بیش از 200 سال با هم در نبرد بودند. اما چین شی هوانگ توانست با استفاده از قدرت و استراتژی‌های نظامی و بلایای طبیعی، هر شش قسمت را به زیر سلطه خود درآورد و پس از آن، خود را نه فقط یک پادشاه بلکه به‌عنوان نخستین امپراتور چین بنامد.

در مقبره این امپراطور تمام وسایل مورد نیاز برای زندگی پس از مرگ، دفن شده است. چراکه چینی‌ها همانند بسیاری از فرهنگ‌ها ازجمله مصریان باستان معتقد بودند که اقلام و حتی افرادی که با یک فرد به خاک سپرده می‌شود، می‌توانند با او به زندگی پس از مرگ بروند و بر همین اساس بسیاری از پادشاهان دستور می‌دادند تا ارتش، مدیران و خدمتگزارانشان را با آنها به خاک بسپارند اما امپراتور چین به جای این کار تصمیم گرفت از روش دیگری استفاده کند: او مجسمه‌های خادمان خود را به همراه خود به زیر خاک برد و به این صورت با مرگ خود جان کسی را نگرفت.

photo_2018-11-26_13-31-34

به این ترتیب کارگران چینی برای امپراتور خود شهری می‌سازند که با کاخ‌ها، محله‌های زندگی، دفاتر و صومعه‌ها پر شده باشد و بدن امپراتور توسط مجسمه‌هایی که ارتش سفالی نامیده می‌شدند، محافظت شود.

براساس شواهد موجود امپراطور چین ترتیبی اتخاذ داده تا پس از مرگش چند هزار مرد نظامی که از سفال ساخته شده‌اند، در آرامگاه حاضر باشند تا جسد او از گزند دشمنان خود در امان بماند.

اکنون رنگ مجسمه‌هایی که با عنوان ارتش سفالی شناخته می‌شود؛ خاکستری است اما تکه رنگ‌های به‌جا‌مانده از این مجسمه‌ها بیانگر این موضوع هستند که رنگ لباس این سربازان در زمان خود روشن و براق بوده است. به صورتی کاملا شبیه انسان‌های واقعی به نظر برسند. 

به این صورت این طور به نظر می‌رسد که دشمنان امپراطور از ترس ارتش سفالین به این مقبره نزدیک نمی‌شوند و سپس این آرامستان تا مدت‌ها پنهان باقی می‌ماند. تا اینکه در نهایت براساس نوشته نشنال جئوگرافیک، مقبره امپراطور بزرگ چین توسط کارگرانی که در سال 1974 در خارج از شهر شیائان چین چاه می‌کندند، کشف می‌شود. کارگردان بدون اینکه بدانند به یکی از بزرگترین اکتشافات باستان شناسی در جهان دست می‌یابند: آنها یک سرباز رسی پیدا می‌کنند که حالتی آماده برای نبرد داشته است. این کارگران، موضوع را به مقامات چینی گزارش می‌دهند.

سپس به سرعت باستان شناسان دولتی به سمت این منطقه فرستاده می‌شوند. این باستان‌شناسان نه تنها به یک سرباز رسی، بلکه به هزاران سرباز رسی دست پیدا می‌کنند که هر کدام با علامت‌ها و موقعیت‌های منحصر به فرد و براساس رتبه، سازمان‌دهی شده بودند.

حفاری‌ها ادامه پیدا می‌کند و به این صورت شمشیرها، نوک پیکان‌ها و سایر سلاح‌هایی که با دقت تنظیم شده در برخی از راهروهای آرامستان تنظیم شده‌ بودند نیز پیدا می‌شود.

همچنین در ادامه کاوش‌ها سربازان و چهار ردیف اسب‌های رسی که در جاده‌های زیرزمینی پنهان بودند و همچنین ارابه‌های چوبی که در پشت آنها جاسازی شده بودند، پیدا می‌شود و براساس شواهد این‌طور به نظر می‌رسد که این استراتژی چینش برای سرباز‌ها، حلقه محافظتی بوده که برای مقبره امپراطور درنظر گرفته شده است تا در صورت پیش‌روی دشمنان تا آن نقطه آنها را بترساند و از محل دور کند.

photo_2018-11-26_13-31-38

به نوشته گاردین؛ در این مقبره اسرار تاریخی بسیاری دفن شده است اما محققان برای کشف این اسرار، فقط به اجازه دولت چین نیاز ندارند، بلکه باید محدودیت‌های علمی را نیز در نظر داشته باشند و آنها را پشت سر بگذارند.

در حدود 4 دهه است که باستان‌شناسان روی این منطقه باستانی کار می‌کنند. آنها تاکنون موفق به کشف حدود 2000 سرباز شده‌اند اما کارشناسان معتقدند تعداد سربازان سفالی، بسیار بیشتر از 2000 نفر است و تخمین می‌زنند تعداد آنان مجموعا به بیش از 8000 نفر برسد که هر کدام 300 کیلوگرم وزن داشته‌اند. همچنین گفته می‌شود در مجموعه ارتش سفالی، 130 ارابه با 520 اسب و 150 اسب سواری نیز وجود دارد.

با این تفاسیر باید گفت که اگر چه باستان‌شناسان روی این منطقه باستانی کارهای بسیاری انجام داده‌اند اما به منطقه مرکزی که شامل یک کاخ است که در آن جسم هوانگ قرار دارد، دست نزده‌اند.

