آریا جوان
چگونه زعفران دم کرده را نگه‌داری کنیم؟
پنجشنبه 7 مرداد 1400 - 10:04:31
آریا جوان - ایران اسوه/ برای نگهداری زعفران اول باید بدانیم که چگونه زعفران را دم کنیم و برای این کار اول باید آن را درست آسیاب کنیم به نکات زیر کاملا توجه کنید.
زعفران را از قدیم با یک حبه قند آسیاب می کردند این قند کاربردش فقط در بهتر خرد شدن آسیاب بود ولی همین قند باعث می شود که زغفران شما رنگ خوبی موقع دم کردن ندهد با وجود وسایل آسیاب کردن موجود در بازار سعی کنید از حبه قند استفاده نکنید .
نکته بعد مخصوص زعفران خشک نشده است می توانید این زعفران را یا در فر یا روی شعله گاز خشک کرده و بعد آسیاب کنید در فر این پروسه بهتر انجام می شود زیرا که حرارت از همه طرف به آن برخورد می کند زیاد در فر نماند زیرا که زعفران زود می سوزد و خراب می شود.
زعفران را در شیر داغ هم می توان دم کرد ولی برای برخی موارد ممکن است مناسب نباشد پس دقت کنید که برای چه کاری احتیاج دارید.
برای دم کردن زعفران مقداری آب جوش روی آن ریخته و روی کتری در حال جوش یا روی بخاری یا روی سماور ویا روی چای ساز قرار دهید تا دم بکشد وکاملا رنگ بیاندازد.
زعفران را با یخ هم می توان دم کرد که رنگ بهتری هم خواهد داشت فقط دو قطعه یخ قالبی داخل آن بیاندازید و روی سماور یا هرچیزی که می خواهید در روی آن دم بکشد بگذارید نتیجه خوبی خواهد داشت.
برای تهیه گرد زعفران آن را بعد از کوبیدن کامل از الک رد کنید گرد زعفران کاملا داخل آب حل می شود و رنگ بهتری دارد.
اگر می خواهید زغفران شما رنگ بهتری داشته باشد هنگام مصرف آن را بکوبید.
اگر می خواهید زعفران خاصیت خود را از دست ندهد داخل ظرف فلزی و در مرتبه دوم داخل ظرف شیشه ای نگه داری کنید از نگه داری زعفران داخل ظرف پلاستیکی پرهیز کنید زیرا که مواد موجود در پلاستیک خاصیت زعفران را از بین می برند.
زعفران را در محیط خشک و خنک نگه داری کنید وحتما در بسته باشد چون اگر رطوبت بردارد خاصیتش از بین می رود.
زعفران دم کرده را به مدت دو هفته داخل یخچال و داخل ظرف شیشه ای در بسته می توانید نگه داری کنید ولی بعد از این مدت رنگ و بوی خود را از دست می دهد.
می توانید زعفران دم کرده را اگر زیاد باشد به صورت بسته بسته و اگر کم باشد به صورت یک جا در فریزر نگه داری کنید وهنگام مصرف با مقداری حرارت و یا کمی جلوتر یخ آن را باز کنید فقط توجه کنید اگر اضافه باشد دوباره اقدام به فریز کردن نکنید این کار در خصوص تمام مواد غذایی اشتباه است.

http://www.javanannews.ir/fa/News/693394/چگونه-زعفران-دم-کرده-را-نگه‌داری-کنیم؟
بستن   چاپ