آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ دختران

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ
  بزرگنمايي:

آریا جوان - خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می دانید خورش قیمه با روش سنتی با گوشت خورشتی تهیه می شود که متشکل از گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله می باشد. در این آموزش این خورش خوشمزه را با گوشت مرغ آماده می کنیم که برای کسانی که به هر دلیلی تمایل به استفاده از گوشت قرمز ندارند یک گزینه بسیار مناسب می باشد. طعم این خورش خوشمزه با گوشت مرغ فوق العاد خوشمزه می شود و جالب است بدانید خیلی از افراد درست کردن این خورش خوشمزه را با مرغ نسبت به گوشت قرمز ترجیح می دهند، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر سینه مرغ 500 گرم لپه 150 تا 200 گرم پیاز 1 عدد بزرگ سیب زمینی 3 عدد متوسط رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری لیمو عمانی 4 عدد زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی دستور پخت قیمه با مرغ مرحله اول برای تهیه خورش قیمه با مرغ خوشمزه و مجلسی ابتدا لپه را از شب قبل درون یک کاسه آب قرار می دهیم تا به خوبی خیس بخورد و در صورت امکان چند بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ لپه کاملا گرفته شود. مرحله دوم در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن درون یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم. مرحله سوم حالا پیاز را چند دقیقه دیگر تفت می دهیم تا با ادویه ها یکدست شود. در ادامه لپه را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به مدت دو تا سه دقیقه تفت می دهیم تا لپه هم کمی سرخ شود. مرحله چهارم توجه داشته که زمان سرخ کردن لپه خیلی مهم است، اگر لپه کم تفت داده شود ممکن است در هنگام پخت خرد شود و اگر بیش از حد تفت داده شود سفت می شود و زیر دندان کاملا حس می شود. مرحله پنجم در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود، سپس سینه مرغ را به صورت قورمه ای مانند گوشت خورشتی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. مرحله ششم حالا گوشت را تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس 4 لیوان آب گرم به همراه مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم. در ادامه در ب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم خورش به مدت 2 تا 3 ساعت بپزد. مرحله هفتم در 30 دقیقه پایانی پخت خورش لیمو عمانی را در آب می خیسانیم تا تلخی شان گرفته شود یا اینکه انها را از وسط باز می کنیم و تخمه های داخل لیمو را خارج می کنیم تا خورش را تلخ نکنند. مرحله هشتم حالا لیمو عمانی را به همراه زعفران دم کرده به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش 30 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد، سپس در صورت تمایل می توانیم کمی پودر دارچین اضافه کنیم. مرحله نهم توجه داشته باشید که پودر دارچین را حتما باید در پایان پخت خورش اضافه کنیم، چون باعث تیره شدن رنگ خورش می شود. در همین حین سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد می کنیم و با آب سرد می شوییم. مرحله دهم در این مرحله سیب زمینی ها را خشک می کنیم، سپس در روغن داغ سرخ می کنیم. در پایان خورش را پس از اینکه به روغن افتاد داخل ظرف مناسب می کشیم و به همراه کته یا برنج آبکش سرو می کنیم.

خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می دانید خورش قیمه با روش سنتی با گوشت خورشتی تهیه می شود که متشکل از گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله می باشد. در این آموزش این خورش خوشمزه را با گوشت مرغ آماده می کنیم که برای کسانی که به هر دلیلی تمایل به استفاده از گوشت قرمز ندارند یک گزینه بسیار مناسب می باشد. طعم این خورش خوشمزه با گوشت مرغ فوق العاد خوشمزه می شود و جالب است بدانید خیلی از افراد درست کردن این خورش خوشمزه را با مرغ نسبت به گوشت قرمز ترجیح می دهند، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ500 گرم
لپه150 تا 200 گرم
پیاز1 عدد بزرگ
سیب زمینی3 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی4 عدد
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
دستور پخت قیمه با مرغ
مرحله اول
برای تهیه خورش قیمه با مرغ خوشمزه و مجلسی ابتدا لپه را از شب قبل درون یک کاسه آب قرار می دهیم تا به خوبی خیس بخورد و در صورت امکان چند بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ لپه کاملا گرفته شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن درون یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا پیاز را چند دقیقه دیگر تفت می دهیم تا با ادویه ها یکدست شود. در ادامه لپه را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به مدت دو تا سه دقیقه تفت می دهیم تا لپه هم کمی سرخ شود.
مرحله چهارم
توجه داشته که زمان سرخ کردن لپه خیلی مهم است، اگر لپه کم تفت داده شود ممکن است در هنگام پخت خرد شود و اگر بیش از حد تفت داده شود سفت می شود و زیر دندان کاملا حس می شود.
مرحله پنجم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود، سپس سینه مرغ را به صورت قورمه ای مانند گوشت خورشتی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا گوشت را تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس 4 لیوان آب گرم به همراه مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم. در ادامه در ب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم خورش به مدت 2 تا 3 ساعت بپزد.
مرحله هفتم
در 30 دقیقه پایانی پخت خورش لیمو عمانی را در آب می خیسانیم تا تلخی شان گرفته شود یا اینکه انها را از وسط باز می کنیم و تخمه های داخل لیمو را خارج می کنیم تا خورش را تلخ نکنند.
مرحله هشتم
حالا لیمو عمانی را به همراه زعفران دم کرده به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش 30 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد، سپس در صورت تمایل می توانیم کمی پودر دارچین اضافه کنیم.
مرحله نهم
توجه داشته باشید که پودر دارچین را حتما باید در پایان پخت خورش اضافه کنیم، چون باعث تیره شدن رنگ خورش می شود. در همین حین سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد می کنیم و با آب سرد می شوییم.
مرحله دهم
در این مرحله سیب زمینی ها را خشک می کنیم، سپس در روغن داغ سرخ می کنیم. در پایان خورش را پس از اینکه به روغن افتاد داخل ظرف مناسب می کشیم و به همراه کته یا برنج آبکش سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.javanannews.ir/Fa/News/565706/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