کریستین رومی، باستان‌شناس متخصص در زمینه جنگجویان سفالی در دیسکاوری تایمز نیویورک گزارش داده است هیچ انسانی، تا قبل از این به تپه بزرگ، جایی که امپراتور بزرگ چین در آن قرار داشت، راه نیافته است. یکی از دلایل این موضوع، احترام چینیان به بزرگان است اما دلیل دیگر آن بوده که ما هنوز به تکنولوژی مناسب برای کاوش در چنین مکان‌هایی، دست پیدا نکرده‌ایم. وی معتقد است برای کشف تمام حقایق مربوط به این منطقه باستانی به قرن‌ها زمان نیاز داریم.

رومی در مصاحبه‌اش با لیو ساینس می‌گوید: دولت چین دست به اقدام هوشمندانه‌ای زده است. زمانی که ما به آرامگاه پادشاهان مصر رفتیم، تمام اطلاعاتی که به دست آوردیم براساس تکنیک‌های حفاری دهه 1930 بود که باعث شد بسیاری از اطلاعات مهم که می‌توانست با استفاده از تکنولوژی‌های کنونی نصیبمان شود، از بین برود. ما از حفاری در آن زمان اطلاعات زیادی را به دست آوردیم اما به علت خام بودن تکنیک‌هایمان، اطلاعات زیادی را نیز از دست دادیم.

رومی معتقد است امروزه تکنیک‌های حفاری باستان‌شناسی پیشرفت‌های چشمگیری داشته است اما نمی‌دانیم اگر این مقبره را باز کنیم، آیندگان در مورد ما چه خواهند گفت؟

photo_2018-11-26_13-31-28

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/81487/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلیلی: پرسپولیس پا به پای استقلال پیش می‌رود

مقام ایرانی وقوع «حمله» در ایران را رد کرد

پروازهای فرودگاه مهرآباد به حالت عادی بازگشت

بلوف حمله به ایران؛‌ کوه تهدیدات اسرائیل موش زایید

پیشرفت صنعت تراشه چین در سایه تحریم‌ها؛ تولید 40 درصد رشد کرد

آخرین وضعیت سامانه‌های پدافندی و مراکز حساس نظامی و امنیتی در کشور

برقراری امنیت کامل در تاسیسات هسته‌ای اصفهان

تسنیم: هیچ گزارشی از انفجار بزرگ یا موشک در اصفهان گزارش نشده است

منابع آگاه: تاسیسات هسته‌ای اصفهان در امنیت کامل قرار دارد

شورای عالی امنیت ملی جلسه اضطراری تشکیل داد؟

روایت یک رسانه درباره انفجارها در آسمان اصفهان و تبریز

شنیده شدن صدای چندین انفجار در اصفهان

المیادین: 5 هدف از سوی پدافند هوایی اصفهان رهگیری شده است

منشا صدای انفجار در تبریز، شلیک پدافند بوده است

انهدام ریزپرنده‌ها؛ شرایط در اصفهان عادی است

پروازهای مهرآباد و برخی دیگر از فرودگاه‌های کشور تعلیق شد؛ باطل شدن پروازها تا 10 صبح

کمالوند: بعد از بازی تراکتور حرف های مهمی دارم

خلاصه بازی وستهم 1 - بایرلورکوزن 1

برتری رئال مادرید مقابل منچسترسیتی در ضربات پنالتی به روایت کارتون

سیو برتر هفته 29 لیگ برتر پرتغال 2023/24

خلاصه بازی آاس رم 2 - آث میلان 1

نماشی دیگر از گلر دیوانه با دو کارت زرد!

آخرین بازی اروپایی کلوپ و لیورپول

واکنش آتالانتا به صعود تاریخی

لورکوزن ادامه می‌دهد؛ نیمه نهایی و رکورد

خنده های یورگن کلوپ در لحظات پایانی بازی آتالانتا و لیورپول و حذف از لیگ اروپا

گل اول میلان توسط گابیا در دقیقه 85

خلاصه بازی آتالانتا 0 - لیورپول 1

جراحت سنگین داور، بازداشت و حکم جلب؛ فرجام تلخ کشتی نونهالان

آاس رم (3) 2-1 (1) میلان؛ شیطان در جهنم المپیکو سوخت

دو مصدوم و یک اخراجی، امیدواری میلان به کامبک

پیروزی یوزهای ایرانی در گام نخست آسیا

عملکرد تیم ملی فوتسال ایران مقابل افغانستان از زبان رعدی

خاطره تیری آنری از بهترین گلی که لیونل مسی به ثمر رسانده است

وقتی آنتونیو رودیگر جهت ضربه پنالتی متئو کواچیچ را به آندری لونین نشان می‌دهد!

جزئیات دیدار امیرعبداللهیان با دبیرکل سازمان ملل

واکنش اوسمار به تحریم کنفرانسش در آبادان

صلاح امید را به لیورپول برگرداند

سنگ تمام مردم آبادان برای گلزن پرسپولیس

گل اول وستهم توسط آنتونیو در دقیقه 12

ویدئویی که سایت رهبری برای مدال آوران تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی منتشر کرد

اخراج چلیک و ده نفره شدن آاس رم مقابل میلان

محمد عباس‌زاده دوباره در نقش رهبر نساجی

24 هفته صبر و یک تغییر تیم برای گلزنی!

شروع قوی رم؛ میلان آچمز شد!

چرا به شاهد 136، «کلاشنیکف دنیای پهپاد‌ ها» می گویند؟

وزیر ارتباطات: یک‌سوم کشور به زیرساخت‌های فیبرنوری مجهز شدند

ساخت تصویر متحرک 3 ثانیه‌ای در پیام‌رسان پیش‌فرض اندروید امکان‌پذیر می‌شود

طراحی جلویی شیائومی Civi 4 در کنسول گوگل پلی مشاهده شد

گیر افتادن گربه‌ای در سیل دبی