آریا جوان

آخرين مطالب

خطرناک‌ترین جاده‌های ایران کدامند؟ خواندنی

خطرناک‌ترین جاده‌های ایران کدامند؟
  بزرگنمايي:

آریا جوان - کجارو / بخش زیادی از تصادف‌های رانندگی در کشور ما در خطرناک‌ترین جاده‌های ایران اتفاق می‌افتند. این جاده‌ها سهم 75 درصدی از مجموع حوادث رانندگی سالانه را به خود اختصاص می‌دهند. بر اساس آمار و گزارش سازمان بهداشت جهانی، کشور ما در میان 175 کشور، رتبه 113 را در کمترین تلفات جاده‌ای دارد. یکی از عوامل مؤثر در سوانح رانندگی، جاده‌های خطرناک با استانداردهای پایین هستند. بیش از 17,000 نفر در کشور ما سالانه، جان خود را در جاده‌های خطرناک ایران از دست می‌دهند و عده‌ای نیز دچار صدمه‌های جانی جبران ناپذیر می‌شوند.
خطرناک‌ترین جاده‌های ایران شامل جاده‌های کوهستانی مرتفع و مسیرهای پرتردد طولانی در کشور ما هستند که به‌ترتیب وضعیت نامناسب راه به‌همراه شرایط نامساعد جوی و طولانی شدن زمان رانندگی و خستگی رانندگان از مهم‌ترین دلایل ایجاد سانحه در این جاده‌ها به شمار می‌روند. جاده‌های خطرناک ایران در استان‌های مختلف کشور ما قرار دارند؛ اما بر اساس آمارهای رسمی ارائه شده در کشور ما، در طول سال‌های 1388 تا 1396 استان‌های سمنان، کرمان و مرکزی بیشترین آمار تصادف رانندگی را داشته‌اند. تردد بالا در مسیرهای ارتباطی این استان‌ها، طولانی بودن جاده‌ها و کویری بودن بخش‌های زیادی از این مسیرها از دلایل اصلی وقوع تصادف در این جاده‌ها گزارش شده‌اند.
همچنین در استان‌های البرز و تهران به‌دلیل وجود آزادراه‌ها و بزرگراه‌های با کیفیت، رسیدگی مطلوب و ابزار مناسب برای کنترل تخلفات رانندگی، کمترین حوادث رانندگی اتفاق افتاده‌اند. اگر می‌خواهید با خطرناک‌ترین جاده‌های ایران آشنا شوید در ادامه با ما همراه باشید. 
جاده چالوس یکی از زیباترین جاده‌های شمال ایران است که در طول سال مسافران زیادی از شهرهای مختلف ایران برای رسیدن به شهرهای استان مازندران از آن عبور می‌کنند. این جاده از معروف‌ترین جاده‌های کوهستانی کشور ما به شمار می‌رود و در طول مسیر از دره‌ها و گردنه‌های خطرناکی می‌گذرد. حجم بالای تردد در این جاده، آب و هوا و اقلیم کوهستانی و احتمال ریزش سنگ از کوه‌ها در طول سال، دلایل خطرناک بودن این جاده به شمار می‌روند.
جاده چالوس
استان‌های البرز و مازندران
160 کیلومتر

آریا جوان

برای تردد در جاده چالوس طول روز را انتخاب کنید. این جاده به‌دلیل مسیر پرپیچ‌وخم نیاز به هوشیاری کامل راننده دارد. بسیاری از ساکنان تهران و شهرهای اطراف آن با تصور کوتاه بودن مسیر و برای فرار از ترافیک روزانه جاده چالوس، ساعت‌های پایانی روز و طول شب را برای گذر از این جاده انتخاب می‌کنند؛ به همین دلیل متاسفانه آمار تصادف‌های رانندگی در طول شب جاده چالوس بالا است. این جاده در حدود 160 کیلومتر طول دارد؛ اما به‌دلیل پیچ‌وخم زیاد طی مسیر آن در حدود سه تا چهار ساعت طول می‌کشد.
جاده تهران مشهد
استان‌های تهران، سمنان و خراسان رضوی
نزدیک به 900 کیلومتر

