آریا جوان
طرز تهیه پودینگ رولی
شنبه 16 اسفند 1399 - 06:18:23
آریا جوان - یکی از دسر های معروف، پودینگ است. در این دستور به پودینگ رولی پرداخته می شود. پودینگ تهیه می شود. بعد از خنک شدن، روی آن خامه می ریزیم و در آخر آن را رول می کنیم. این دسر بسیار شیک و مجلسی است و برای مهمانی ها و جشن های تولد مناسب است. مواد لازم پودینگ رولی شیر 1 کیلوگرم شکر 1 لیوان آرد 1 لیوان کره 1 قاشق غذاخوری وانیل ½ قاشق چایخوری صمغ 1 قطره پودر نارگیل ¼ لیوان خامه فرم گرفته 1 بسته دستور تهیه پودینگ رولی مرحله اول برای تهیه پودینگ رولی خوشمزه و مجلسی ابتدا پودر نارگیل را روی سینی می پاشیم. طوری که همه سطح سینی پر از نارگیل شود. یک قابلمه بر می داریم. شیر و شکر و آرد را درون آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. مرحله دوم سپس مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم. مرتب هم می زنیم تا به قوام برسد. بعد از این که به قوام لازم رسید، گاز را خاموش می کنیم. وانیل و کره و صمغ را به مواد، اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس پودر نارگیل را درون یک سینی می ریزیم. مرحله سوم حالا پودینگ را درون سینی که با نارگیل پوشانده ایم، می ریزیم و پهن می کنیم. یک شب در یخچال استراحت می دهیم. خامه فرم گرفته یا خامه قنادی ( می توانیم با دستور خامه فرم گرفته خانگی به راحتی در منزل خودمان درست کنیم ) را با کمک لیسک پهن می کنیم. مرحله چهارم در این مرحله پودینگ ها را به 10 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به صورت عرضی برش می دهیم، سپس به آرامی با دست پودینگ ها را رول می کنیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم. در آخر با سس توت فرنگی آن را تزیین می کنیم. مطالب پیشنهادی

یکی از دسر های معروف، پودینگ است. در این دستور به پودینگ رولی پرداخته می شود. پودینگ تهیه می شود. بعد از خنک شدن، روی آن خامه می ریزیم و در آخر آن را رول می کنیم. این دسر بسیار شیک و مجلسی است و برای مهمانی ها و جشن های تولد مناسب است.
مواد لازم پودینگ رولی
شیر1 کیلوگرم
شکر1 لیوان
آرد1 لیوان
کره1 قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
صمغ1 قطره
پودر نارگیل¼ لیوان
خامه فرم گرفته1 بسته
دستور تهیه پودینگ رولی
مرحله اول
برای تهیه پودینگ رولی خوشمزه و مجلسی ابتدا پودر نارگیل را روی سینی می پاشیم. طوری که همه سطح سینی پر از نارگیل شود. یک قابلمه بر می داریم. شیر و شکر و آرد را درون آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
سپس مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم. مرتب هم می زنیم تا به قوام برسد. بعد از این که به قوام لازم رسید، گاز را خاموش می کنیم. وانیل و کره و صمغ را به مواد، اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس پودر نارگیل را درون یک سینی می ریزیم.
مرحله سوم
حالا پودینگ را درون سینی که با نارگیل پوشانده ایم، می ریزیم و پهن می کنیم. یک شب در یخچال استراحت می دهیم. خامه فرم گرفته یا خامه قنادی ( می توانیم با دستور خامه فرم گرفته خانگی به راحتی در منزل خودمان درست کنیم ) را با کمک لیسک پهن می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پودینگ ها را به 10 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به صورت عرضی برش می دهیم، سپس به آرامی با دست پودینگ ها را رول می کنیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم. در آخر با سس توت فرنگی آن را تزیین می کنیم.
مطالب پیشنهادی

http://www.javanannews.ir/fa/News/597679/طرز-تهیه-پودینگ-رولی
بستن   چاپ