پنجشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۴

ورزش

پیشکسوت فوتبال: پرسپولیس دچار شوک روحی شده است

پیشکسوت فوتبال: پرسپولیس دچار شوک روحی شده است
آریا جوان - مهر/ پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر این که دو گزینه اصلی مد نظر مسئولان به تهران نخواهند آمد، گفت: الان وقت اتلاف وقت نیست و مدیران باشگاه باید روی ...
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مهر/ پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر این که دو گزینه اصلی مد نظر مسئولان به تهران نخواهند آمد، گفت: الان وقت اتلاف وقت نیست و مدیران باشگاه باید روی گزینه های ممکن سرمایه گذاری کنند.
فرزاد آشوبی در واکنش به شرایط فعلی این باشگاه و جدایی ناگهانی اسماعیل کارتال از سرمربیگری سرخ‌پوشان، تأکید کرد که نباید زمان را از دست داد و تصمیمات سریع اما دقیق باید اتخاذ شود.
پیشکسوت پرسپولیس ضمن اشاره به گزینه‌های مد نظر هرگونه وقت کشی را به ضرر این تیم دانست که می‌خواهد ناکامی‌های فصل قبل را جبران کند و به قهرمانی برسد.
تیم بلاتکلیف نشود
آشوبی درباره وضعیت پیش‌آمده گفت: شرایط فعلی اصلاً برای پرسپولیس خوب نیست. این تیم با دیدگاه‌های فنی اسماعیل کارتال بازیکن خرید و در همین راستا بعضی از بازیکنان کلیدی‌اش را نیز از دست داد. حالا که اتفاقی رقم خورده، نباید بیشتر از این زمان را از دست داد. تیم نیاز به انسجام دارد و هرچه سریع‌تر باید وضعیت نیمکت مشخص شود تا پرسپولیس در مسیر آماده‌سازی قرار بگیرد.
برانکو و اوسمار عالی بودند اما وقت فرصت‌سوزی نیست
بازار
آشوبی درباره نام‌های خارجی که در این روزها برای هدایت پرسپولیس مطرح شده‌اند نیز گفت: قطعا مربیانی مانند برانکو ایوانکوویچ یا اوسمار ویه‌را گزینه‌های بسیار باکیفیتی هستند، اما در حال حاضر حضورشان غیرممکن است. به‌خصوص درباره اوسمار که می‌دانیم نمی‌آید و نباید به خاطر این گزینه‌ها فرصت‌سوزی کرد. باشگاه باید به دنبال گزینه‌های شدنی و در دسترس برود. وقت تجربه و آزمون و خطا نیست.
پیشکسوت سرخ‌ها همچنین به شرایط خاص روزهای اخیر کشور اشاره کرد و گفت: واقعیت این است که اتفاقات اخیر و فضای ملتهب کشور، همه تیم‌ها از جمله پرسپولیس را وارد یک شوک روحی کرد. طبیعی بود که کار با تأخیر آغاز شود، اما حالا باید از این فضای انفعالی خارج شد و سریعاً تصمیم‌گیری‌های مؤثر انجام داد.
نظر شخصی درباره وحید هاشمیان
آشوبی در پایان درباره مطرح شدن نام وحید هاشمیان نیز گفت: من به شخصه وحید هاشمیان را خیلی دوست دارم. او شخصیتی بسیار محترم دارد و از نظر فوتبالی هم سوابق خوبی دارد، اما واقعاً درباره عملکرد فنی‌اش در قامت سرمربی شناخت دقیقی ندارم. اگر قرار است تصمیم‌گیری شود، باید بر اساس تحلیل فنی و دانش و تجربه مربی در سطح باشگاهی باشد. اگر قرار بر انتخاب هاشمیان باشد باید حمایت همه جانبه از او شکل بگیرد چون قطعا مربی است که نیاز به زمان زیاد دارد.
فرزاد آشوبی با این صحبت‌ها تأکید کرد که پرسپولیس باید بدون اتلاف وقت، با نگاهی فنی و منطقی، تکلیف نیمکت خود را مشخص کند تا پروژه آماده‌سازی برای فصل جدید تحت‌الشعاع بحران مدیریتی قرار نگیرد.


نظرات شما