آریا جوان

جاده تهران مشهد با طول نزدیک به 900 کیلومتر یکی از پرترددترین جاده‌های کشور ما است که در طول سال مسافران زیادی از آن عبور می‌کنند. این جاده کاملا صاف و یکنواخت و در طول مسیر یک طرفه است؛ به همین دلیل شاید در نگاه نخست بی‌خطر و امن به نظر برسد؛ اما مسیر بیابانی و طولانی آن، این جاده را به یکی از پرخطرترین جاده‌های ایران تبدیل می‌کند. بسیاری از مسافران برای رسیدن به شهر مشهد این مسیر را به‌صورت یکباره طی می‌کنند که سبب خستگی و خواب آلودگی می‌شود.
سفر در جاده تهران مشهد در طول روز به‌دلیل تابش مستقیم خورشید و گرمای هوا آزاردهنده است و طولانی بودن مسیر، پیمودن این جاده در شب را نیز پر مخاطره می‌کند. بهترین راه برای سفر با وسیله نقلیه شخصی در این جاده، چند توقف در بین مسیر است. جاده تهران مشهد از شهرهای زیبایی مانند سمنان، دامغان، شاهرود، سبزوار و نیشابور می‌گذرد. اگر در عبور از این جاده امکان توقف شبانه در شهرهای میان مسیر داشته باشید، سفری امن‌تر را تجربه خواهید کرد. برای پیمودن یک‌باره این مسیر نیز بهتر است از راننده کمکی بهره بگیرید.
جاده اهر هریس تبریز
استان آذربایجان شرقی
140 کیلومتر

آریا جوان

جاده اهر به تبریز در شمال غربی کشور ما قرار دارد و با گذشتن از شهرهای مختلف در استان آذربایجان شرقی، مسیر ارتباطی شهر تبریز با دیگر شهرهای شمالی ایران به شمار می‌رود. این جاده از زیباترین مناظر طبیعی شمال ایران گذر می‌کند؛ اما متاسفانه در طول سال شاهد بیشترین سوانح رانندگی در این منطقه از کشور ما است.
برای تردد در این مسیر حتما در طول فاصله‌های زمانی کوتاه توقف کنید و ضمن بهره بردن از طبیعت زیبا، خستگی خود را رفع کنید. جاده اهر به تبریز در حدود 140 کیلومتر طول دارد و در طول مسیر خود از 16 شهر می‌گذرد. از این جاده با نام جاده مرگ آذربایجان یاد می‌کنند.
جاده قم گرمسار
استان‌های قم، تهران و سمنان
در حدود 170 کیلومتر

آریا جوان

جاده قم به گرمسار در حدود 170 کیلومتر طول دارد؛ اما به‌دلیل تردد بالای خودروها در این مسیر و غیر استاندارد بودن این جاده ، از حادثه خیزترین جاده‌های ایران به شمار می‌رود. از طرف دیگر امکانات این جاده بسیار محدود است و نظارت مناسبی بر آن وجود ندارد. کوتاه بودن این مسیر سبب تردد روزانه افراد زیادی برای مقاصد کاری در آن می‌شود. اگر به‌شکل مداوم در این مسیر رفت و آمد دارید، به خاطر داشته باشید این جاده یکی از محورهای پر تصادف کشور ما در طول سال است.
جاده سیرجان بندرعباس
استان‌های کرمان و هرمزگان
در حدود 300 کیلومتر

