آریا جوان - املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می شود، متفاوت است. املت مراکشی یک املت گوجه و پیاز است که از گشنیز خرد شده و ادویه های خوش عطر، بدست می آید. این املت بسیار خوشمزه و با طعم متفاوت است می توان در کنار انواع نان ها به عنوان صبحانه یا وعده شام سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت مراکشی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم املت مراکشی گوجه 2 عدد تخم مرغ 4 عدد سیر 3 حبه پیاز 1 عدد گشنیز خرد شده 2 قاشق غذا خوری پودر زیره 1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری طرز تهیه املت مراکشی مرحله اول برای تهیه املت خوشمزه و مخصوص به روش مراکشی در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. مرحله دوم در این مرحله پیاز ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز شفاف و سبک شود. در ادامه سیر را هم رنده کرده و به پیاز اضافه می کنیم تا تفت بخورد و بوی سیر خارج شود. توجه داشته باشید که سیر زود می سوزد و باید مراقب باشیم. مرحله سوم وقتی پیاز و سیر تفت داده شد، پودر زیره و پودر زنجبیل و فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی ادویه ها آزاد شود. در این مرحله، گوجه ها را که شسته و به صورت نگینی ریز خرد کرده ایم به آن اضافه می کنیم. مرحله چهارم گشنیز ساطوری شده را هم به آن اضافه کرده و با شعله ملایم تفت می دهیم تا گوجه ها پخته شود. تخم مرغ ها را بدون این که هم بزنیم روی مواد می شکنیم و اجازه می دهیم تا کامل پخته شود. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.
املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می شود، متفاوت است. املت مراکشی یک املت گوجه و پیاز است که از گشنیز خرد شده و ادویه های خوش عطر، بدست می آید. این املت بسیار خوشمزه و با طعم متفاوت است می توان در کنار انواع نان ها به عنوان صبحانه یا وعده شام سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت مراکشی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم املت مراکشی |
گوجه | 2 عدد |
تخم مرغ | 4 عدد |
سیر | 3 حبه |
پیاز | 1 عدد |
گشنیز خرد شده | 2 قاشق غذا خوری |
پودر زیره | 1 قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل | 1 قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چای خوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
طرز تهیه املت مراکشی
مرحله اول
برای تهیه املت خوشمزه و مخصوص به روش مراکشی در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز شفاف و سبک شود. در ادامه سیر را هم رنده کرده و به پیاز اضافه می کنیم تا تفت بخورد و بوی سیر خارج شود. توجه داشته باشید که سیر زود می سوزد و باید مراقب باشیم.
مرحله سوم
وقتی پیاز و سیر تفت داده شد، پودر زیره و پودر زنجبیل و فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی ادویه ها آزاد شود. در این مرحله، گوجه ها را که شسته و به صورت نگینی ریز خرد کرده ایم به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
گشنیز ساطوری شده را هم به آن اضافه کرده و با شعله ملایم تفت می دهیم تا گوجه ها پخته شود. تخم مرغ ها را بدون این که هم بزنیم روی مواد می شکنیم و اجازه می دهیم تا کامل پخته شود. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.