آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه نان لواش خواندنی

طرز تهیه نان لواش
  بزرگنمايي:

آریا جوان - نان لواش یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین نان ها بین ایرانیان می باشد که امروز با دستور خانگی این نان همراه شما عزیزان هستیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان لواش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 25 عدد نان آرد نانوایی 800 گرم شکر 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پودر خمیر مایه فوری 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق سوپخوری شیر ولرم 2 پیمانه روغن مایع 1 پیمانه آب ولرم 1 پیمانه طرز تهیه نان لواش مرحله اول ابتدا خمیر مایه را به همراه شکر و نصف پیمانه آب ولرم در یک ظرف مناسب ترکیب می کنیم، سپس درب ظرف را می گذاریم و آنرا در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید. حدود 10 دقیقه زمان نیاز است تا روی خمیر مایه حباب بزند و عمل بیاید. مرحله دوم یک ظرف بزرگ و گود انتخاب می کنیم و شیر را به همراه روغن مایع، باقیمانده آب ولرم، بکینگ پودر و نصف آرد به ظرف اضافه می کنیم. در ادامه خمیر مایه را که عمل امده است به ظرف اضافه کرده و خمیر را خوب ورز می دهیم تا شکل بگیرد. مرحله سوم در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که خمیر جمع شود و کمی چسبندگی داشته باشد. نکته مهم در این مرحله این است که آب خور بعضی آرد ها بیشتر است و در صورتی که کل آرد را اضافه کنید ممکن است خمیرتان خشک شود. مرحله چهارم پس از اینکه خمیر آماده شد باید آنرا به ظرفی منتقل کنیم که حجم ظرف دو برابر حجم خمیر باشد. در ادامه روی درب ظرف را با سلفون می بندیم و یک پارچه یا حوله هم روی درب ظرف قرار می دهیم و آنرا یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر عمل بیاید. مرحله پنجم پس از گذشت حدودا یک ساعت و پانزده دقیقه روی خمیر را باز می کنیم و با انگشت اشاره داخل خمیر فرو می کنیم تا یک سوارخ ایجاد شود سپس انگشت مان را خارج می کنیم. اگر جای انگشتمان بلافاصله پر نشد یعنی خمیر اماده شده است. مرحله ششم حالا خمیر را روی یک سطح صاف کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی موجود در خمیر خارج شود. در ادامه خمیر را ب چونه های صد گرمی تبدیل می کنیم و روی یک سطح صاف که قبل آرد پاشی کرده ایم با کمی فاصله می چینیم تا وقتی استراحت کردن به هم نچسبند. مرحله هفتم پس از اینکه تمام خمیر را چونه گرفتیم یک دستمال تمیز و سبک روی چونه ها می اندازیم و اجازه می دهیم چونه ها به مدت 20 دقیقه استراحت کنند. پس از گذشت این زمان از اولین خمیری که چونه گرفتیم باید شروع کنیم. مرحله هشتم ابتدا یک تابه جادار یا ساج مخصوص نان را روی حرارت قرار می دهیم تا خوب داغ شود سپس خمیر را با ورنده باز می کنیم و روش با چنگال طرح می زنیم و می اندازیم داخل تابه ( یا روی ساج ) تا حباب بزند. وقتی نان حباب زد خیلی سریع برش می گردانیم تا سمت دیگر نان هم رنگ بگیرد. مرحله نهم به هیچ وجه نان ها رو با شعله کم نپزید چون علاوه بر اینکه خیلی طول می کشه تا نان ها بپزند، در پایان کار نان های شما خشک می شوند. پس از اینکه نان ها پخت سریع داخل یک پارچه تمیز قرار دهید تا نان ها نرم بمانند. نکات طرز تهیه نان لواش نان لواش مثل نانوایی یکی از مشکلاتی که در نان های لواش خانگی وجود دارد این است که ممکن است نان لواش ما کمی ضخیم باشد و پس از پخت سفت شود. برای حل این مشکل یک راه حل ساده وجود دارد و آن استفاده از ناون است. برای درست کردن ناون روی یک بالش کوچک را با یک پارچه تمیز ببندید. سپس خمیر را پس از اینکه با وردنه صاف کردید با دست روی بالش بکشید و گوشه های خمیر را خوب صاف کنید سپس خمیر را محکم روی تابه یا ساج بزنید. با این روش نان های شما شبیه به نان های نانوایی خواهد شد. مزیت دیگر استفاده از این روش این است که نان های شما یک اندازه خواهند شد. نان لواش بدون شیر استفاده از شیر علاوه بر اینکه باعث می شود نان شما خوشمزه تر شود، روی بافت آن هم تاثیر مثبت می گذارید و نان نرم تر می ماند. البته اگر شیر در دسترس ندارید می توانید به جای استفاده از 2 پیمانه شیر از 2 پیمانه آب ولرم استفاده کنید.