آریا جوان

جاده سیرجان به بندرعباس از پرترددترین مسیرهای ترانزیتی کشور است و روزانه ماشین‌های سنگین و باری زیادی در آن رفت و آمد می‌کنند؛ به همین دلیل پیمودن این مسیر برای وسایل نقلیه سواری با خطرهایی همراه است. از طرف دیگر این جاده که نزدیک به 300 کیلومتر طول دارد، اصلی‌ترین مسیر تردد به شهر بندرعباس است و بار ترافیکی سنگینی را در طول سال تحمل می‌کند.
بیشترین تصادف‌های رانندگی در جاده سیرجان به بندرعباس به‌دلیل انجام سبقت‌های غیر مجاز اتفاق می‌افتند. در طول تردد در این مسیر صبور باشید و با سرعت مجاز برانید. برای جلوگیری از خستگی و خواب آلودگی ناشی از گرمای هوا در این خطه نیز حتما در طول مسیر نوشیدنی‌های خنک و مایعات فراوان بنوشید. توقف در فواصل کوتاه و توجه به تابلوهای هشدار دهنده در طول این جاده، سفر شما را بی‌خطر و امن می‌کنند.
جاده اسدآباد همدان
استان‌های همدان و کرمانشاه
در حدود 200 کیلومتر

آریا جوان

جاده اسدآباد همدان یکی از پرخطرترین مسیرهای جاده‌ای در ایران است که در طول سال سوانح رانندگی زیادی در آن اتفاق می‌افتد. این جاده مسیر ارتباطی بین شهر همدان با شهرهای استان کرمانشاه را میسر می‌کند و گردنه اسدآباد در میانه مسیر کوهستانی آن پرخطرترین بخش این جاده است. متاسفانه در این مسیر استانداردهای مناسب راهسازی رعایت نشده‌اند و مشکلات زیر ساختی آن را به یکی از پرخطرترین مسیرهای جاده‌ای در ایران تبدیل کرده‌اند. طول این جاده تا شهر کرمانشاه در حدود 200 کیلومتر است و در زمان بارندگی‌ها مسیر آن بسیار لغزنده می‌شود؛ پس پیش از تردد در این مسیر وضعیت آب و هوایی را استعلام کنید.
جاده آستارا اردبیل (گردنه حیران)
استان‌های گیلان و اردبیل
نزدیک به 80 کیلومتر

آریا جوان

جاده آستارا به اردبیل از میان کوه‌ها و دره‌های سرسبز شمال غربی ایران عبور می‌کند و گردنه حیران در آن واقع شده است. این جاده بین گردشگران طرفداران زیادی دارد و از پرترددترین مسیرهای جاده‌ای ایران است. نزدیکی این جاده به دریای خزر از یک سو و قرار گرفتن در جوار کوه‌های بلند پردرخت از سوی دیگر، سبب پوشیده شدن این مسیر با مه غلیط در طول سال می‌شود. در فصل‌های پر بارش این مسیر بسیار لغزنده و خطرناک است و پیمودن آن به‌خصوص برای رانندگان تازه کار و ناآشنا به مسیر می‌تواند خطرآفرین باشد.
رانندگی با سرعت بالا در مسیر جاده‌ گردنه حیران، باعث عدم کنترل وسیله نقلیه در پیچ‌ها می‌شود و کارشناسان همین مطلب را دلیل وقوع بیشتر تصادف‌ها در این محور می‌دانند. برای لذت بیشتر از جاده آستارا به اربیل و گردنه حیران در میانه این جاده توقف کنید و زمانی را به تماشای مناظر و قدم زدن در طبیعت بکر و زیبای آن اختصاص دهید. پارک ملی هیرکان، روستای حیران، روستای کشفی و جنگل فندقلو از زیباترین نقاط واقع در این جاده هستند.
جاده میانه زنجان
استان‌های زنجان و آذربایجان شرقی
نزدیک به 140 کیلومتر

