آریا جوان
طرز تهیه کاسرول ماکارونی
پنجشنبه 7 مرداد 1400 - 11:51:54
آریا جوان - تنوع غذا های عجیب و غریب در آلمان، کشوری که به پیشرفت صنعتی معروف است، می ‌تواند برای هر کسی جالب باشد. مردم این کشور عادت دارند در فصل سرما حتما غذا های گرم بخورند. این مردم برای غذا خوردن، بیش از هر چیز از کارد و چنگال استفاده می ‌کنند و میان وعده ها را بسیار مهم می ‌دانند. آوف لاوف یا ماکارونی کاسترول غذایی آلمانی بسیار خوشمزه است که با پاستا ، مرغ، فلفل دلمه، قارچ، هویچ و هر سبزیجاتی می‌توان درست کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاسرول ماکارونی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم کاسرول ماکارونی گوشت چرخ کرده 250 گرم رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری هویج متوسط 2 عدد فلفل دلمه ای 2 عدد پنیر پیتزا 150 گرم قارچ 100 گرم پیاز متوسط 2 عدد جعفری خرد شده 200 گرم ماکارونی فرمی 2 پیمانه زردچوبه 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری فلفل سفید یک چهارم قاشق چای خوری سیر 2 حبه روغن به میزان لازم مواد لازم برای سس سفید آرد 3 قاشق غذا خوری خمیر سیر 2 حبه کره 100 گرم شیر 1 پیمانه فلفل سفید یک چهارم قاشق چای خوری نمک نصف قاشق چای خوری طرز تهیه کاسرول ماکارونی مرحله اول برای تهیه کاسرول خوشمزه با ماکارونی در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را نگینی خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. مرحله دوم کمی که تفت خورد، قارچ ها را شسته و اسلایسی برش زده و به آن اضافه می‌ کنیم و تفت می‌ دهیم. هویج را رنده کرده و به مواد اضافه می‌ کنیم و کمی که تفت خورد به آن گوشت چرخ کرده و در انتها به آن فلفل دلمه‌ای را اضافه می ‌کنیم. مرحله سوم سپس به آن نمک و فلفل اضافه می ‌کنیم. در یک تابه دیگر، رب را جداگانه با کمی روغن، تفت می ‌دهیم و به مواد بالا اضافه می ‌کنیم. خمیر سیر را نیز به مواد اضافه کرده و درب ظرف را می‌ بندیم تا کمی بجوشد. مرحله چهارم در این مرحله جعفری ساطوری شده را اضافه می‌ کنیم. در ادامه ماکارونی را با مقداری آب، نمک و زردچوبه حدود 4 تا 5 دقیقه می‌ جوشانیم و سپس آبکش می‌ کنیم. در این مرحله باید سس سفید را تهیه کنیم. مرحله پنجم برای این کار، یک قابلمه کوچک برداشته و با کره روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود. آرد را الک کرده و کم کم به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی که خامی آرد گرفته شد شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم. مرحله ششم سپس به صورت مدام هم می زنیم تا غلظت آن مانند ماست شود. در ادامه ظرف مورد نظر را چرب می ‌کنیم و کمی سس سفید می ‌ریزیم. روی آن پنیر پیتزا و بعد ماکارونی آبکش شده و سپس مایه گوشتی می ‌ریزیم. مرحله هفتم سپس به همین ترتیب ادامه می ‌دهیم و تکرار می ‌کنیم. فقط توجه داشت که در لایه آخر بیشتر پنیر پیتزا بریزیم. ظرف مورد نظر را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 30 دقیقه قرار می ‌دهیم. سپس حرارت بالا را روشن می ‌کنیم.

تنوع غذا های عجیب و غریب در آلمان، کشوری که به پیشرفت صنعتی معروف است، می ‌تواند برای هر کسی جالب باشد. مردم این کشور عادت دارند در فصل سرما حتما غذا های گرم بخورند. این مردم برای غذا خوردن، بیش از هر چیز از کارد و چنگال استفاده می ‌کنند و میان وعده ها را بسیار مهم می ‌دانند. آوف لاوف یا ماکارونی کاسترول غذایی آلمانی بسیار خوشمزه است که با پاستا ، مرغ، فلفل دلمه، قارچ، هویچ و هر سبزیجاتی می‌توان درست کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاسرول ماکارونی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کاسرول ماکارونی
گوشت چرخ کرده250 گرم
رب گوجه فرنگی3 قاشق غذا خوری
هویج متوسط2 عدد
فلفل دلمه ای2 عدد
پنیر پیتزا150 گرم
قارچ100 گرم
پیاز متوسط2 عدد
جعفری خرد شده200 گرم
ماکارونی فرمی2 پیمانه
زردچوبه1 قاشق چای خوری
نمک1 قاشق چای خوری
فلفل قرمزنصف قاشق چای خوری
فلفل سفیدیک چهارم قاشق چای خوری
سیر2 حبه
روغنبه میزان لازم
مواد لازم برای سس سفید
آرد3 قاشق غذا خوری
خمیر سیر2 حبه
کره100 گرم
شیر1 پیمانه
فلفل سفیدیک چهارم قاشق چای خوری
نمکنصف قاشق چای خوری
طرز تهیه کاسرول ماکارونی
مرحله اول
برای تهیه کاسرول خوشمزه با ماکارونی در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را نگینی خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله دوم
کمی که تفت خورد، قارچ ها را شسته و اسلایسی برش زده و به آن اضافه می‌ کنیم و تفت می‌ دهیم. هویج را رنده کرده و به مواد اضافه می‌ کنیم و کمی که تفت خورد به آن گوشت چرخ کرده و در انتها به آن فلفل دلمه‌ای را اضافه می ‌کنیم.
مرحله سوم
سپس به آن نمک و فلفل اضافه می ‌کنیم. در یک تابه دیگر، رب را جداگانه با کمی روغن، تفت می ‌دهیم و به مواد بالا اضافه می ‌کنیم. خمیر سیر را نیز به مواد اضافه کرده و درب ظرف را می‌ بندیم تا کمی بجوشد.
مرحله چهارم
در این مرحله جعفری ساطوری شده را اضافه می‌ کنیم. در ادامه ماکارونی را با مقداری آب، نمک و زردچوبه حدود 4 تا 5 دقیقه می‌ جوشانیم و سپس آبکش می‌ کنیم. در این مرحله باید سس سفید را تهیه کنیم.
مرحله پنجم
برای این کار، یک قابلمه کوچک برداشته و با کره روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود. آرد را الک کرده و کم کم به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی که خامی آرد گرفته شد شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم.
مرحله ششم
سپس به صورت مدام هم می زنیم تا غلظت آن مانند ماست شود. در ادامه ظرف مورد نظر را چرب می ‌کنیم و کمی سس سفید می ‌ریزیم. روی آن پنیر پیتزا و بعد ماکارونی آبکش شده و سپس مایه گوشتی می ‌ریزیم.
مرحله هفتم
سپس به همین ترتیب ادامه می ‌دهیم و تکرار می ‌کنیم. فقط توجه داشت که در لایه آخر بیشتر پنیر پیتزا بریزیم. ظرف مورد نظر را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 30 دقیقه قرار می ‌دهیم. سپس حرارت بالا را روشن می ‌کنیم.

http://www.javanannews.ir/fa/News/693549/طرز-تهیه-کاسرول-ماکارونی
بستن   چاپ