دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴

نگاه سیاسی

مصاحبه الجزیره با عراقچی/ وزیر خارجه: با اطلاع می‌گویم ما حتی از قبل از جنگ ۱۲ روزه آماده‌تر هستیم

مصاحبه الجزیره با عراقچی/ وزیر خارجه: با اطلاع می‌گویم ما حتی از قبل از جنگ ۱۲ روزه آماده‌تر هستیم
آریا جوان - آخرین خبر / وزیر امورخارجه در مصاحبه ای با الجزیره ضمن پاسخ به سوالات این شبکه تلویزیونی تاکید کرد که ایرانحتی از قبل از جنگ ۱۲ روزه آماده‌تر است. مشروح مصاحبه ...
  بزرگنمايي:

آریا جوان - آخرین خبر / وزیر امورخارجه در مصاحبه ای با الجزیره ضمن پاسخ به سوالات این شبکه تلویزیونی تاکید کرد که ایرانحتی از قبل از جنگ 12 روزه آماده‌تر است.
مشروح مصاحبه الجزیره با عراقچی
بازار
امروز همگان از بازگشت جنگ بیمناک هستند و گزارش های رسانه ای و تحلیل های سیاسی بعضا حاکی از احتمال وقوع مجدد جنگ می باشد. آیا شما انتظار وقوع جنگ مجددی را دارید؟
 خیلی روشن است که ما برای هر وضعیتی آمادگی داریم. احتمال جنگ از سوی رژیمی جنگ‌طلب که جنگ‌های متعدد در منطقه ما ایجاد کرده و آخرین مورد آن حمله به کشور دوست و برادر ما قطر بود، مورد انتظار هست و کسی نمی‌تونواند آن را انکار کند. ولی ما کاملاً برای هر وضعیتی آمادگی داریم. 
من به جرأت و با اطلاع می‌توانم بگم که ما حتی از قبل از جنگ 12 روزه آماده‌تر هستیم. هم به لحاظ امکانات، هم به لحاظ اطلاعات و هم به لحاظ انگیزه و روحیه. اگر آنها تجربه شکست خورده جنگ 12 روزه راتکرار نمایند؛ همان نتیجه را خواهند گرفت. 
یک تجربه شکست خورده نتیجه‌ای جز شکست مجدد ندارد. رژیم اسرائیل در جنگ 12 روزه به هیچ یک از اهداف خود نرسید و اگر باز هم آن تجربه شکست خورده را تکرار کنند؛ با همان نتایج مواجه خواهند شد مضاف بر اینکه ما این بار آماده‌تر هستیم. به‌خصوص که نقاط ضعف خود و نقاط ضعف دشمن را در جنگ 12 روزه به خوبی شناسایی کرده ایم و اکنون با قدرت بیشتری می‌توانیم عمل کنیم.
نقاط ضعفی که به آن اشاره کردید؛ چه مواردی هستند؟
 برخی از این موارد به تاکتیک‌های جنگی مربوط است. ولی برای ما روشن شد که سیستم پدافند هوایی اسرائیل کاملاً قابل رسوخ هست و اگرچه توسط کشورهای دیگری هم به آنها کمک ‌شد و لایه‌های متعددی وجود داشت، ولی موشک‌های ما توانستند به این سیستم رسوخ کنند. 
ما به لحاظ فنی اکنون تجربیات بهتری داریم. برای اولین بار موشک‌های ما در یک جنگ واقعی آزمایش شدند و امتحان خود را پس دادند و اکنون بخوبی آگاهی داریم که چگونه آنها را دقیق‌تر و با قدرت بیشتر شلیک کنیم.
گاهی رژیم اسرائیل مدعی می‌شود که در طول جنگ 12 روزه فضای ایران در اختیار هواپیماهای اسرائیلی بوده است. ولی قسمت دوم داستان را بیان نمی کنند که فضای اسرائیل هم در اختیار موشک‌های ایران بود و آنها نتوانستند دفاع موثری را انجام دهند. ما اکنون به مراتب با تجربه‌تر هستیم و در آمادگی بهتری قرار داریم. لذا اگر آنها آن تجربه را تکرار کنند، حتماً با نتایج بدتری مواجه خواهند شد.
آیا تحول چشمگیری در مورد تعداد و کیفیت موشک های ایران اتفاق افتاده است؟
تحول از همه جهات صورت گرفته است. 


نظرات شما