آریا جوان

مسیر جاده میانه به زنجان یکی از پرترددترین مسیرها برای دسترسی به استان‌های شمال غربی ایران است و تردد بالای وسایل نقلیه احتمال افزایش تصادف‌های رانندگی را نیز بیشتر کرده‌اند. شرایط جوی و عدم رسیدگی مناسب و بازسازی بخش‌های مختلف این جاده از دیگر عوامل بروز سوانح رانندگی در این جاده هستند.
در فصل‌های پر بارش و سرد این جاده بسیار لغزنده می‌شود و مه گرفتگی در سطح آن نیز دید رانندگان را کم می‌کند. اگر قصد تردد در این مسیر را دارید، سفر خود را در طول روز برنامه‌ریزی کنید و تا حد ممکن از تردد در این جاده در شب بپرهیزید. حادثه خیزترین بخش‌های این جاده بخش شمال غربی آن در ورودی استان آذربایجان و منطقه پل دختر هستند. در زمان رانندگی در این جاده با کنترل سرعت وسیله نقلیه خود از انحراف ماشین و وقوع سانحه تصادف جلوگیری کنید.
جاده سبزوار گناباد
استان خراسان رضوی
نزدیک به 280 کیلومتر

آریا جوان

مسیر جاده‌ای سبزوار به گناباد از خلوت‌ترین مسیرها در استان خراسان رضوی است و شاید به همین دلیل رانندگان با سرعت زیاد در این جاده رانندگی می‌کنند. این مسیر از میان کویر می‌گذرد و تابش مستقیم خورشید و یکنواختی بخش‌هایی از این جاده سبب خواب آلودگی و خستگی رانندگان می‌شود. اگر قصد تردد در این مسیر دارید بهتر ست این مسافت طولانی را به‌همراه راننده کمکی بپیمایید یا در فاصله‌های کوتاه توقف و استراحت کنید.
در طول مسافت نزدیک به 280 کیلومتری جاده سبزوار به گناباد، چند قسمت پرپیچ‌وخم و خطرناک قرار گرفته‌اند که حادثه خیزترین بخش‌های این جاده هستند. در فاصله 70 کیلومتری «بردسکن» و نزدیکی‌های گناباد بیشترین آمار تصادف‌ رانندگی در این جاده گزارش شده‌اند. برای عبور بی‌خطر از این مسیر سرعت مجاز و موارد ایمنی را رعایت کنید و از گرفتن ترمزهای ناگهانی بپرهیزید، زیرا داغ بودن آسفالت مانع از توقف سریع ماشین می‌شود.
جاده اسالم به خلخال
استان‌های گیلان و اردبیل
80 کیلومتر

آریا جوان

جاده اسالم به خلخال از زیباترین جاده‌های کشور ما به شمار می‌رود که در طول مسیر خود از زیباترین دشت‌ها و ییلاق‌های شمال ایران عبور می‌کند. این جاده در روزهای زیادی از سال مه گرفته و بارانی است و به همین دلیل رانندگی در این جاده نیازمند دقت بیشتر است. از طرفی این مسیر بسیار پرپیچ‌وخم و دو طرفه است و دید مناسبی برای راننده وجود ندارد. برای لذت بردن از طبیعت این منطقه در رانندگی احتیاط کنید و در فواصل مختلف با توقف‌های بین مسیر بهره بیشتری از زیبایی‌های این جاده ببرید.
جاده اسالم به خلخال در حدود 80 کیلومتر طول دارد و استان گیلان را به استان اردبیل وصل می‌کند. ییلاق کیاره و گردنه الماس از زیباترین بخش‌های این مسیر هستند. در طول فصل‌های سرد سال احتمال ریزش کوه نیز در این جاده وجود دارد و مه گرفتگی شدید دید راننده به‌خصوص در پیچ‌های تند و پرتگاه‌ها را کم می‌کند. جاری شدن سیل در این مسیر در طول سال نیز سبب از بین رفتن آسفالت و خرابی این جاده می‌شود. اگر قصد تردد به این جاده زیبا و رویایی را دارید، وضعیت آب و هوا را استعلام و در رانندگی دقت بیشتری کنید.
جاده عباس آباد کلاردشت
استان مازندران
40 کیلومتر

