يکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴

نگاه سیاسی

ستاره بارسلونا از توپ طلا ناامید شد

ستاره بارسلونا از توپ طلا ناامید شد
آریا جوان - ورزش ۳ /لایک بازیکن برزیلی بارسلونا، که خود نامزد دریافت این جایزه است، به پستی در اینستاگرام احتمالاً بی‌توجه نخواهد ماند. این پست می‌نویسد: «متأسفانه تاریخ ...
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /لایک بازیکن برزیلی بارسلونا، که خود نامزد دریافت این جایزه است، به پستی در اینستاگرام احتمالاً بی‌توجه نخواهد ماند. این پست می‌نویسد: «متأسفانه تاریخ دوباره تکرار خواهد شد.»
رافینیا و وینیسیوس جونیور نه ‌تنها در رقابت برای تبدیل شدن به رهبر تیم ملی برزیل تحت هدایت کارلو آنچلوتی شانه‌به‌شانه پیش می‌روند، بلکه هر دو در کورس کسب توپ طلا نیز هستند. رافینیا، وینگر چپ ثابت بارسلونا، پس از یک فصل درخشان در کنار ستارگانی مثل لامین یامال، پدری، ویتینیا، محمد صلاح و عثمان دمبله، در جمع مدعیان اصلی این جایزه قرار دارد، درست مانند وینیسیوس که در فصل 2023/24 برای رئال مادرید خوش درخشید.
با 34 گل و 25 پاس گل، رافینیا آماری در حد یک ستاره بی‌نظیر ارائه کرده و خود را شایسته بالا بردن توپ طلا می‌بیند. با این حال، او گویی از پیش این شانس را از دست‌رفته می‌داند. این حس ناامیدی را او با لایک کردن پستی در شبکه‌های اجتماعی علنی کرده است؛ اقدامی که با توجه به هیجان او در زمین و صراحت در بیان عقایدش، بعید است در میان هواداران رئال مادرید و بارسلونا بی‌توجه بماند.

آریا جوان

بازار
این پست از صفحه اینستاگرامی «Mundoo-Futebol» که اخبار پرطرفدار ستارگان برزیلی را پوشش می‌دهد، ادعا می‌کند لیونل مسی در سال 2015 در مقایسه با نیمار و رودری در برابر وینیسیوس در رأی‌گیری سال گذشته، شایستگی کمتری برای توپ طلا داشتند و این جایزه به ناحق به آنها رسید.
پست با این متن همراه است: «از زاویه دید ما، توپ طلا حق رافینیاست. این ماجرا را قبلاً دیده‌ایم و متأسفانه دوباره تکرار خواهد شد.» تصاویر این پست، شادی‌های رافینیا در این فصل را در کنار چهره‌های ناامید وینیسیوس (شماره 7 رئال) و نیمار نشان می‌دهد که گویی از ناکامی در کسب این جایزه سرخورده‌اند.
وینیسیوس که با 24 گل و 11 پاس گل نقش کلیدی در قهرمانی رئال مادرید در لالیگا و لیگ قهرمانان فصل 2023/24 داشت، به همراه باشگاهش چنان از نتیجه رأی‌گیری ناامید شدند که پس از لو رفتن خبر انتخاب هافبک منچسترسیتی به عنوان برنده، مراسم اهدای جوایز در تئاتر شاتله پاریس را تحریم کردند. رسانه‌های جهان این اقدام را «بایکوت طلایی» نامیدند. آیا این داستان بار دیگر تکرار خواهد شد؟


نظرات شما