نان لواش یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین نان ها بین ایرانیان می باشد که امروز با دستور خانگی این نان همراه شما عزیزان هستیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان لواش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 25 عدد نان
آرد نانوایی800 گرم
شکر1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
پودر خمیر مایه فوری1 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق سوپخوری
شیر ولرم2 پیمانه
روغن مایع1 پیمانه
آب ولرم1 پیمانه
طرز تهیه نان لواش
مرحله اول
ابتدا خمیر مایه را به همراه شکر و نصف پیمانه آب ولرم در یک ظرف مناسب ترکیب می کنیم، سپس درب ظرف را می گذاریم و آنرا در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید. حدود 10 دقیقه زمان نیاز است تا روی خمیر مایه حباب بزند و عمل بیاید.
مرحله دوم
یک ظرف بزرگ و گود انتخاب می کنیم و شیر را به همراه روغن مایع، باقیمانده آب ولرم، بکینگ پودر و نصف آرد به ظرف اضافه می کنیم. در ادامه خمیر مایه را که عمل امده است به ظرف اضافه کرده و خمیر را خوب ورز می دهیم تا شکل بگیرد.
مرحله سوم
در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که خمیر جمع شود و کمی چسبندگی داشته باشد. نکته مهم در این مرحله این است که آب خور بعضی آرد ها بیشتر است و در صورتی که کل آرد را اضافه کنید ممکن است خمیرتان خشک شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه خمیر آماده شد باید آنرا به ظرفی منتقل کنیم که حجم ظرف دو برابر حجم خمیر باشد. در ادامه روی درب ظرف را با سلفون می بندیم و یک پارچه یا حوله هم روی درب ظرف قرار می دهیم و آنرا یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر عمل بیاید.
مرحله پنجم
پس از گذشت حدودا یک ساعت و پانزده دقیقه روی خمیر را باز می کنیم و با انگشت اشاره داخل خمیر فرو می کنیم تا یک سوارخ ایجاد شود سپس انگشت مان را خارج می کنیم. اگر جای انگشتمان بلافاصله پر نشد یعنی خمیر اماده شده است.
مرحله ششم
حالا خمیر را روی یک سطح صاف کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی موجود در خمیر خارج شود. در ادامه خمیر را ب چونه های صد گرمی تبدیل می کنیم و روی یک سطح صاف که قبل آرد پاشی کرده ایم با کمی فاصله می چینیم تا وقتی استراحت کردن به هم نچسبند.
مرحله هفتم
پس از اینکه تمام خمیر را چونه گرفتیم یک دستمال تمیز و سبک روی چونه ها می اندازیم و اجازه می دهیم چونه ها به مدت 20 دقیقه استراحت کنند. پس از گذشت این زمان از اولین خمیری که چونه گرفتیم باید شروع کنیم.
مرحله هشتم
ابتدا یک تابه جادار یا ساج مخصوص نان را روی حرارت قرار می دهیم تا خوب داغ شود سپس خمیر را با ورنده باز می کنیم و روش با چنگال طرح می زنیم و می اندازیم داخل تابه ( یا روی ساج ) تا حباب بزند. وقتی نان حباب زد خیلی سریع برش می گردانیم تا سمت دیگر نان هم رنگ بگیرد.
مرحله نهم
به هیچ وجه نان ها رو با شعله کم نپزید چون علاوه بر اینکه خیلی طول می کشه تا نان ها بپزند، در پایان کار نان های شما خشک می شوند. پس از اینکه نان ها پخت سریع داخل یک پارچه تمیز قرار دهید تا نان ها نرم بمانند.
نکات طرز تهیه نان لواش
نان لواش مثل نانوایی
یکی از مشکلاتی که در نان های لواش خانگی وجود دارد این است که ممکن است نان لواش ما کمی ضخیم باشد و پس از پخت سفت شود. برای حل این مشکل یک راه حل ساده وجود دارد و آن استفاده از ناون است. برای درست کردن ناون روی یک بالش کوچک را با یک پارچه تمیز ببندید.
سپس خمیر را پس از اینکه با وردنه صاف کردید با دست روی بالش بکشید و گوشه های خمیر را خوب صاف کنید سپس خمیر را محکم روی تابه یا ساج بزنید. با این روش نان های شما شبیه به نان های نانوایی خواهد شد. مزیت دیگر استفاده از این روش این است که نان های شما یک اندازه خواهند شد.
نان لواش بدون شیر
استفاده از شیر علاوه بر اینکه باعث می شود نان شما خوشمزه تر شود، روی بافت آن هم تاثیر مثبت می گذارید و نان نرم تر می ماند. البته اگر شیر در دسترس ندارید می توانید به جای استفاده از 2 پیمانه شیر از 2 پیمانه آب ولرم استفاده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/693263/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری کشتی فرنگی جام تختی بدون مدعیان

