آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه سس هلندی دختران

طرز تهیه سس هلندی
  بزرگنمايي:

آریا جوان - سس هلندی یکی از بهترین نوع سس ها است که به صورت گرم روی غذا سرو می شود. این سس علیرغم نام خود به فرانسه تعلق دارد. طعم بی نظیر کره در این سس بسیار محسوس است. این سس را در ایران به نام هالندی نیز می شناسند. سس هلندی غنی از مزه کره و تخم مرغ است که بسیار خوشمزه و برای انواع غذاهای دریایی یا بخارپز شده یا تهیه شده از گوشت گاو مناسب است. این سس برای سرو مرغ و میگو عالی است. سس هلندی اگر درست تهیه شود بسیار سبک بوده و برخلاف عقیده دیگران اصلا سنگین نیست. سس هلندی بافت ابریشمی دارد. اولین غذایی که با سس هلندی تهیه شد به سال 1651 همراه با مارچوبه می باشد. سس هلندی به عنوان 5 سس اصلی (مادر) توسط آشپز های فرانسوی به لیست بهترین سس ها اضافه شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس هلندی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم سس هلندی زرده تخم مرغ 3 عدد سرکه سفید 2 قاشق غذا خوری کره آب شده نصف پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم آبلیموی تازه نصف یک عدد طرز تهیه سس هلندی مرحله اول برای تهیه سس خومشزه و مخصوص هلندی در ابتدای کار کره را درون یک کاسه می ریزیم و روی بخار کتری ذوب می کنیم. سپس کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. زرده تخم مرغ و نمک و سرکه و آبلیمو را درون مخلوط کن می ریزیم. مرحله دوم در این مرحله فلفل هم اضافه کرده و مخلوط کن را روشن می کنیم تا مواد با هم مخلوط و یکدست شود. کره را کم کم به مخلوط کن روشن اضافه می کنیم. کره باید گرم باشد ولی نباید داغ باشد. کره باید به صورت قطره ای اضافه شود. مرحله سوم حالا مخلوط کن را خاموش کرده و سس را بررسی می کنیم. اگر نبریده بود می توان کره را سریع تر اضافه کرد. هرچه کره بیشتر باشد، سس رقیق تری بدست می آید. توجه داشته باشید که روش دیگری برای تهیه سس نیز وجود دارد. مرحله چهارم می توان تمام مواد به جز کره را با هم مخلوط کرد. سپس روی حرارت ملایم بخار کتری قرار داد و مدام هم زد. سپس کره را به زرده اضافه کرد و به روش بن ماری باز هم آن را مخلوط کرد. نمک و آبلیمو را آخر و به صورت قطره ای باید اضافه کرد تا سس نبرد.

سس هلندی یکی از بهترین نوع سس ها است که به صورت گرم روی غذا سرو می شود. این سس علیرغم نام خود به فرانسه تعلق دارد. طعم بی نظیر کره در این سس بسیار محسوس است. این سس را در ایران به نام هالندی نیز می شناسند. سس هلندی غنی از مزه کره و تخم مرغ است که بسیار خوشمزه و برای انواع غذاهای دریایی یا بخارپز شده یا تهیه شده از گوشت گاو مناسب است. این سس برای سرو مرغ و میگو عالی است. سس هلندی اگر درست تهیه شود بسیار سبک بوده و برخلاف عقیده دیگران اصلا سنگین نیست. سس هلندی بافت ابریشمی دارد. اولین غذایی که با سس هلندی تهیه شد به سال 1651 همراه با مارچوبه می باشد. سس هلندی به عنوان 5 سس اصلی (مادر) توسط آشپز های فرانسوی به لیست بهترین سس ها اضافه شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس هلندی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم سس هلندی
زرده تخم مرغ3 عدد
سرکه سفید2 قاشق غذا خوری
کره آب شدهنصف پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم
آبلیموی تازهنصف یک عدد
طرز تهیه سس هلندی
مرحله اول
برای تهیه سس خومشزه و مخصوص هلندی در ابتدای کار کره را درون یک کاسه می ریزیم و روی بخار کتری ذوب می کنیم. سپس کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. زرده تخم مرغ و نمک و سرکه و آبلیمو را درون مخلوط کن می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله فلفل هم اضافه کرده و مخلوط کن را روشن می کنیم تا مواد با هم مخلوط و یکدست شود. کره را کم کم به مخلوط کن روشن اضافه می کنیم. کره باید گرم باشد ولی نباید داغ باشد. کره باید به صورت قطره ای اضافه شود.
مرحله سوم
حالا مخلوط کن را خاموش کرده و سس را بررسی می کنیم. اگر نبریده بود می توان کره را سریع تر اضافه کرد. هرچه کره بیشتر باشد، سس رقیق تری بدست می آید. توجه داشته باشید که روش دیگری برای تهیه سس نیز وجود دارد.
مرحله چهارم
می توان تمام مواد به جز کره را با هم مخلوط کرد. سپس روی حرارت ملایم بخار کتری قرار داد و مدام هم زد. سپس کره را به زرده اضافه کرد و به روش بن ماری باز هم آن را مخلوط کرد. نمک و آبلیمو را آخر و به صورت قطره ای باید اضافه کرد تا سس نبرد.