آریا جوان

جاده عباس آباد کلاردشت از زیباترین جاده‌های شمال ایران است که از میان کوهستان‌های جنگلی می‌گذرد. در طول این مسیر زیباترین مناظر طبیعی شمال کشور ما پیش روی شما قرار می‌گیرد و انبوه درختان در طول آن بخش‌هایی از جاده را تاریک می‌کنند. عبور از جاده جنگلی عباس آباد در طول فصل‌های سرد سال به‌دلیل پیچ‌وخم زیاد و لغزندگی مسیر ممکن است خطرساز باشد.
در بخش‌های زیادی از جاده عباس آباد کلاردشت تلفن همراه آنتن ندارد و هیچ امکانات تعمیرگاهی نیز در این مسیر خدمت‌رسانی نمی‌کنند. با توجه به موقعیت مکانی و آب و هوای این منطقه برای تردد در این جاده اصول ایمنی را رعایت کنید تا از سفر خود لذت بیشتری ببرید. این جاده نزدیک به 40 کیلومتر طول دارد و پیمودن آن در حدود یک ساعت طول می‌کشد.
جاده هراز
استان‌های تهران و مازندران
در حدود 130 کیلومتر

آریا جوان

جاده هراز از دیگر مسیرهای ارتباطی به شمال ایران است که دسترسی به شهر آمل و استان‌های گلستان و مازندران را میسر می‌کند. مسیر دسترسی به شهر دماوند نیز در این جاده قرار دارد. بسیاری از ساکنان تهران برای رفتن به شمال کشور این جاده را انتخاب می‌کنند و به همین دلیل این مسیر نیز مانند جاده چالوس در طول تعطیلات رسمی و پایان هفته ترافیک بالایی را تجربه می‌کند.
گردنه امامزاده هاشم از پر خطرترین قسمت‌های جاده هراز است که بیشترین آمار سوانح رانندگی این جاده را در طول سال دارد
مسیر رودهن به امامزاده هاشم در جاده هراز یکی از حادثه خیزترین بخش‌های این مسیر است که آمار تصادف رانندگی آن در طول سال نظر کارشناسان را جلب می‌کند. در طول سال‌های اخیر بخش‌های زیادی از این جاده را عریض کرده‌اند؛ اما هم‌چنان بخش‌هایی از جاده هراز خطرساز است. با وجود تغییرات گسترده در ساختار این جاده به‌دلیل زیرساخت‌های نامناسب آن هنوز جاده هراز از پر تصادف‌ترین جاده‌های ایران به شمار می‌رود.
جاده هراز در حد فاصل شهرهای رودهن و بومهن آغاز می‌شود و با گذشتن از دره مشا، آبعلی، گردنه امامزاده هاشم، پلور، آب اسک، رینه و لاریجان به آمل می‌رسد. این مسیر در حدود 130 کیلومتر طول دارد؛ اما به‌دلیل پیچ‌وخم زیاد پیمودن آن بین دو تا سه ساعت طول می‌کشد.
جاده ساری به سمنان (کیاسر)
استان‌های مازندران و سمنان
نزدیک به 200 کیلومتر

آریا جوان

جاده ساری به سمنان که با نام محور کیاسر شناخته می‌شود از سردسیرترین جاده‌های شمال ایران است که در طول فصل‌های سرد سال پوشیده از برف می‌شود. گرچه این جاده مسیر پرتردد و شلوغی نیست، عبور از آن در فصل‌های پر بارش باید با احتیاط زیاد همراه باشد. جاده کیاسر نزدیک به 200 کیلومتر طول دارد و در طول مسیر خود از جنگل‌های زیبا و دره‌های سرسبزی عبور می‌کند. برای عبور از این جاده جانب احتیاط را رعایت کنید و پیش از سفر وضعیت آب و هوایی در این جاده را استعلام کنید.
جاده چابهار کنارک
استان سیستان و بلوچستان
در حدود 50 کیلومتر

