آریا جوان - ورزش 3 /یکی از هواداران سنگال در جام ملتهای آفریقا در راه سفر برای تماشای دیدار مرحله یکهشتم نهایی این تیم، در سانحه رانندگی درگذشت.
فوتبال سنگال در سوگ فرو رفته است: آیدا فایه سامب، هوادار پرشور تیم ملی سنگال، روز شنبه ۳ ژانویه ۲۰۲۶ در پی یک سانحه رانندگی در جاده میان رباط و قنیطره در مراکش جان خود را از دست داد.
این هوادار متعصب سنگال در راه سفر به طنجه بود تا دیدار مرحله یکهشتم نهایی جام ملتهای آفریقا ۲۰۲۵ مقابل سودان (پیروزی ۳-۱ سنگال) را از نزدیک تماشا کند.
بر اساس بیانیه رسمی فدراسیون فوتبال سنگال، سامب در مسیر حمایت از تیم ملی کشورش بود که این حادثه تلخ رخ داد. جزئیات دقیق این سانحه همچنان در دست بررسی است. فدراسیون فوتبال سنگال در بیانیه خود، عمیقترین تسلیتها و همدردیاش را به خانواده آن مرحوم ابراز کرد.
آیدا فایه سامب بهخاطر تعهد و دلبستگی عمیقش به فوتبال سنگال شناخته میشد و همواره، چه در بازیهای خانگی و چه در سفرهای خارجی، حضوری فعال برای حمایت از تیم ملی داشت
بازار ![]()