آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده دختران

طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده
  بزرگنمايي:

آریا جوان - تاس کباب یک غذای ایرانی اصیل و خوشمزه است که البته ربطی به هیچ‌گونه کباب کوبیده و مرغ و تابه‌ای ندارد و البته در کشورهای دیگر هم به اشکال مختلف طبخ می‌شود. در گذشته مادربزرگ‌ها با آگاهی از خواص تغذیه‌ای بی‌نظیرش حداقل هفته‌ای یک بار بساط درست کردن تاس کباب را به پا می‌کردند.آب تاس‌کباب برخلاف آبگوشت باید بسیار کم و مانند خورش باشد. در تاریخچه تاس کباب، آن را با گوشت شکار تهیه می کردند و برای شاه به عنوان یک غذای خاص سرو می کردند. برای پخت تاس کباب 2 تا 3 ساعت زمان لازم است. اما تاس‌کباب فوری یک چیز دیگر است که در زمان کوتاه خوراک خوشمزه و جذاب با طعم و ظاهر متفاوت درست می شود که از آن لذت برد و برای شام یا نهار می توان آن را صرف کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر گوشت چرخ کرده 500 گرم سیب زمینی 500 گرم پیاز 2 عدد زردچوبه نصف قاشق چای خوری ادویه نصف قاشق چای خوری گوجه فرنگی 500 گرم پیاز رنده شده نصف پیمانه آب لیمو ترش 2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری نمک و فلفل به میزان لازم سبزی معطر 1 قاشق سوپ خوری طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده مرحله اول برای تهیه این غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده در ابتدای کار، گوشت چرخ کرده که می‌تواند یک دست گوسفندی یا یک دست گوساله یا مخلوط گوسفندی و گوساله باشد را درون ظرفی می ریزیم و بعد پیاز را پوست می گیریم و رنده می زنیم. مرحله دوم توجه داشته باشید که که نیاز نیست آب پیاز را بگیریم. در ادامه پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. سپس مقداری ادویه کاری، نمک، فلفل سیاه و سبزیجات خشک معطر و پاپریکا را به ترکیب گوشت و پیاز اضافه می کنیم. مرحله سوم در صورت تمایل برای خشومزه تر شدن غذا می توانیم از ادویه های دیگری مانند زیره، زنجبیل و غیره استفاده کنیم. سپس به گوشت چند ضربه می زنیم تا چسبندگی پیدا کند. حالا گوشت ما مزه دار شده است. در این مرحله باید گوشت را سرخ کرد. مرحله چهارم گوشت چرخ کرده بعد از سرخ شدن تغییر سایز می‌دهد و جمع می‌شود. به همین دلیل برای این که به سایز دلخواه ما برسد، مقداری آن را بزرگتر بر می داریم. یک تکه از گوشت را برمی داریم و در کف دست، گرد می‌کنیم. سپس آن را صاف می کنیم. مرحله پنجم درون تابه روغن را اضافه می کنیم. سپس گوشت‌های چرخ کرده را درون تابه سرخ می کنیم. در کنار تاس کباب سبزیجات دیگری مانند پیاز، سیب زمینی،آلو،گوجه و سیب درختی هم استفاده می شود که در صورت دلخواه می توانیم از هر کدام استفاده کنیم. مرحله ششم در این مرحله سبزیجات استفاده شده را به صورت حلقه ای برش می زنیم به صورتی که حلقه آن نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک باشد. ضخامت حدود 1 سانتی متر مناسب است. بعد سیب زمینی و پیاز را درون روغن تفت می دهیم. مرحله هفتم سپس یک لایه سیب زمینی یک لایه پیاز را روی هم قرار می دهیم بعد یک لایه گوجه فرنگی روی آن قرار می دهیم. نیازی نیست که گوجه فرنگی تفت داده شود. بعد کباب های سرخ شده را روی لایه بالای گوجه فرنگی قرار می دهیم. مرحله هشتم حالا با خلال دندان یا سیخ چوبی همه را فیکس می کنیم تا موقع پخت از هم باز نشود. در ظرف را می بندیم و حدود 15 الی 20 دقیقه اجازه می دهیم تا بپزد. سپس به سراغ درست‌کردن‌سس می رویم. برای تهیه سس، رب گوجه فرنگی را درون یک کاسه می ریزیم. مرحله نهم در این مرحله آب لیموترش را به آن اضافه می‌کنیم. به جای آب لیمو ترش برای ترشی غذا از هر چیز دیگر، می توان از هر نوع ترشی دیگر مانند آبغوره و گرد لیمو یا گرد غوزه و سماق استفاده کرد. آب یا آب گوشت یا آب مرغ را هم مقداری برای رقیق کردن رب گوجه اضافه می کنیم. مرحله دهم سپس مقداری نمک و فلفل سیاه و سماق را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تاب ا هم یکدست شوند، سپس روی مواد در حال پخت، اضافه می کنیم و اجازه می دهیم 40 الی 45 دقیقه دیگر بپزد. سپس آن را در ظرف سرو آماده می‌کنیم.

