آریا جوان
کدبانو؛ برای شما
دوشنبه 22 مهر 1398 - 10:35:42
آریا جوان - کدبانو؛ برای شما
٠
٠
خراسان / از بین بردن بوی بد سوختگی غذا و سرخ کردن موادغذایی مانند سیر و پیاز مشکل بسیاری از خانم هاست.ممکن است بوی ناخوشایندی از غذای سوخته بلند شود یا حاصل مراحل آماده سازی غذایی لذیذ مانند درست کردن پیاز وسیرداغ یا سرخ کردن انواع و اقسام سبزیجات، مرغ و ماهی فضای خانه را با بویی ناخوشایند پر کند.
معمولاً اولین عکس العمل ها در چنین شرایطی روشن کردن هواکش و بازکردن راه های خروجی هوا شامل در و پنجره ها و باتوجه به این که این روزها هوا سرد است، بازکردن آن ها اگرچه به خروج بو با سرعت بیشتری منجر می شود ولی باعث هدر رفتن درصد زیادی از گرمای خانه می شود که این کار به لحاظ صرفه جویی در انرژی مناسب نیست بنابراین باید به فکر چاره ای بهتر بود.
برای از بین بردن بوی بد غذا بهتر است، ابتدا هواکش داخل آشپزخانه را روشن کنید سپس مقداری سرکه سفید در کاسه بریزید و آن را کنار اجاق گاز روشن قرار دهید، بوی سرکه سفید، باقی مانده بوی حاصل از سرخ کردن مواد غذایی در محیط را خنثی می کند.

http://www.javanannews.ir/fa/News/192727/کدبانو؛-برای-شما
بستن   چاپ