آریا جوان - ایلنا / عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: ما نیاز به وحدت، یکپارچگی، هماهنگی و انسجام ملی و البته بازسازی فکری و فرهنگی و انسجام و وحدت بخشی به رفتارهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی داریم. ما باید از دولت و حاکمیت بخواهیم که اکنون به پیرایش و پالایش رفتارهای نامطلوبی که در گذشته مایه آزار افکار عمومی و مایه ناخرسندی ملت ایران از برخی از رفتارهای مدیریتی و یا حاکمیتی بوده، بپردازد.
محمد صادق جوادی حصار فعال سیاسی اصلاحطلب درباره لزوم حفظ انسجام ملی در شرایط پساجنگ گفت: هر دلیلی که باعث ایجاد این وحدت و هماهنگی ملی بود مادامی که برقرار باشد نتیجه آن هم انشاءالله باید برقرار باشد. یعنی اگر تعرض به کشور، بدخواهی برای ملت ایران و هجمه به منابع انسانی، اقتصادی و نظامی ایران می تواند برای ایران ضرر داشته باشد و ما برای دفع این ضرر باهم متحد شدهایم، درآینده هم مادامی که نیاز به این وحدت داشته باشیم، باید همان عوامل را تصور کنیم.
وی ادامه داد: بنابراین اگر می خواهیم وحدت و یکپارچگی داشته باشیم باید به این فاکتورها توجه داشته باشیم که این وحدت محصول قیام دشمن علیه این فاکتورهای مثبت بوده است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: در آینده هم اگر دوباره این اتفاق بیفتد باید با صلابت، منسجم، مقتدر و با هماهنگی دولت و ملت با هم عمل کنیم که در سبد هزینه و فایده هیچ فایده ای برای دشمن تصور نشود یعنی آنها بگویند که با حمله به ما چیزی جز ضرر به دست نمیآورند. در واقع در سبد هزینه و فایده اگر آنها حمله به ما را برای ما فایده ببینند و برای خودشان ضرر؛ حتما حمله نمیکنند.
جوادی حصار تصریح کرد: اما اگر که برعکس باشد آنها برای خود فوایدی از این حمله در نظر بگیرند و برای ما نیز ضررهایی را تصور کنند و یا احتمال دستیابی به خواسته های خودشان را افزایش بدهند، قطعا از چنین کاری کوتاهی نخواهند کرد اما اگر مطمئن باشند که ضربه ای که از طرف ما به آنها وارد می شود هم از جهت ملت ایران که با وحدت، یکپارچگی و هماهنگی خودشان آنها را ناامید می کنند و هم از طرف نیروهای نظامی و قوای قهریه ما چنان آسیب ببینند که از بار اول سنگین تر باشد در انجام این خطر که حمله به ایران است حتما به جای دوبار چندبار فکر می کنند که آیا این کار را بکنند یا نکنند.
وی ادامه داد: بنابراین ما نیاز به وحدت، یکپارچگی، هماهنگی و انسجام ملی و البته بازسازی فکری و فرهنگی و انسجام و وحدت بخشی به رفتارهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی داریم. ما باید از دولت و حاکمیت بخواهیم که اکنون به پیرایش و پالایش رفتارهای نامطلوبی که در گذشته مایه آزار افکار عمومی و مایه ناخرسندی ملت ایران از برخی از رفتارهای مدیریتی و یا حاکمیتی بوده، بپردازد و امروز به سمت ترمیم، بازسازی و بهسازی برویم. یکی از جاهایی که میتواند به سرعت نمود پیدا کند که نشان دهد حاکمیت و نظام جمهوری اسلامی تصمیم جدی برای تصحیح پاره ای از خطاها و بهسازی گرفته است، سازمان عریض و طویل صدا و سیمای جمهوری اسلامی است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: صدا و سیمای جمهوری اسلامی باید بازتاب دهنده مطالبات، گرایشات، افکار و اندیشه ها و آراء و نظرات برآمده از بطن جامعه سیاسی، اجتماعی و علمی ایران باشد که این دامنه بسیار فراخ و گسترده است و اگر فضا به سمت تعادل برود آنقدر سخنان پخته و اندیشه های آزموده و والا و گرانقدر در متن جامعه ما جریان دارد که اصلا صدا و سیما فرصت اینکه همه اینها را بتواند بازتاب دهد پیدا نمی کند اما چون متاسفانه حلقه را در گذشته تنگ کرده بودند و این فراخنای وسیع اندیشه ای فرصت جولان در این میدان تنگ را نداشت همه فکر می کنند که همه آنچه که در ایران است همین است که از صدا و سیما برمی آید در صورتی که خیلی خیلی بیشتر از اینها داریم. البته اندیشمندان و صاحبنظران و آگاهانی که تاکنون در صدا و سیما زحمت کشیده اند و مورد قبول عامه مردم ایران هستند هم جای خود را داشته و محفوظ هستند و بقیه آنهایی که در ایجاد تنگنا و مضایق رسانه ای تلاش کرده اند باید مقداری به حاشیه بروند نه اینکه به آنها جفا و ظلم شود اما باید برای ایجاد عدالت بستری فراهم شود که دیگران هم بتوانند حرفهایشان را بزنند.
بازار ![]()
وی گفت: به نظر من این اولین گام خواهد بود اگر که ما در پی اصلاح گذشتهای هستیم که در برخی از جاها مایه رنجش جدی مردم ایران شده و این وحدتی که در این عرصه اتفاق افتاد میتواند برای انجام این کار جزء الطاف خفیه الهی باشد انشاءالله این مجرا و این خروجی که از این مسیر به دست آمد برای رفتارهای آینده الگو شود.