تاس کباب یک غذای ایرانی اصیل و خوشمزه است که البته ربطی به هیچ‌گونه کباب کوبیده و مرغ و تابه‌ای ندارد و البته در کشورهای دیگر هم به اشکال مختلف طبخ می‌شود. در گذشته مادربزرگ‌ها با آگاهی از خواص تغذیه‌ای بی‌نظیرش حداقل هفته‌ای یک بار بساط درست کردن تاس کباب را به پا می‌کردند.آب تاس‌کباب برخلاف آبگوشت باید بسیار کم و مانند خورش باشد. در تاریخچه تاس کباب، آن را با گوشت شکار تهیه می کردند و برای شاه به عنوان یک غذای خاص سرو می کردند. برای پخت تاس کباب 2 تا 3 ساعت زمان لازم است. اما تاس‌کباب فوری یک چیز دیگر است که در زمان کوتاه خوراک خوشمزه و جذاب با طعم و ظاهر متفاوت درست می شود که از آن لذت برد و برای شام یا نهار می توان آن را صرف کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده500 گرم
سیب زمینی500 گرم
پیاز2 عدد
زردچوبهنصف قاشق چای خوری
ادویهنصف قاشق چای خوری
گوجه فرنگی500 گرم
پیاز رنده شدهنصف پیمانه
آب لیمو ترش2 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
سبزی معطر1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده
مرحله اول
برای تهیه این غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده در ابتدای کار، گوشت چرخ کرده که می‌تواند یک دست گوسفندی یا یک دست گوساله یا مخلوط گوسفندی و گوساله باشد را درون ظرفی می ریزیم و بعد پیاز را پوست می گیریم و رنده می زنیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که که نیاز نیست آب پیاز را بگیریم. در ادامه پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. سپس مقداری ادویه کاری، نمک، فلفل سیاه و سبزیجات خشک معطر و پاپریکا را به ترکیب گوشت و پیاز اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در صورت تمایل برای خشومزه تر شدن غذا می توانیم از ادویه های دیگری مانند زیره، زنجبیل و غیره استفاده کنیم. سپس به گوشت چند ضربه می زنیم تا چسبندگی پیدا کند. حالا گوشت ما مزه دار شده است. در این مرحله باید گوشت را سرخ کرد.
مرحله چهارم
گوشت چرخ کرده بعد از سرخ شدن تغییر سایز می‌دهد و جمع می‌شود. به همین دلیل برای این که به سایز دلخواه ما برسد، مقداری آن را بزرگتر بر می داریم. یک تکه از گوشت را برمی داریم و در کف دست، گرد می‌کنیم. سپس آن را صاف می کنیم.
مرحله پنجم
درون تابه روغن را اضافه می کنیم. سپس گوشت‌های چرخ کرده را درون تابه سرخ می کنیم. در کنار تاس کباب سبزیجات دیگری مانند پیاز، سیب زمینی،آلو،گوجه و سیب درختی هم استفاده می شود که در صورت دلخواه می توانیم از هر کدام استفاده کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله سبزیجات استفاده شده را به صورت حلقه ای برش می زنیم به صورتی که حلقه آن نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک باشد. ضخامت حدود 1 سانتی متر مناسب است. بعد سیب زمینی و پیاز را درون روغن تفت می دهیم.
مرحله هفتم
سپس یک لایه سیب زمینی یک لایه پیاز را روی هم قرار می دهیم بعد یک لایه گوجه فرنگی روی آن قرار می دهیم. نیازی نیست که گوجه فرنگی تفت داده شود. بعد کباب های سرخ شده را روی لایه بالای گوجه فرنگی قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا با خلال دندان یا سیخ چوبی همه را فیکس می کنیم تا موقع پخت از هم باز نشود. در ظرف را می بندیم و حدود 15 الی 20 دقیقه اجازه می دهیم تا بپزد. سپس به سراغ درست‌کردن‌سس می رویم. برای تهیه سس، رب گوجه فرنگی را درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله نهم
در این مرحله آب لیموترش را به آن اضافه می‌کنیم. به جای آب لیمو ترش برای ترشی غذا از هر چیز دیگر، می توان از هر نوع ترشی دیگر مانند آبغوره و گرد لیمو یا گرد غوزه و سماق استفاده کرد. آب یا آب گوشت یا آب مرغ را هم مقداری برای رقیق کردن رب گوجه اضافه می کنیم.
مرحله دهم
سپس مقداری نمک و فلفل سیاه و سماق را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تاب ا هم یکدست شوند، سپس روی مواد در حال پخت، اضافه می کنیم و اجازه می دهیم 40 الی 45 دقیقه دیگر بپزد. سپس آن را در ظرف سرو آماده می‌کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.javanannews.ir/Fa/News/670655/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تیزر «ریورساید درایو» را ببینید

