شناسایی 47 نوع غذای محلی در کرمانشاه
دوشنبه 30 تير 1399 - 10:22:46
|
|
آریا جوان - معاون گردشگری کرمانشاه از شناسایی 47 نوع غذا و پیشغذا در استان برای جذب گردشگر خبر داد . میراث آریا: روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمانشاه، علی صابر 29 تیرماه 99 گفت: «یکی از بخشهای گردشگری، جذابیت غذایی است که میتواند تأثیر بزرگی بر جذب گردشگر داشته باشد . » او افزود: «یکی از برنامههای این ادارهکل، جذب گردشگر به وسیله جاذبههای غذایی است، در همین راستا با هماهنگی مسئولان گردشگری، توانستیم غذاهای محلی هر شهرستان را شناسایی کنیم . » معاون گردشگری کرمانشاه با اشاره به تنوع غذاهای محلی در کرمانشاه گفت: «47 نوع پیشغذا و غذایمحلی در استان شناسایی شد و نحوه تهیه و طبخ آنها نیز بهصورت مکتوب ثبت شد . » او افزود: «درصدد هستیم با استفاده از فضای مجازی و تبلیغات گردشگری، این غذاها را به عنوان جاذبه گردشگری معرفی کنیم . » صابر از برنامهریزی برای برگزاری رویدادهای گردشگری غذایی خبر داد و گفت: «امیدواریم با پایان اپیدمی کرونا بتوانیم این رویدادها را در سطح استان و کشور برگزار کنیم.» او از بررسی مراحل تهیه یک برنامه تلویزیونی برای معرفی هرچه بهتر غذاهای محلی خبر داد و تصریح کرد: «در صورت ایجاد تفاهمهای نهایی، این برنامه با نام “خوشاشتها” از شبکه ملی پخش خواهد شد . »
http://www.javanannews.ir/fa/News/412914/شناسایی-47-نوع-غذای-محلی-در-کرمانشاه
|