آریا جوان

جاده چابهار به کنارک از جنوبی‌ترین جاده‌های ایران است که در حاشیه دریای عمان قرار دارد. این جاده از یک سو با کوه‌های صخره‌ای زیبا و از سوی دیگر با دریا احاطه شده است. گرچه طول جاده چابهار به کنارک تنها در حدود 50 کیلومتر است، موقعیت خاص این جاده و تردد محلیان در آن در طول همه ساعت‌های شبانه روز آن را به یکی از حساس‌ترین جاده‌های جنوب ایران تبدیل می‌کند.
در اطراف جاده چابهار به کنارک روستاهای مختلفی قرار گرفته‌اند و فاصله کوتاه این آبادی‌ها تا جاده اصلی سبب تردد بالای مردم روستا در این جاده در طول روز می‌شود. بیشتر مردم محلی با موتور سیکلت در این جاده رفت و آمد دارند و رانندگی با سرعت بالا در این جاده خلوت ممکن است سبب حادثه‌ای دردناک شود. زیبایی این جاده توجه بسیاری از گردشگران را جلب می‌کند و برخی با خیال خلوت بودن این مسیر اقدام به عکاسی در بخش‌های خطرناک آن می‌کنند. اگر قصد سفر به این منطقه را دارید، در عبور از این جاده بسیار دقت کنید.
جاده قوچان سبزوار
استان خراسان رضوی
در حدود 160 کیلومتر

آریا جوان

جاده قوچان سبزوار در حدود 160 کیلومتر طول دارد و به میانه جاده تهران مشهد متصل می‌شود. مسیر این جاده بسیار پرپیچ و خم است و پهنای کمی دارد. در طول این مسیر از گردنه‌های متعددی عبور خواهید کرد و به‌دلیل رفت و آمد ماشین‌های سنگین و ترانزیتی در این جاده، خطر احتمال تصادف بالا می‌رود. از طرف دیگر به‌دلیل سردسیر بودن این جاده کوهستانی و بارش‌های مداوم در طول فصل‌های سرد در این محور مواصلاتی، این جاده آسفالت مناسبی ندارد. در سفر به این خطه از ایران ایمنی کامل را رعایت کنید، در پیچ‌ها سبقت نگیرید و با سرعت مجاز حرکت کنید.
جاده بروجن لردگان
استان چهار محال و بختیاری
در حدود 105 کیلومتر

آریا جوان

جاده بروجن به لردگان در استان چهار محال و بختیاری قرار دارد و از آن با عنوان خطرناک‌ترین جاده در این استان یاد می‌شود؛ البته این خطه از کشور ما به‌دلیل قرار گرفتن در کوهستان‌های بلند و پرپیچ‌وخم، جاده‌های خطرناک زیادی دارد. جاده‌های کوهستانی خطرناک در استان چهار محال و بختیاری در طول سال شاهد تصادف‌های مرگباری هستند. این خطه از مناطق سردسیر کشور ما نیز هست و لغزندگی و مه گرفتگی جاده‌های استان چهار محال و بختیاری احتمال وقوع سوانح رانندگی را افزایش می‌دهند.
جاده بروجن به لردگان در حدود 105 کیلومتر طول دارد و از شاه‌راه‌های ارتباطی استان چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود. این جاده در طول سال بار ترافیکی بالایی را تحمل می‌کند. برای تردد در این مسیر و سایر جاده‌های کوهستانی استان چهارمحال و بختیاری جانب احتیاط را رعایت کنید.
بررسی همه جاده‌های خطرناک ایران در بخش‌های مختلف کشور ما در یک مقاله نمی‌گنجد. بسیاری از روستاهای ایران در میان کوهستان‌های بلند یا کویرهای خشک قرار گرفته‌اند و مسیرهای دسترسی به این مناطق دور افتاده، بدون امکانات و پر خطر هستند؛ اما به‌دلیل تردد پایین در آن‌ها آمار سوانح رانندگی این جاده‌ها به چشم نمی‌آید. ایمن سازی راه‌ها در همه مناطق کشور سهم چشمگیری در کاهش تصادف‌های سالانه ایران خواهد داشت. امیدواریم در سال‌های آینده اهتمام بیشتری برای ساماندهی به پرخطرترین جاده‌های کشور ما به وجود آید. 

