آریا جوان
شناسایی 47 نوع غذای محلی در کرمانشاه
دوشنبه 30 تير 1399 - 10:22:46
آریا جوان - معاون گردشگری کرمانشاه از شناسایی 47 نوع غذا و پیش‌غذا در استان برای جذب گردشگر خبر داد .
میراث آریا: روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه،
علی صابر 29 تیرماه 99 گفت: «یکی از بخش‌های گردشگری، جذابیت غذایی است که می‌تواند تأثیر بزرگی بر جذب گردشگر داشته ‌باشد . »
او افزود: «یکی از برنامه‌های این اداره‌کل، جذب گردشگر به وسیله جاذبه‌های غذایی است،
در همین راستا با هماهنگی مسئولان گردشگری، توانستیم غذاهای محلی هر شهرستان را شناسایی کنیم . »
معاون گردشگری کرمانشاه با اشاره به تنوع غذاهای محلی در کرمانشاه گفت:
«47 نوع پیش‌غذا و غذای‌محلی در استان شناسایی شد و نحوه تهیه و طبخ آن‌ها نیز به‌صورت مکتوب ثبت شد . »
او افزود: «درصدد هستیم با استفاده از فضای مجازی و تبلیغات گردشگری، این غذاها را به عنوان جاذبه گردشگری معرفی کنیم . »
صابر از برنامه‌ریزی برای برگزاری رویدادهای گردشگری غذایی خبر داد و گفت:
«امیدواریم با پایان اپیدمی کرونا بتوانیم این رویدادها را در سطح استان و کشور برگزار کنیم.»
او از بررسی مراحل تهیه یک برنامه تلویزیونی برای معرفی هرچه بهتر غذاهای محلی خبر داد و تصریح کرد:
«در صورت ایجاد تفاهم‌های نهایی، این برنامه با نام “خوش‌اشتها” از شبکه ملی پخش خواهد شد . »

http://www.javanannews.ir/fa/News/412914/شناسایی-47-نوع-غذای-محلی-در-کرمانشاه
بستن   چاپ