آریا جوان
جلوگیری از کپک زدن نان و میوه در یخچال
چهارشنبه 22 آبان 1398 - 09:44:20
آریا جوان - خراسان / مواد غذایی مختلفی که در یخچال نگهداری می شوند اگر به موقع استفاده نشوند و تاریخ مصرف آن ها بگذرد کپک می زنند و این کپک به راحتی به همه جای یخچال سرایت می کند. کپک به سرعت در بافت نان نفوذ می کند و اگر تعدادی نان روی هم چیده شده باشد، همه آن ها را آلوده و غیر قابل مصرف می کند. پس برای این که کپک، نان های شما را از بین نبرد آن ها را در پارچه های سفید و تمیز که بهتر از کیسه های پلاستیکی است و باعث جذب رطوبت نان می شود، قرار دهید و پس از آن یخچال را با جوش شیرین ضد عفونی کنید.
بعد از نان، میوه درصدر جدول مواد غذایی کپک زدنی در یخچال خانه هاست. کپک زدن میوه ها درون یخچال واقعاً دردسرساز است چون جمع کردن لاشه های شل شده آن ها از جامیوه ای همراه با بوی نامطبوعی که دارند، آزاردهنده است. برای پیشگیری از کپک زدن میوه ها آن ها را درون دستمال نخی مرطوب نگه دارید.

http://www.javanannews.ir/fa/News/215891/جلوگیری-از-کپک-زدن-نان-و-میوه-در-یخچال
بستن   چاپ