آریا جوان
طرز تهیه دانه انار خشک شده
چهارشنبه 8 بهمن 1399 - 11:52:17
آریا جوان - دانه انار خشک شده یکی از چاشنی ها و طعم دهنده های طبیعی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می دانید انار از میوه های فصلی محسوب می شود که فقط در فصل های پاییز و زمستان به وفور یافت می شود و در فصل های دیگر به راحتی پیدا نمی شود و حتی اگر بتوانیم در فصل بهار و تابستان انار پیدا کنیم، قیمت ان به صرفه نیست. با خشک کردن انار می توانیم از دانه های انار در تمام فصل های سال برای خوشمزه تر شدن غذاها استفاده کنیم. جالب است بدانید بیشترین استفاده از انار به عنوان چاشنی در غذاها در استان های شمالی کشور و مخصوص استان گیلان انجام می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم انار خشک انار به مقدار دلخواه روش خشک کردن دانه انار مرحله اول برای تهیه انار خشک شده به روش سنتی ابتدا انارها را به خوبی می شوییم، سپس کلاهک آن ها را جدا می کنیم و از وسط نصف می کنیم. در ادامه با کمک یک قاشق پشت انارها ضربه می زنیم تا از پوستشان جدا شوند. مرحله دوم انارها را که دانه کردیم داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.ورقه آلومینیومی را دو لایه می کنیم تا کمی ضخیم تر شود و روی شوفاژ بماند و به طول شوفاژ و دو برابر عرض آن و با در نظر گرفتن 3 سانتیمتر برای ایجاد لبه برای طول و عرض آن ها می بریم مرحله سوم سپس لبه ها را درست می کنیم دقیقا مانند سینی که لبه دارد و روی شوفاژ و دقیقه چسبیده به دیوار ورق آلومینیومی را قرار می دهیم.لبه برای این است که انارها بیرون نریزند. انارها را داخل ورقه آلومینیومی می ریزیم و به صورت پخش می کنیم مرحله چهارم نکته مهم در این مرحله این است که به هیچ وجه دانه های انار را روی هم نمی ریزیم چون این کار باعث می شود انارها قبل از خشک شدن کپک بزنند و خراب شوند. برای جلوگیری از کپ زدن باید دانه های انار ها را کنار یکدیگر بچینیم. مرحله پنجم حالا صبر می کنیم تا طی تقریبا دو روز دانه های انار کمی خشک شوند و در روز دوم چندین مرتبه آن ها را جابه جا و زیر و رو می کنیم تا روز سوم کاملا خشک شوند. سپس انارهای خشک شده را از داخل فویل جدا می کنیم. مرحله ششم در این مرحله انار های خشک شده را در پلاستیک های فریزر به هر مقدار که مناسب می بینید بریزید و در فریزر یا یخچال قرار دهید و هر زمان که نیاز داشتید بیرون بیاورید و در انواع سالادها، مرغ ترش یا مرغ شکم پر و …. استفاده کنید نوش جان

دانه انار خشک شده یکی از چاشنی ها و طعم دهنده های طبیعی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می دانید انار از میوه های فصلی محسوب می شود که فقط در فصل های پاییز و زمستان به وفور یافت می شود و در فصل های دیگر به راحتی پیدا نمی شود و حتی اگر بتوانیم در فصل بهار و تابستان انار پیدا کنیم، قیمت ان به صرفه نیست. با خشک کردن انار می توانیم از دانه های انار در تمام فصل های سال برای خوشمزه تر شدن غذاها استفاده کنیم. جالب است بدانید بیشترین استفاده از انار به عنوان چاشنی در غذاها در استان های شمالی کشور و مخصوص استان گیلان انجام می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم انار خشک
اناربه مقدار دلخواه
روش خشک کردن دانه انار
مرحله اول
برای تهیه انار خشک شده به روش سنتی ابتدا انارها را به خوبی می شوییم، سپس کلاهک آن ها را جدا می کنیم و از وسط نصف می کنیم. در ادامه با کمک یک قاشق پشت انارها ضربه می زنیم تا از پوستشان جدا شوند.
مرحله دوم
انارها را که دانه کردیم داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.ورقه آلومینیومی را دو لایه می کنیم تا کمی ضخیم تر شود و روی شوفاژ بماند و به طول شوفاژ و دو برابر عرض آن و با در نظر گرفتن 3 سانتیمتر برای ایجاد لبه برای طول و عرض آن ها می بریم
مرحله سوم
سپس لبه ها را درست می کنیم دقیقا مانند سینی که لبه دارد و روی شوفاژ و دقیقه چسبیده به دیوار ورق آلومینیومی را قرار می دهیم.لبه برای این است که انارها بیرون نریزند. انارها را داخل ورقه آلومینیومی می ریزیم و به صورت پخش می کنیم
مرحله چهارم
نکته مهم در این مرحله این است که به هیچ وجه دانه های انار را روی هم نمی ریزیم چون این کار باعث می شود انارها قبل از خشک شدن کپک بزنند و خراب شوند. برای جلوگیری از کپ زدن باید دانه های انار ها را کنار یکدیگر بچینیم.
مرحله پنجم
حالا صبر می کنیم تا طی تقریبا دو روز دانه های انار کمی خشک شوند و در روز دوم چندین مرتبه آن ها را جابه جا و زیر و رو می کنیم تا روز سوم کاملا خشک شوند. سپس انارهای خشک شده را از داخل فویل جدا می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله انار های خشک شده را در پلاستیک های فریزر به هر مقدار که مناسب می بینید بریزید و در فریزر یا یخچال قرار دهید و هر زمان که نیاز داشتید بیرون بیاورید و در انواع سالادها، مرغ ترش یا مرغ شکم پر و …. استفاده کنید نوش جان

http://www.javanannews.ir/fa/News/565707/طرز-تهیه-دانه-انار-خشک-شده
بستن   چاپ