پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴

ورزش

شوک به رئال و فرانسه؛ شوامنی مصدوم شد

شوک به رئال و فرانسه؛ شوامنی مصدوم شد
آریا جوان - ورزش ۳ /اورلین شوامنی به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ پای چپ حدود سه هفته از میادین دور خواهد بود؛ ضربه‌ای سنگین برای رئال مادرید و تیم ملی فرانسه. با اعلام ...
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /اورلین شوامنی به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ پای چپ حدود سه هفته از میادین دور خواهد بود؛ ضربه‌ای سنگین برای رئال مادرید و تیم ملی فرانسه.
با اعلام رئال مادرید، اورلین شوامنی هافبک فرانسوی این یتم از ناحیه عضله همسترینگ پای چپ دچار مصدومیت شده است.
شوامنی در دیدار با لیورپول که در آنفیلد برگزار و با شکست 1-0 رئال به پایان رسید مصدوم شده است. طبق بیانیه پزشکی منتشرشده، او از ناحیه عضله همسترینگ پای چپ آسیب دیده و مدت دوری‌اش حدود سه هفته برآورد می‌شود.
شوامنی یکی از ارکان کلیدی تیم ژابی آلونسو در رئال مادرید است. حضور او در پست هافبک دفاعی نقش مهمی در ثبات ساختار دفاعی تیم دارد.
او در بازی برابر والنسیا بین دو نیمه تعویض شد، هرچند دلیل تعویض و دریافت کارت زردی بود که می‌توانست روی عملکردش تأثیر بگذارد و شوامنی در آن مسابقه مصدوم نشده بود. شوامنی در آنفیلد 90 دقیقه کامل بازی کرد و هیچ نشانه‌ای از آسیب‌دیدگی دیده نمی‌شد.

آریا جوان

اما دردهایی که پس از دیدار برابر لیورپول گریبان ستاره فرانسوی را گرفته بود، به مصدومیتی جدی تبدیل شده است. بدین ترتیب، ژابی آلونسو باید حدود سه هفته بدون هافبک فرانسوی خود سر کند؛ غیبتی تلخ برای رئال چرا که شوامنی در هر 15 بازی این فصل از ابتدا در ترکیب رئال مادرید حضور داشته است.
خبر خوب برای مادریدی‌ها این است که فده والورده، که در آنفیلد دچار خستگی عضلانی شده بود، مصدومیتی ندارد و می‌تواند در بازی یکشنبه برابر رایو وایکانو بدون مشکل به میدان برود.
خبر مصدومیت شوامنی برای دیدیه دشان و تیم ملی فرانسه هم خبر تلخی است.
بازار


نظرات شما