طرز تهیه دنت شکلاتی
خواندنی
بزرگنمايي:
آریا جوان - دنت شکلاتی یک دسر خوشمزه و مقوی است که می توانید از آن به عنوان میان وعده هم استفاده کنید. انی دسر خوشمزه بافتی شبیه به شکلات صبحانه دارد و از ان می توانیم برای وعده صبحانه نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دنت شکلاتی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 2 نفر شیر 1 پیمانه خامه صبحانه 120 گرم نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 40 گرم وانیل 1 قاشق چایخوری شکر 60 گرم طرز تهیه دنت شکلاتی مرحله اول ابتدا شکر را به همراه وانیل، پودر کاکائو و نشاسته ذرت داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم، سپس شیر و خامه را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند. مرحله دوم مخلوط کردن مواد خیلی مهم است و باید پس از اینکه مخلوط کردن مواد به پایان رسید هیچ گلوله ای داخل آن نباشد و کاملا صاف و یکدست باشد. حالا قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم مواد را هم می زنیم. مرحله سوم هم زدن مواد را تا جایی ادامه می دهیم که مخلوط مواد سفت شود و به غلظت خوبی برسد. البته غلظت دنت به خودتان بستگی دارد، برخی دوست دارند دنت را سفت سرو کنند و برخی دوست دارند دنت انها کمی حالت مایع داشته باشد. مرحله چهارم پس از اینکه دنت به غلظت مورد نظرمان رسید، آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. صبر می کنیم تا در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و تا زمان سرو در یخچال نگهداری می کنیم.
دنت شکلاتی یک دسر خوشمزه و مقوی است که می توانید از آن به عنوان میان وعده هم استفاده کنید. انی دسر خوشمزه بافتی شبیه به شکلات صبحانه دارد و از ان می توانیم برای وعده صبحانه نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دنت شکلاتی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر |
شیر | 1 پیمانه |
خامه صبحانه | 120 گرم |
نشاسته ذرت | 4 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 40 گرم |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
شکر | 60 گرم |
طرز تهیه دنت شکلاتی
مرحله اول
ابتدا شکر را به همراه وانیل، پودر کاکائو و نشاسته ذرت داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم، سپس شیر و خامه را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند.
مرحله دوم
مخلوط کردن مواد خیلی مهم است و باید پس از اینکه مخلوط کردن مواد به پایان رسید هیچ گلوله ای داخل آن نباشد و کاملا صاف و یکدست باشد. حالا قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم مواد را هم می زنیم.
مرحله سوم
هم زدن مواد را تا جایی ادامه می دهیم که مخلوط مواد سفت شود و به غلظت خوبی برسد. البته غلظت دنت به خودتان بستگی دارد، برخی دوست دارند دنت را سفت سرو کنند و برخی دوست دارند دنت انها کمی حالت مایع داشته باشد.
مرحله چهارم
پس از اینکه دنت به غلظت مورد نظرمان رسید، آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. صبر می کنیم تا در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و تا زمان سرو در یخچال نگهداری می کنیم.
-
پنجشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۹:۰۹
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/693264/