چطور ظرفهای سوخته را بدون خراشیدگی تمیز کنیم؟
پنجشنبه 7 اسفند 1399 - 13:39:53
|
|
آریا جوان - نیمروز / تمیز کردن و برق انداختن قابلمه و تابههای سوخته یکی از مشکلترین کارهای هر خانم خانهدار است. شما به راحتی با استفاده از روشهای زیر میتوانید قابلمه و تابههای خود را مانند روز اول سفید و براق کنید. برای پاک کردن ماهیتابه یا قابلمههایی که سوخته و تـَه گرفتهاند، هرگز با قاشق یا دیگر وسایل فلزی به جان آنها نیفتید؛ زیرا نتیجه چیزی جز خراشیده شدن ته ماهیتابه یا قابلمه نخواهد بود. برای اینکه این کار را به آسانی انجام دهید، به شیوه زیر عمل کنید: • اگر میزان سوختگی غذا بسیار زیاد بود و با گذشت زمان قادر به شستن آن نبودید، ته ظرف سوخته مقدار زیادی جوش شیرین بریزید و آن قدر آب به آن اضافه کنید که مرطوب شود. سپس بگذارید چند ساعت بماند. معمولاً با این اقدام میتوانید قسمت سوخته را پاک کنید و ظرف را به راحتی بشویید. • اگر از ظروف غیر تفلون استفاده میکنید، برای آنکه حین پختن غذا ظروفتان سیاه نشود، کمی آبلیمو به آن ها اضافه کنید. • برای زدودن لکههای سرسخت از ظروفی که معمولاً غذا به ته آنها نمیچسبد نیز، میتوان از این روش استفاده کرد: دو قاشق غذاخوری جوش شیرین، نصف فنجان سرکه و یک فنجان آب را در ظرف بریزید و به مدت ده دقیقه بجوشانید. • اگر ظروف روی دارید و به دلیل جوشیدن آب یا آبپز کردن مواد غذایی ظروف شما سیاه شدهاند، کافی است مقداری آب، نمک و آبلیمو داخل آن ها بریزید و آن را بجوشانید و بعد ظروف را با مایع بشویید تا دوباره سفید شوند. • هنگام پختن حبوبات داخل قابلمه، چند قطره سرکه یا آبلیمو به آن اضافه میکنیم؛ با این عمل هم ظرف سفید میماند، هم طعم حبوبات بهتر میشود. • چنانچه غذای شما سوخته و ظرف ته گرفته است نیز، مقداری آب جوش و سرکه داخل ظرف بریزید؛ در آن را ببندید و 1 تا 2 ساعت صبر کنید؛ سپس آن را بشویید. • برای پاک کردن لکه قابلمه و ماهیتابه نیز میتوان داخل آن ریواس یا پوست سیب پخت. • برای از بین بردن لکه قابلمهها و ماهیتابههایی که زرد شده است میتوان با ریختن کمی آب و تمیز کننده و جوشاندن آب، آن را تمیز کرد.
http://www.javanannews.ir/fa/News/591403/چطور-ظرفهای-سوخته-را-بدون-خراشیدگی-تمیز-کنیم؟
|