تقویت میل جنسی با 5 خوراکی پرطرفدار

اتلتیک بیلبائو ایران در انتظار رویایی با سپاهان

کلوپ: حالا فقط لغزش سیتی و آرسنال ما را قهرمان می کند

خوشحالی هواداران اینتر پس از کسب بیستمین قهرمانی در لیگ

کار بزرگ یاران حاج‌صفی با 3 گل طلایی

تن هاخ: وحشت نکردیم، خیلی خونسرد بردیم

آقای کلوپ لیگ را در گودیسون پارک از دست دادی!

خنده های یورگن کلوپ پس از گل دوم اورتون به لیورپول

نایب رئیس بارسا تأیید کرد؛ ژاوی می‌ماند

سخت‌ترین بازیکنانی که مقابل خسرو قرار گرفتند

تمجید سایت فیفا از عملکرد متقدرانه شاگردان شمسایی

خلاصه بازی منچستریونایتد 4 - شفیلد یونایتد 2

اسبقیان: دخل و خرج دو باشگاه بر عهده مالکان آنهاست

آخرین وضعیت بدهی‌های سرخابی‌ها به بانک شهر

چگونگی فرآیند واگذاری سرخابی‌ها از زبان احمدی

پاری‌سن‌ژرمن برد و در آستانه قهرمانی قرار گرفت

احمدی: تیمی خواهیم ساخت که در آسیا مدعی باشد

گل دوم منچستریونایتد توسط فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 61

گل سوم منچستریونایتد توسط فرناندز در دقیقه 81

گل چهارم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 86

خلاصه بازی اورتون 2 - لیورپول 0

اگر از تبلیغات داخل سیستم عامل متنفرید ویندوز 11 را آپدیت نکنید!

دبیر: اختلاف با پیمان یوسفی؟ من کینه ای نیستم

مهارت بی‌نظیر دیگو مارادونا؛ پنج ضربه متوالی به تیرک و چیپ زدن به دروازه بان

تیم رویایی 11 نفره اندی کول از هم تیمی های سابقش در منچستریونایتد

19 سال پیش در چنین روزی؛ سوپرگل وین رونی به نیوکاسل

خوشحالی شدید هوادار آرسنال پس از دریافت پیراهن مارتین اودگارد

اتفاق خوب برای سپاهان قطعی شد

مدیر اینتر: قرارداد اینزاگی تمدید می‌شود

تمجید دل‌پیرو از بلینگام؛ جود استثنایی است

امیدوارم رانگنیک پیشنهاد بایرن را رد کند

گل دوم اورتون به لیورپول توسط دومنیک کالورت لوین در دقیقه 58

احساساتی شدن جان تری پس از پیام تبریک مورینیو به مناسبت ورود به تالار مشاهیر لیگ برتر

تعداد کاربران فعال اسپاتیفای 19 درصد رشد کرد

هوش مصنوعی شیطانی هم ساخته شد!

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برابر گله گاومیش‌های عصبانی

شکوفه های زیبا در کره جنوبی

ازدواج با خانواده پرجمعیت خوب است یا بد؟

چهره ها/ سلفی متفاوت المیرا شریفی‌مقدم در برنامه تلویزیون

مادرشوهر و عروس چه دعوایی کردن

چهره ها/ عکس صمیمی بازیگران سریال «نون خ» در دل طبیعت

تاج و کافا قدرت‌ اول فوتسال آسیا

آخرین خبر در مورد حضور یحیی در تراکتور

رفتار عجیب از رییس فدراسیون کشتی؛ دبیر با پیمان یوسفی دست نداد!

صحبتهای امین میرزازاده قهرمان مسابقات جهانی کشتی فرنگی در سال 2023

گل اول شفیلد توسط بوگل در دقیقه 35

تقدیر‌ از تیم ملی هاکی داخل سالن بانوان

رزا ابراهیمی برترین ورزشکار پارالمپیکی سال

گل اول منچستریونایتد توسط هری مگوایر در دقیقه 42