چهره ها/ مجید صالحی و قدردانی هایش از سریال «سیاوش»

چهره ها/ وقتی که غزال تیزپای ایران لقب غزال تیزهوش را از آن خود می کند

محکومیت رئال مادرید و بارسلونا به پرداخت مالیاتی در حدود 5 میلیون یورو

بازیکنی که با دیدن فرهاد، گل از گلش شکفت

قهرمانان ماسکولار کشور مشخص شدند

آخرین وضعیت مصدومیت نیمار از زبان پوچتینو

پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس باز شد

ماریانو هم مصدوم شد؛ رئال بدون مهاجم در دربی!

انتخاب اسم؛ معنی اسم «مرسانا» چیست؟

انجمن‌های صنفی حوزه رمزارز: بستن صرافی‌های داخلی مانند مسدودکردن پیام‌رسان‌های ایرانی است

استوری شکوری پس از مختومه‌شدن پرونده بودیمیر

دریافت خدمات از شهرداری، الکترونیکی شد

دولت بعدی سیاست‌های احیای دریاچه ارومیه را ادامه دهد

ضرب المثل ها/ مثل «کنار گود نشسته می گوید لنگش کن» در قرآن

طنز/ پنج راه رسیدن به پیشرفت در کلام جهانگیری

این بهتره یا فوتبال دستی؟

برترین های سینما در صد سال اخیر

رونمایی از آنونس سریال نوروزی «همبازی»

«قبله عالم» سومین سریال درباره ناصرالدین شاه در کاشان کلید خورد

بهرنگ علوی: دو ساعت مانده به سال تحویل به دنیا امدم

پیکه بازی برگشت با پی اس جی را از دست داد؟

پرداخت به بودیمیر سرانجام کامل شد

معاوضه مهاجمان سپاهان و نساجی

واضح است که داوران به رئال بیشتر لطف می‌کنند

گل خاطره انگیز مارک ویدوکا برابر منچستریونایتد

برترین گل های دربی مادرید از سال 2009 تا 2020

آریا برزگر: با ماشین سازی قرارداد نبستم

قهرمان کوپا دل ری و لالیگا می‌شویم

با این آموزش گلدوزی زیبا لباس ها را بهاری کنید

محمود صادقی: امید برای احیای برجام بوجود آمد

واکنش مرضیه وحید دستجردی به احتمال کاندیدتوری اش در انتخابات

تاریخ عرضه پردازنده های نسل یازدهمی Intel Rocket Lake-S فاش شد

لیورپول – چلسی؛ نبرد آلمانی آنفیلد

غیبت ادامه‌دار حسینی در ترکیب ترابزون

برزگر: با ماشین‌سازی قراردادی نبسته ام!

پرونده شکایت بودیمیر از پرسپولیس مختومه شد

منچستر مانع جدایی زودهنگام ستاره هلندی

تیم بعدی واینالدوم مشخص شد

ایران - سوریه درموعد مقرر برگزار می‌شود

کشتی‌گیران کشورمان صبح امروز راهی ایتالیا شدند

چهاردهمین نشست اوپک پلاس دقایقی پیش آغاز شد

داستانک/ نقاش خوش فکر

Cannon Shot؛ شلیک توپ به داخل سطل را امتحان کنید

پنج فیلم برتر دنزل واشنگتن

بازپخش دو فیلم کمدی زاپاس و زن بدلی از تلویزیون

تست بازیگری بهرنگ علوی در دورهمی

گلایه سازنده موسیقی «ابد و یک روز»

راموس قبل از حضور رونالدو در رئال ادای او را در‌می‌آورد!

انتقاد وکیل دروازه‌بان سابق پرسپولیس از شکوری

گفتگو با برخی هواداران استقلال که امروز برای حمایت از مجیدی به تمرین آمده بودند