دوشنبه ۱ دي ۱۴۰۴

نگاه سیاسی

مجید انصاری: در شرایط امروز سربازان و سرداران اصلی جنگ، «مسئولین اقتصادی» هستند

مجید انصاری: در شرایط امروز سربازان و سرداران اصلی جنگ، «مسئولین اقتصادی» هستند
آریا جوان - ایرنا / معاون حقوقی رئیس جمهور در همایش همبستگی و وفاق ملی در پرتو قانون اساسی گفت: اگر جایی یک برداشتی حتی در مرز کفر باشد نمی‌تواند بهانه برای ایجاد تفرقه در ...
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایرنا / معاون حقوقی رئیس جمهور در همایش همبستگی و وفاق ملی در پرتو قانون اساسی گفت: اگر جایی یک برداشتی حتی در مرز کفر باشد نمی‌تواند بهانه برای ایجاد تفرقه در جامعه باشد. وقتی کشور ما در معرض خطر قرار گرفته باز عده ای می‌گویند مرغ یک پا دارد و این پا همین تشخیصی که من در حجاب دارم، همین تشخیصی است که من در فلان مسئله دارم.
*هیچکس نمی‌گوید موازین شرعی رعایت نشود ولی بالاخره اگر قبول داریم جنگ ما جنگ تمام عیار اقتصادی است در چنین شرایطی سربازان و سرداران و نیروهای اصلی این جنگ مسئولین اقتصادی هستند.
بازار
*مثل دوران جنگ که فرماندهان ما در جبهه بودند، هیچ کسی قبول نمی‌کرد که عده‌ای در آن شرایط بخواهند فلان فرمانده را تخریب کنند. اما در شرایط فعلی فیل عده ای یاد هندوستان کرده و مسائل قبلی را هر روز مطرح می‌کنند. 
*بخش عمده‌ای از وقت مسئولین اقتصادی ما در دستگاه‌های نظارتی یا شبه نظارتی می‌گذرد. شاید سه روز در هفته از این دستگاه به آن دستگاه و از این اتاق به آن اتاق می روند.
*ابدا منکر حق سوال، استیضاح و تحقیق برای مجلس محترم نیستم. ولی بالاخره من سوال می‌کنم این مجموعه که در حال کار کردن هستند تحت شدیدترین فشار سوال ها و برنامه های داخلی رسانه‌ای قرار می‌گیرند چگونه می توانند مدیریت اقتصادی داشته باشند؟
*اشکال ندارد که صدا و سیما میز گرد تخصصی برگزار کند ولی برای اقدامی که سران سه قوه تصمیم میگیرند و شورای امنیت ملی پای قضیه است به یکباره یک کارشناس در رسانه ملی دعوت می شود و کل مبانی آن کار و آثار مثبت اقتصادی آن از بین می رود و وزیر یا مسئوال هم به علت مسائل محرمانگی نمی تواند توضیحی بدهد.


نظرات شما