آریا جوان
موفقیت به شیوه ورزشکار زن استثنایی المپیک توکیو
چهارشنبه 6 مرداد 1400 - 17:45:56
آریا جوان - خراسان / «شرایط هر ورزشکاری متفاوت است و هر انسانی تجربیاتی در شرایط مختلف به دست آورده است. تنیس روی میز برایم بسیار سرگرم کننده است و نمی توانم بگویم که از پیروز شدن خسته شده ام»، این ها بخشی از صحبت‌های «ناتالیا پارتیکا» پینگ‌پنگ‌باز زن لهستانی است که در همین شروع المپیک توکیو به شدت مورد توجه هواداران ورزش در سراسر جهان قرار گرفته است. این ورزشکار 31 ساله، با مشکل مادرزادی متولد شده، او دارای نقص در دست راست خود است. با این حال در مسابقات المپیک 2020 درخشان‌تر از همیشه حاضر شده و با پیروزی قاطع 4 بر صفر برابر میشل بروملی استرالیایی به همه ثابت کرده‌است که حتی مشکل دستش نمی‌تواند جلوی تلاش او را بگیرد و برایش محدودیت ایجاد کند.
معلولیتم هیچ مشکلی برایم ایجاد نکرده است
ناتالیا از بازوی راست خود برای نگه داشتن توپ استفاده می‌کند. او می‌گوید: «مسئله سرویس زدن من ممکن است شما را متعجب کند، اما در واقع چیز خاصی وجود ندارد. من توپ را با سمت راست خود می گیرم و با دست چپم به آن ضربه می زنم. در واقع این معلولیت هیچ مشکلی برای من ایجاد نمی‌کند و من قادر به بازی کردن مانند دیگران هستم.»

آریا جوان

حضور در پارالمپیک در 10 سالگی
این ورزشکار پنج مدال طلای پارالمپیک را در کارنامه ورزشی خود دارد و شش دوره در بازی های المپیک از جمله رقابت های پکن 2008 و لندن 2012 و پارالمپیک شرکت کرده‌است. ناتالیا از هفت سالگی تنیس روی میز را شروع کرد و اولین مدال بین‌المللی خود را در سال 1999 و در رقابت‌های قهرمانی جهان معلولان به دست آورد. هنگامی که در 10 سالگی در پارالمپیک 2000 سیدنی شرکت کرد به عنوان جوان‌ترین شرکت کننده تاریخ این رقابت‌ها شناخته شد. در پارالمپیک 2004 آتن او یک مدال طلای انفرادی و یک نقره تیمی کسب کرد و همچنین در همان سال دو مدال طلای اروپایی از مسابقاتی که ورزشکاران سالم هم در آن شرکت داشتند، به دست آورد. او می‌گوید: «باید اعتراف کنم هیچ وقت فکر نمی‌کردم به این سطح از موفقیت برسم و حتی این برای من و پدر و مادرم هم شوک آور بود، اما من تسلیم نشدم و هر روز تمام تلاش خودم را می‌کردم و این به من ثابت کرد هیچ چیزی غیر ممکن نیست و من می‌توانم هر کاری را انجام دهم.»
الگوی پشتکار و قوی‌بودن
روحیه قوی و جنگنده این ورزشکار باعث شده امروز به الگوی ورزشی مهمی برای تمام خانم‌ها و دختران جوان تبدیل شود و به کسانی که گاهی در مواجهه با یک مشکل فکر می‌کنند همه‌چیز تمام شده و تلاش کردن برای رسیدن به هدف فایده ندارد درس پشتکار و قوی بودن بدهد. حالا این زن که نمادی از قدرت و تلاش محسوب می‌شود، هدف بزرگ‌تری در سر دارد و آن گرفتن یک مدال المپیک در 31 سالگی است.
نویسنده : مهسا کسنوی | روزنامه نگار

http://www.javanannews.ir/fa/News/693055/موفقیت-به-شیوه-ورزشکار-زن-استثنایی-المپیک-توکیو
بستن   چاپ