شیوع کرونا در «کلبه عموپورنگ»

چهره ها/ گزارش وضعیت کرونای رامبد جوان از زبان خودش

وقتی بهنام تشکر فکرش را نمیکرد بازیگر کمدی شود!

نمایش فیلم‌ تئاتر «هفت‌خوان کودکان» به مناسبت عید غدیر

چهره ها/ نشانه ها در مسیر زندگی روزبه حصاری

از قدیم میومدن تهران واسه پیشرفت و دیده‌ شدن

چهره ها/ خوشحالی بازیگر ملکه گدایان در روز تولدش

نگاهی به بازی ماندگار متیو مک‌کانهی در «میان‌ستاره‌ای»

ماجرای نازنین موهای آقا سیروس!

جیمز باندهای ایرانی در خدمت صدام

جشنواره فیلم لوکارنو به انیمه ژاپنی جایزه می‌دهد

گاهی وقت ها ساده ترین راه رو نمی بینیم

خدا هیشکی رو اینجوری خوار و ذلیل نکنه

نیما شاهرخ شاهی مجری پرونده هفته شد

مادربزرگ دوست‌داشتنی سینما و تلویزیون را در «محاکات» ببینید

قول میدم طلاقش بدم، شما رو بگیرم!

هیچوقت اینجوری کسی رو دلداری ندین!

سریالی از سال 69 در آی فیلم

آیا از "تبلیغات وقت‌گیر بین سریال‌ها" هم سهم رایگانی به تولید ایرانی می‌رسد؟

«هرگز، گاهی، همیشه» به 2 جشنواره خارجی می‌رود

کار جوهر مرده نه اینکه آنقدر کار کنند که جوهر پس بدن!

چهره ها/ حال و هوای این روزهای سیما تیرانداز

چهره ها/ عکس های خیابانی جذاب از بهنوش طباطبایی

تصویری دیده نشده از شهرام کاشانی و مهرداد میناوند که هر دو از کرونا فوت کردند

تست بایرام با شعر حافظ برای حضور در رادیو

واکنش تند رضا عطاران و پرویز پرستویی به طرح صیانت از فضای مجازی

چهره ها/ عکس های تولد لاکچری مریم مومن با تم دارک

واکسن زدن حمید صفت در زندان

نامه سرگشاده رضاکیانیان برای رئیس مجلس

واکنش جالب ستاره هالیوودی با بازیگر فیلم «خورشید» در فستیوال ونیز

زادروز «جواد رضویان» هنرمند عزیز کشورمان

واکسیناسیون سینماگران از هفته آینده شروع می‌شود

اهمیت توجه به مسائل روزمره زندگی در نمایش «سفیدبرفی»

اینجا بود که فهیمه جان تبدیل شد به آبجی فهیمه

چهره ها/ رزیتا غفاری به شب های مافیا می آید

چهره ها/ تولد 35 سالگی متفاوت آناهیتا افشار با تبریک ازدواج هم بازی هایش

اینجوری شد که فرزانه کینه ی مرضیه رو به دل گرفت

حسن فتحی عزادار شد

سکانسی از نماز خواندن عباس بابایی در مقر فرماندهی آمریکا

چهره ها/ بهنام بانی از امام علی می گوید

اولین سریال تهمینه میلانی پروانه ساخت گرفت

«قبله عالم» دهم مرداد می‌آید؛ رونمایی از جدیدترین تصاویر سریال

رابعه مدنی مهمان عید غدیر برنامه «محاکات»

انتشار اولین تیزر از پشت صحنه «خائن کشی»

ساعاتی قبل مراسم عقد نوید محمدزاده و فرشته حسینی در روز عید غدیر

از گیشه های بی رمق تئاتر و سینما تا ترس از دست گرفتن کتاب در کلاکت

بخشی از نهمین قسمت سریال «زخم کاری»

چهره ها/ عکسی از پشت صحنه سریال «دودکش»

فریبا کوثرى سوار بر اسب در سریال «آهوى من مارال»