آریا جوان
طرز تهیه سالاد چیکن گریل
پنجشنبه 7 مرداد 1400 - 11:51:14
آریا جوان - بیشتر افرادی که طرفدار سالادهای خوشمزه هستند دوست دارند تا طعم های تازه را امتحان کنند و با آماده کردن یک سالاد ساده و خوشمزه در کوتاه‌ترین زمان ممکن لذت ببرند. سالاد‌ها می توانند یه وعده غذایی کامل و در عین حال مفید و خوشمزه باشند فقط کافیست که دانست از چه موادی داخل آنها استفاده شده است تا ارزش غذایی آنها کامل باشد. سالاد چیکن گریل، هم جز سالاد‌های فوق العاده خوشمزه و در عین حال مقوی است که برای دورهمی های دوستانه بسیار لذتبخش است. این سالاد در نهایت سادگی مجلسی است. و می توان برای مهمانی ها تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد چیکن گریل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 2 نفر سینه مرغ نصف یک عدد نمک یک سوم قاشق چای خوری آویشن 1 پنس پاپریکا نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری کاهو 4 برگ خیار 3 عدد گوجه گیلاسی 5 عدد پیاز 1 عدد کوچک آبلیمو 1 قاشق غذا خوری جعفری ساطوری شده 1 قاشق چای خوری سس کچاپ 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری مواد لازم برای سس ارده 1 قاشق غذا خوری آب 1 قاشق غذا خوری نمک نصف قاشق چای خوری فلفل نصف قاشق چای خوری آویشن یک چهارم قاشق چای خوری طرز تهیه سالاد چیکن گریل مرحله اول برای تهیه سالاد خوشمزه و مخصوص چیکن گریل در ابتدای کار، سینه مرغ را با نمک و پاپریکا و فلفل قرمز و آویشن و آبلیمو و سس کچاپ و روغن زیتون آغشته می کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم. مرحله دوم سپس سینه مرغ را روی آن قرار می دهیم و حدود 20 دقیقه در داخل فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد. می توان سینه مرغ را با دستگاه گریل یا درون تابه گریل یا منقل کباب کرد. مرحله سوم کاهو ها را شسته و به اندازه دو بند انگشت برش می زنیم و در ظرف مناسب می چینیم. گوجه گیلاسی ها را شسته و از وسط برش می زنیم و روی کاهو ها و دور ظرف می چینیم. خیار را شسته و با پوست حلقه حلقه کرده و از وسط نصف می کنیم. مرحله چهارم سپس روی کاهو ها می ریزیم. پیاز را شسته و پوست کنده و به صورت خلالی نازک برش می زنیم و در مرکز سالاد می چینیم. جعفری ها را شسته و ساطوری خرد می کنیم. سینه مرغ را به صورت اریب برش می زنیم و روی سالاد می چینیم. مرحله پنجم جعفری ها را روی آن می ریزیم. یک کاسه برداشته و ارده و آب و نمک و فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و به عنوان سس روی سالاد و مرغ گریل شده می ریزیم. این سالاد آماده سرو است و نیاز به تزیین خاصی ندارد.

بیشتر افرادی که طرفدار سالادهای خوشمزه هستند دوست دارند تا طعم های تازه را امتحان کنند و با آماده کردن یک سالاد ساده و خوشمزه در کوتاه‌ترین زمان ممکن لذت ببرند. سالاد‌ها می توانند یه وعده غذایی کامل و در عین حال مفید و خوشمزه باشند فقط کافیست که دانست از چه موادی داخل آنها استفاده شده است تا ارزش غذایی آنها کامل باشد. سالاد چیکن گریل، هم جز سالاد‌های فوق العاده خوشمزه و در عین حال مقوی است که برای دورهمی های دوستانه بسیار لذتبخش است. این سالاد در نهایت سادگی مجلسی است. و می توان برای مهمانی ها تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد چیکن گریل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغنصف یک عدد
نمکیک سوم قاشق چای خوری
آویشن1 پنس
پاپریکانصف قاشق چای خوری
فلفل سیاهیک چهارم قاشق چای خوری
کاهو4 برگ
خیار3 عدد
گوجه گیلاسی5 عدد
پیاز1 عدد کوچک
آبلیمو1 قاشق غذا خوری
جعفری ساطوری شده1 قاشق چای خوری
سس کچاپ1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون1 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس
ارده1 قاشق غذا خوری
آب1 قاشق غذا خوری
نمکنصف قاشق چای خوری
فلفلنصف قاشق چای خوری
آویشنیک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه سالاد چیکن گریل
مرحله اول
برای تهیه سالاد خوشمزه و مخصوص چیکن گریل در ابتدای کار، سینه مرغ را با نمک و پاپریکا و فلفل قرمز و آویشن و آبلیمو و سس کچاپ و روغن زیتون آغشته می کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم.
مرحله دوم
سپس سینه مرغ را روی آن قرار می دهیم و حدود 20 دقیقه در داخل فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد. می توان سینه مرغ را با دستگاه گریل یا درون تابه گریل یا منقل کباب کرد.
مرحله سوم
کاهو ها را شسته و به اندازه دو بند انگشت برش می زنیم و در ظرف مناسب می چینیم. گوجه گیلاسی ها را شسته و از وسط برش می زنیم و روی کاهو ها و دور ظرف می چینیم. خیار را شسته و با پوست حلقه حلقه کرده و از وسط نصف می کنیم.
مرحله چهارم
سپس روی کاهو ها می ریزیم. پیاز را شسته و پوست کنده و به صورت خلالی نازک برش می زنیم و در مرکز سالاد می چینیم. جعفری ها را شسته و ساطوری خرد می کنیم. سینه مرغ را به صورت اریب برش می زنیم و روی سالاد می چینیم.
مرحله پنجم
جعفری ها را روی آن می ریزیم. یک کاسه برداشته و ارده و آب و نمک و فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و به عنوان سس روی سالاد و مرغ گریل شده می ریزیم. این سالاد آماده سرو است و نیاز به تزیین خاصی ندارد.

http://www.javanannews.ir/fa/News/693545/طرز-تهیه-سالاد-چیکن-گریل
بستن   چاپ