آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه کوفته کشک خواندنی

طرز تهیه کوفته کشک
  بزرگنمايي:

آریا جوان - کوفته انواع مختلف دارد و با سسی که معمولا با رب گوجه فرنگی یا سبزی یا مواد تشکیل دهنده کوفته هست، پخته می ‌شود. کوفته قلقلی و کوفته تبریزی جزء مشهور ترین خوراک ‌های کوفته در ایران هستند. اما کوفته برنجی با کشک در اصفهان از این کوفته‌ها هم مشهور تر و معروف ‌تر است. به نظر می‌ رسد غذا‌هایی که با کشک درست می‌شوند در استان اصفهان پرطرفدار هستند. اما این نوع کوفته طعم فوق العاده ای دارد و سس این کوفته از کشک درست می‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته کشک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم کوفته کشک گوشت چرخ کرده 300 گرم برنج آبکش شده 1 پیمانه سبزی معطر (گشنیز، تره، جعفری، شوید) 4 تا 5 قاشق غذا خوری کشک 300 گرم پیاز 2 عدد سیب زمینی کوچک 1 عدد نعناع خشک 1 قاشق غذا خوری سینه مرغ چرخ کرده نصف یک عدد روغن به میزان لازم تخم مرغ 1 عدد نعناع خشک 1 قاشق غذا خوری زردچوبه 1 قاشق غذا خوری نمک 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری مواد میانی آلو بخارا به مقدار لازم پیاز سرخ شده چیپسی به مقدار لازم زرشک و گردو به مقدار لازم طرز تهیه کوفته کشک مرحله اول برای تهیه کوفته خوشمزه با کشک در ابتدای کار، یک عدد پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را رنده کرده و آب می گیریم و درون یک کاسه می ریزیم. و با نمک و ادویه مخلوط می‌ کنیم. گوشت و سینه مرغ را اضافه می ‌کنیم و ورز می ‌دهیم. مرحله دوم سپس سبزی‌ های ساطوری شده، تخم مرغ و برنج را اضافه می‌ کنیم و ورز می ‌دهیم تا اصطلاحاً بیات شود. برای این کار، مواد را با ضربه به کف کاسه می ‌زنیم. وقتی مخلوط با یک حرکت دست جمع شد، آماده است. مرحله سوم به اندازه دلخواه از مواد کف دست باز می‌ کنیم. کمی گردو و زرشک و پیاز چیپسی و آلو بخارا به دلخواه، می ‌ریزیم و گرد می‌ کنیم. فشار می‌ دهیم تا هواگیری شود. یک تا دو ساعت در یخچال یا 20 تا 30 دقیقه در فریزر قرار می‌ دهیم تا خودش را بگیرد. مرحله چهارم در این مرحله پیاز دیگری را شسته و پوست کنده و با رنده ریز رنده می ‌کنیم. در ادامه یک قابلمه را با سه قاشق سوپ ‌خوری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را به آن اضافه کرده و تفت می ‌دهیم. مرحله پنجم در این مرحله نعنا خشک را اضافه کرده و بعد از این که حدودا 30 ثانیه تفت خورد، آب را اضافه کرده و سیب زمینی رنده شده را به آن اضافه می‌ کنیم. وقتی شروع به جوشیدن کرد، کوفته ها را یکی یکی اضافه می ‌کنیم. مرحله ششم کوفته ها کاملاً سرد و سس کاملاً داغ باشد تا شک وارد شده و باز نشوند. تا 30 دقیقه درب ظرف را باز می ‌گذاریم. سپس 20 دقیقه با درب بسته می‌ جوشانیم. و در آخر کشک را اضافه کرده و بعد از 10 تا 15 دقیقه سرو می ‌کنیم. کشک را بیشتر از 15 دقیقه نباید جوشاند.