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/673738/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل سازمان «سپند»

میرسلیم: رئیسی در فرصت باقی‌مانده تدبیر مناسبی نیندیشد، همه ما ضرر می‌بینیم

قالیباف: بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد، مجلس برنامه می‌دهد

نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود

«محمد صادقی» بازیگر جنجالی تلویزیون از ایران رفت

نابغه‌ای با چشم‌های حراف |عکس

7 فیلم‌ که مثل «بیبدن» بر اساس پرونده‌ای واقعی ساخته شده‌اند

اپل ظاهراً در تأمین نمایشگر OLED آیپد پرو 11 اینچی با محدودیت‌هایی روبه‌رو است

زیبایی پارک هینویاما در ژاپن

بچه‌های آفریقایی را از چه می‌ترسانید؟

نمونه‌ ای از کلمات روسی که وارد فارسی شده و ما استفاده می‌کنیم

4 گوشه دنیا/ بازگشت آخرین پادشاه مصر پس از 72سال غیبت

چه سریالی جایگزین «مادرانه» می‌شود؟

حامد بهداد و سحر دولتشاهی از «می‌خواهم زنده بمانم» به «مفت‌بر» رسیدند

گلهای برتر سری آ در هفته 33

خوشحالی کاپیتان بارسا

حزباوی: من و اکرم عفیف شما همه!

برونو فرناندز نابغه خلاق منچستریونایتد

هینن سرمربی تیم ملی والیبال چین شد

انریکه: من را با کسی مقایسه نکنید

محمدی: بعید می‌دانم بین یزدانی و قاسم‌پور مسابقه برگزار شود

شجاعی هشتم شد

اعلام میزبان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان 2027 و 2028

خبرخوش رئیس صدا و سیما درباره حق‌پخش فوتبال

چند تصویر جالب از دخترانی که امروز کنکور داشتند

فرمانده کل ارتش: ایران هر کجای رژیم صهیونیستی را لازم باشد و بخواهد موشک می‌زند

واعظی: آنچه رئیسی می‌گوید با آمار‌های دو هفته قبل یا دو هفته بعد اعضای دولت فرق دارد

واعظ آشتیانی: رأی مردم آمریکا در انتخابات نمایشی است

امام جمعه سابق جوانرود درگذشت؛ علت استعفای سال گذشته او چه بود؟

گنجی: توماج صالحی حتما اعدام نمی‌شود

معاون پارلمانی رئیسی: دستگاه‌ها باید به وظایف روشن و بی‍ّن خود درباره حجاب عمل کنند

منوی صبحانه هتل در وان

غول باستانی که کوسه‌های سفید امروزی را کوتوله می‌کند!

تجربه‌ای از زندگی در دوران قاجار با بازدید از خانه‌های تاریخی قزوین

سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟

پناهگاه فیل ها در کنیا

رازهای جالبی از تایتانیک که شاید هرگز درباره‌اش نشنیده باشید

فرآیند تولید دیگ و ماهیتابه با قوطی فلزی نوشابه توسط کارگران پاکستانی

من دوست ندارم در راه کار خیر بمیرم

پاسخ به کنجکاوی‌ها پیرامون «مست عشق»

حمله زردنویسان به زندگی خصوصی هنرمندان

جشن تولد غریبانه بازیگر محبوب طنز آثار صداوسیما

خبرهایی از چهره ها؛ از مدیری تا ده نمکی

نمایش 2 فیلم برای جامعه ورزش پهلوانی از شبکه‌های مختلف تلویزیونی

مسعود فروتن فیلم «همسر» فخیم‌زاده را برای نابینایان روایت کرد

تقلب‌های ناشیانه این سریال از «فسیل» هیچ‌کس را نخنداند

سرمربی ازبکستان: ایران یکی از بهترینهای جهان

بحران در کاتالان

واکنش طنز نشریه بارسایی به ماندن ژاوی

مهدوی به عنوان مربی در تیم شهداب ماند