لینک کوتاه:
https://www.javanannews.ir/Fa/News/670664/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

أشهَدُ أَنّ عَلیاً ولی‌َّالله

چیکار کنیم سقوط نکنیم

سوره عنکبوت؛ می گویند ایمان آوردیم ولی در مقابل فتنه دشمنان قلبشان از ایمان خالی می شود!

«با آل علی هرکه درافتاد ورافتاد» شعرخوانی زیبای صابر خراسانی

آیا «ولی» به معنی دوست است؟

علی خلیفه باشد بازخواست می کند که از کجا آورده اید؟

معجزه‌ای در جزیره مجنون بعد از عملیات خیبر

بازگشتن کتابی به کتابخانه بعد از 63 سال

محمدسرور رجایی هم با کرونا رفت

علی‌اکبر قاضی‌نظام فیلمنامه «رودی از آسمان» را نوشت

یادی از بدرالزمان قریب در نخستین سالگرد کوچش

رییس حوزه هنری درگذشت شاعر افغان را تسلیت گفت

کشف عملکرد متفاوت مغز افراد مبتلا به میگرن با کمک ترن هوایی!

گردشگری فضایی، تفریح لاکچری مولتی میلیاردرها که تبدیل به تیری آلوده در قلب محیط زیست شده است

تأثیر شیر مادر در کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی

دانشمندان گروه‌های خونی انسان‌های پیشاتاریخی را کشف کردند

یک درمان طبیعی و مفید برای آفتاب سوختگی

سالن آرایش مجازی راه بیاندازید

WeFarm؛ مزارع خودتان را بسازید

Trucks Off Road؛ به مسابقات آفرودها بروید

Bubble Witch 3 Saga؛ حباب‌ها را بترکانید

در کنسرت آنلاین کیهان کلهر چه گذشت؟/ میزبانی متضادِ سکوت و موسیقی

کنسرت «نغمه‌های تهران» با خوانندگی حجت اشرف‌زاده لغو شد

غم انگیزترین لحظات پدرام شریفی در میخواهم زنده بمانم

چند برش برای سریال «زخم کاری»

دلبری یک مرد به سبک سریال تلویزیون

چهره ها/ سارا بهرامی غرق در گذشته می شود

تیزر «ریورساید درایو» را ببینید

شیوع کرونا در «کلبه عموپورنگ»

چهره ها/ گزارش وضعیت کرونای رامبد جوان از زبان خودش

وقتی بهنام تشکر فکرش را نمیکرد بازیگر کمدی شود!

نمایش فیلم‌ تئاتر «هفت‌خوان کودکان» به مناسبت عید غدیر

چهره ها/ نشانه ها در مسیر زندگی روزبه حصاری

از قدیم میومدن تهران واسه پیشرفت و دیده‌ شدن

چهره ها/ خوشحالی بازیگر ملکه گدایان در روز تولدش

نگاهی به بازی ماندگار متیو مک‌کانهی در «میان‌ستاره‌ای»

ماجرای نازنین موهای آقا سیروس!

جیمز باندهای ایرانی در خدمت صدام

جشنواره فیلم لوکارنو به انیمه ژاپنی جایزه می‌دهد

گاهی وقت ها ساده ترین راه رو نمی بینیم

خدا هیشکی رو اینجوری خوار و ذلیل نکنه

نیما شاهرخ شاهی مجری پرونده هفته شد

مادربزرگ دوست‌داشتنی سینما و تلویزیون را در «محاکات» ببینید

قول میدم طلاقش بدم، شما رو بگیرم!

هیچوقت اینجوری کسی رو دلداری ندین!

سریالی از سال 69 در آی فیلم

آیا از "تبلیغات وقت‌گیر بین سریال‌ها" هم سهم رایگانی به تولید ایرانی می‌رسد؟

«هرگز، گاهی، همیشه» به 2 جشنواره خارجی می‌رود

کار جوهر مرده نه اینکه آنقدر کار کنند که جوهر پس بدن!

چهره ها/ حال و هوای این روزهای سیما تیرانداز