آریا جوان
آموزش تهیه «دادچه» در خانه
پنجشنبه 21 فروردين 1399 - 15:29:12
آریا جوان -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر/ مواد لازم آردقنادی و آردنانوایی: با هم 1 کیلوگرم روغن مایع: 200 گرم
شکر: 200 گرم
آب: به مقدار لازم (حدود 2 لیوان)
نمک: 1 قاشق مرباخوری
سیاه دانه: 1 قاشق مرباخوری
مایه خمیر: 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
شکر را با دو لیوان آب روی حرارت ملایم حل می کنیم.
وسط آرد را باز کرده، روغن مایع، نمک، سیاه دانه و مایه خمیر را می ریزیم و شکر حل شده در آب، کم کم‌ اضافه و ورز می دهیم، ورز دادن را آنقدر ادامه می دهیم تا خمیر یکدستی درست بشه.
روی خمیر را پوشانده و در جای گرم برای دو تا سه ساعت کنار می گذاریم.
بعد از گرفتن پف خمیر، از خمیر چونه هایی به اندازه های مختلف برداشته و با وردنه پهن و نازک می کنیم، پشت خمیرهای شکل داده شده را سوراخ کرده و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا زمانی که کف دادچه ها طلایی شود‌.
نوش جان
نکات:
موقع حل کردن شکر داخل آب روی حرارت نیاز نیست آب داغ بشه، شکر که حل و آب ولرم شد، شعله را خاموش کنید.
موقع باز کردن دادچه ها، ضخامت و اندازه دادچه ها به سلیقه شما بستگی داره، دادچه های بزرگ و نازک خیلی ترد می شوند و دادچه های کوچک و ضخیم تر بافت نرم تری دارند.
با توجه به ذائقه می توانید از هل، وانیل و گلاب داخل این نون استفاده کنید.
برای دیدن مواد لازم به صورت فیلم به هایلایت دادچه مراجعه کنید.
منبع صفحه @zahra.afrazeh

http://www.javanannews.ir/fa/News/345152/آموزش-تهیه-«دادچه»-در-خانه
بستن   چاپ