آریا جوان
طرز تهیه بورک خرما و پنیر
چهارشنبه 2 تير 1400 - 05:00:39
آریا جوان - بورک یک نوع ساندویچ در بسته است که با استفاده از خمیر یوفکا تهیه می شود. این غذا یک غذای سنتی ترکی است که طرفداران زیادی دارد. درون بورک را می توان از انواع مواد مختلف پر کرد. در این دستور بورک با خرما و پنیر خامه ای پر می شود. سپس رول های بورک درون تابه سرخ شده و در شکر و دارچین غلتانده می شود. این بورک را می توان به عنوان صبحانه یا میان وعده و عصرانه در کنار چای و قهوه آماده و سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک خرما و پنیر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم بورک خرما و پنیر خرما 6 عدد پنیر خامه ای 2 قاشق غذا خوری دارچین 1 قاشق چای خوری شکر نصف پیمانه خمیر یوفکا 1 بسته طرز تهیه بورک خرما و پنیر مرحله اول برای تهیه بورک خوشمزه و مخصوص با خرما و پنیر در ابتدای کار، خرما ها را به طور کامل پوست می گیریم، سپس از هسته جدا می کنیم. سپس خمیر یوفکا را به صورت نوارهای با عرض 6 تا 8 سانتی متر به صورت یکدست برش می زنیم. مرحله دوم یک لایه پنیر و یک عدد خرما را درون یوفکا قرار می دهیم و آن را رول می کنیم. در ادامه به همین ترتیب خمیر ها را رول کرده و کنار می گذاریم. سپس یک تابه با کمی روغن برداشته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. مرحله سوم سپس بورک ها را درون تابه به آرامی سرخ می کنیم. یک کاسه برداشته و دارچین و شکر را درون آن با هم ترکیب می کنیم. بورک های سرخ شده را درون شکر و دارچین می غلتانیم. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.

بورک یک نوع ساندویچ در بسته است که با استفاده از خمیر یوفکا تهیه می شود. این غذا یک غذای سنتی ترکی است که طرفداران زیادی دارد. درون بورک را می توان از انواع مواد مختلف پر کرد. در این دستور بورک با خرما و پنیر خامه ای پر می شود. سپس رول های بورک درون تابه سرخ شده و در شکر و دارچین غلتانده می شود. این بورک را می توان به عنوان صبحانه یا میان وعده و عصرانه در کنار چای و قهوه آماده و سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک خرما و پنیر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم بورک خرما و پنیر
خرما6 عدد
پنیر خامه ای2 قاشق غذا خوری
دارچین1 قاشق چای خوری
شکرنصف پیمانه
خمیر یوفکا1 بسته
طرز تهیه بورک خرما و پنیر
مرحله اول
برای تهیه بورک خوشمزه و مخصوص با خرما و پنیر در ابتدای کار، خرما ها را به طور کامل پوست می گیریم، سپس از هسته جدا می کنیم. سپس خمیر یوفکا را به صورت نوارهای با عرض 6 تا 8 سانتی متر به صورت یکدست برش می زنیم.
مرحله دوم
یک لایه پنیر و یک عدد خرما را درون یوفکا قرار می دهیم و آن را رول می کنیم. در ادامه به همین ترتیب خمیر ها را رول کرده و کنار می گذاریم. سپس یک تابه با کمی روغن برداشته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله سوم
سپس بورک ها را درون تابه به آرامی سرخ می کنیم. یک کاسه برداشته و دارچین و شکر را درون آن با هم ترکیب می کنیم. بورک های سرخ شده را درون شکر و دارچین می غلتانیم. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.

http://www.javanannews.ir/fa/News/673227/طرز-تهیه-بورک-خرما-و-پنیر
بستن   چاپ