کوفته انواع مختلف دارد و با سسی که معمولا با رب گوجه فرنگی یا سبزی یا مواد تشکیل دهنده کوفته هست، پخته می ‌شود. کوفته قلقلی و کوفته تبریزی جزء مشهور ترین خوراک ‌های کوفته در ایران هستند. اما کوفته برنجی با کشک در اصفهان از این کوفته‌ها هم مشهور تر و معروف ‌تر است. به نظر می‌ رسد غذا‌هایی که با کشک درست می‌شوند در استان اصفهان پرطرفدار هستند. اما این نوع کوفته طعم فوق العاده ای دارد و سس این کوفته از کشک درست می‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته کشک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کوفته کشک
گوشت چرخ کرده300 گرم
برنج آبکش شده1 پیمانه
سبزی معطر (گشنیز، تره، جعفری، شوید)4 تا 5 قاشق غذا خوری
کشک300 گرم
پیاز2 عدد
سیب زمینی کوچک1 عدد
نعناع خشک1 قاشق غذا خوری
سینه مرغ چرخ کردهنصف یک عدد
روغنبه میزان لازم
تخم مرغ1 عدد
نعناع خشک1 قاشق غذا خوری
زردچوبه1 قاشق غذا خوری
نمک1 قاشق چای خوری
فلفل قرمزنصف قاشق چای خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
مواد میانی
آلو بخارابه مقدار لازم
پیاز سرخ شده چیپسیبه مقدار لازم
زرشک و گردوبه مقدار لازم
طرز تهیه کوفته کشک
مرحله اول
برای تهیه کوفته خوشمزه با کشک در ابتدای کار، یک عدد پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را رنده کرده و آب می گیریم و درون یک کاسه می ریزیم. و با نمک و ادویه مخلوط می‌ کنیم. گوشت و سینه مرغ را اضافه می ‌کنیم و ورز می ‌دهیم.
مرحله دوم
سپس سبزی‌ های ساطوری شده، تخم مرغ و برنج را اضافه می‌ کنیم و ورز می ‌دهیم تا اصطلاحاً بیات شود. برای این کار، مواد را با ضربه به کف کاسه می ‌زنیم. وقتی مخلوط با یک حرکت دست جمع شد، آماده است.
مرحله سوم
به اندازه دلخواه از مواد کف دست باز می‌ کنیم. کمی گردو و زرشک و پیاز چیپسی و آلو بخارا به دلخواه، می ‌ریزیم و گرد می‌ کنیم. فشار می‌ دهیم تا هواگیری شود. یک تا دو ساعت در یخچال یا 20 تا 30 دقیقه در فریزر قرار می‌ دهیم تا خودش را بگیرد.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز دیگری را شسته و پوست کنده و با رنده ریز رنده می ‌کنیم. در ادامه یک قابلمه را با سه قاشق سوپ ‌خوری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را به آن اضافه کرده و تفت می ‌دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله نعنا خشک را اضافه کرده و بعد از این که حدودا 30 ثانیه تفت خورد، آب را اضافه کرده و سیب زمینی رنده شده را به آن اضافه می‌ کنیم. وقتی شروع به جوشیدن کرد، کوفته ها را یکی یکی اضافه می ‌کنیم.
مرحله ششم
کوفته ها کاملاً سرد و سس کاملاً داغ باشد تا شک وارد شده و باز نشوند. تا 30 دقیقه درب ظرف را باز می ‌گذاریم. سپس 20 دقیقه با درب بسته می‌ جوشانیم. و در آخر کشک را اضافه کرده و بعد از 10 تا 15 دقیقه سرو می ‌کنیم. کشک را بیشتر از 15 دقیقه نباید جوشاند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/693548/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جانباز سرافراز «علی طحان سفلی» به خیل همرزمان شهیدش پیوست

استودیوی Pieces Interactive با تعدیل نیرو مواجه شد

تفال/ در وفای عشق تو مشهور خوبانم چو شمع

تقویم تاریخ/ شکست حمله نظامی آمریکا به ایران در طبس به علت طوفان شن

حکمت/ برای پدران خود خوبی کنید

این ادویه پیری را شکست می‌دهد

پدیده ماه کامل بر فراز پل سفید اهواز/ ویدئو

سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل و آقای قاضی تا هشت‌پا و رویان

همه مرد های مجرد آبادی خواستگار گلاتاژ بودند!

ستاره بایرن مونیخ: جایی نمی‌روم

سرنوشت قایدی در فصل آتی

العهد در فینال ای اف سی کاپ

علی نعمتی: جواب استقلالی‌ها را در زمین می‌دهیم

ستاره سیتی دیوانه انتقال به بارسلونا

روایت کشتی‌گیر ایرانی از مبارزه‌اش با برنده دیوید تیلور

آغاز رقابت 8 تیم برای رسیدن به جام جهانی

هدایت تراکتور کادوی تولد 50 سالگی!

گرایی کشتی‌گیر قدرتمندی است

محمدی: باخت تیلور بار روانی را از تیم ملی کشتی کم کرد

وقتی دفعه اول باباش رو بدون ریش میبینه!

پنجره متفاوت از دیدار فرماندهان عالی نیروهای مسلح با فرمانده کل قوا

عباس زاده: فاصله بین احمدی‌نژاد و محصولی بیشتر خواهد شد

آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم

حسن بیادی: چه بسا دخالت‌های دولت نباشد کارها بهتر انجام شود

برنامه عملیاتی برای تسریع در امر خدمت رسانی بهتر به جامعه ایثارگری طراحی شده است

نشست ستاد استانی کنگره ملی شهدای غریب در گلستان برگزارشد

فال حافظ چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403

فال روزانه چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403

منشی دکتر زیر آبشو زد!

زامهران: نساجی قطعا در لیگ برتر می‌ماند

قرارداد یک سال و نیمه فولاد با ویسی ادامه دارد

اکبرپور: استقلال بازی سختی برابر تراکتور دارد

بلاتکلیفی قهرمان پارالمپیک برای دریافت پاداش توکیو!

ورمزیار: انتقال مالکیت باید مشکلات استقلال را ریشه‌ای حل کند

اسماعیلی‌فر در بهترین فرم، محروم از سپاهان

ستاره بارسا آماده جدایی

پشت‌پرده مشکلات فتح‌الله‌زاده و ساپینتو در استقلال

رئیس جمهور: تردید نداریم که نظمی عادلانه جایگزین نظم فعلی خواهد شد

واکنش سخنگوی دولت به حمایت مالی مجدد آمریکا از صهیونیست‌ها

سفر به دنیای ارباب حلقه ها با تریلر جدید Tales of the Shire: A Lord of the Rings

ستاره سابق یونایتد: برمی‌گردم!

گلزن جدید استقلال از دفاع آمد

ویسی به یاد 9 بازیکن خوزستانی در تیم ملی

اورونوف، مهمترین اسلحه اوسمار برای انتقام

چه کنم نیمار و مسی نیستم، ولی عاشق رونالدو هستم!‏

شادی بلینگام و واسکز در تهران تکرار شد!

خطرناک‌ترین ورژن خدابنده‌لو شاید در اراک!

ادامه آمار جادویی حسن‌زاده در تیم ملی

ورود سروش به باشگاه صدتایی‌های پرسپولیس

سقوط از لیگ برتر با یک برزیلی لغو می‌شود