آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه کوفته مصری خواندنی

طرز تهیه کوفته مصری
  بزرگنمايي:

آریا جوان - کوفته مصری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور مصر است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته مصری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 6 نفر گوشت چرخ کرده مخلوط 1 کیلوگرم پیاز 2 عدد بزرگ سیر 3 حبه جعفری 1 دسته متوسط نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری دارچین ¼ قاشق چایخوری سیب زمینی 4 عدد هویج 4 عدد گوجه گیلاسی 12 عدد مواد لازم سس کوفته گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ آب 1٫5 فنجان سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه و دارچین به مقدار دلخواه طرز تهیه کوفته مصری مرحله اول برای تهیه کوفته مصری ابتدا پیاز و سیر را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین به کاسه اضافه می کنیم. مرحله دوم در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به خوبی با دست ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کنند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم. مرحله سوم پس از گذشت یک ساعت مایه کوفته را از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته بر می داریم و آنرا به صورت لوله ای شکل می دهیم. به همین صورت تمام مایه کوفته را آماده می کنیم و در یک سینی می چینیم. مرحله چهارم در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تمام قسمت هایشان را به صورت یکدست سرخ می کنیم. مرحله پنجم در پایان کوفته های سرخ شده را کنار می گذاریم، سپس هویج و سیب زمینی را پوست می گیریم و به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس به همراه گوجه گیلاسی ها به همان تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم. مرحله ششم حرارت زیر را کم می کنیم و به سراغ آماده کردن سس کوفته می رویم. برای این منظور گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و پوره می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. مرحله هفتم پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه سس کچاپ را به همراه گوجه فرنگی پوره شده اضافه می کنیم. مرحله هشتم حالا مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه نصف فنجان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بجوشد. مرحله نهم پس از اینکه سس شروع به جوشیدن کرد و کاملا یکدست شد، کوفته ها را به همراه هویج، سیب زمینی و گوجه گیلاسی به تابه سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به خورد کوفته ها برود و غلیظ شود، سپس غذا را سرو می کنیم.

کوفته مصری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور مصر است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته مصری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 6 نفر
گوشت چرخ کرده مخلوط1 کیلوگرم
پیاز2 عدد بزرگ
سیر3 حبه
جعفری1 دسته متوسط
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
دارچین¼ قاشق چایخوری
سیب زمینی4 عدد
هویج4 عدد
گوجه گیلاسی12 عدد
مواد لازم سس کوفته
گوجه فرنگی2 عدد بزرگ
آب1٫5 فنجان
سس کچاپ1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و دارچینبه مقدار دلخواه
طرز تهیه کوفته مصری
مرحله اول
برای تهیه کوفته مصری ابتدا پیاز و سیر را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به خوبی با دست ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کنند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.
مرحله سوم
پس از گذشت یک ساعت مایه کوفته را از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته بر می داریم و آنرا به صورت لوله ای شکل می دهیم. به همین صورت تمام مایه کوفته را آماده می کنیم و در یک سینی می چینیم.
مرحله چهارم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تمام قسمت هایشان را به صورت یکدست سرخ می کنیم.
مرحله پنجم
در پایان کوفته های سرخ شده را کنار می گذاریم، سپس هویج و سیب زمینی را پوست می گیریم و به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس به همراه گوجه گیلاسی ها به همان تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم.
مرحله ششم
حرارت زیر را کم می کنیم و به سراغ آماده کردن سس کوفته می رویم. برای این منظور گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و پوره می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه سس کچاپ را به همراه گوجه فرنگی پوره شده اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه نصف فنجان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بجوشد.
مرحله نهم
پس از اینکه سس شروع به جوشیدن کرد و کاملا یکدست شد، کوفته ها را به همراه هویج، سیب زمینی و گوجه گیلاسی به تابه سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به خورد کوفته ها برود و غلیظ شود، سپس غذا را سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/724017/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جدال اپل و اسپاتیفای بر سر قوانین اپ استور همچنان ادامه دارد

کوالکام از تراشه اسنپدراگون X پلاس رونمایی کرد؛ سلاح اقتصادی ویندوزی‌ها برای نبرد با مک‌بوک‌ها

ارتباط مغز و کامپیوتر؛ رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد

گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود

سناتو آمریکایی خواستار جلوگیری از فروش تمام کالاها به هواوی شد

موجودات فضایی‌ بازی Exodus نژادهای متنوعی خواهند داشت

تلگرام با 15 قابلیت جدید نفس را در سینه واتساپ حبس کرد

اپل واچ سری X احتمالا از مادربرد با طراحی باریک‌تر استفاده خواهد کرد

مبارزه مرد آمریکایی با تمساح!

حمایت جالب فعالین رسانه‌ای دنیا از اعتراضات ضد صهیونیستی دانشجویان آمریکا

نماهنگ «فلسطین تنها نیست» با نوای مهدی سلحشور

اگر کسی به یاد گناهان گذشته اش افتاد بداند ذات اقدس الهی به یادش انداخته

تفال/ سالها دل طلب جام جم از ما می‌کرد

تقویم تاریخ/ بیانیه سازمان ملل علیه سلاح‏های شیمیایی عراق بر ضد ایران

دریاچه ای زیبا در نیوزلند

حکمت/ گناهِ ثروتمندی

محافظت دانشجویان هاروارد از دانشجویان مسلمان هنگام خواندن نماز

آیا جن‌ها هم زاد و ولد دارند؟

خانه مورد علاقه سرخپوشان/ عکس

برخی از بناهای تاریخی در گذشته چگونه به نظر می رسیدند

فال روزانه جمعه 7 اردیبهشت 1403

دو تا کلیه محکم و پرکار، در عین حال ترد و کرانچی!

صفحه مجازی همسر سابق «مهدی قائدی» بسته شد

پخش برنامه «هفت» با اجرای بهروز افخمی از فردا

بازسازی سکانس مشهور ترانه علیدوستی توسط صهبا شرافتی

مهران مدیری با «پدر قهوه» به شبکه خانگی می آید

فروش 9 میلیاردی «مست عشق» در دو روز

این چه سوزشی است که بر جان من پدید آمد؟!

عکسی از بازیگر سریال «جومونگ» پس از سال‌ها

آقای ناخدا ما آدمای بدی نیستیم

این کار را با مدیرتان نکنید!

هشدار بارسا به ژاوی؛ رفتارت را درست کن

توخل در فکر شانس برتری بایرن مقابل رئال به روایت انیمیشن

فوتبالیست‌هایی که قوانین را مجاب به تغییر کردند!

تمرینات انفرادی پادشاه روی تشک

گل برتر هفته 30 لیگ برتر پرتغال

منافی: انتخاب سرمربی پرسپولیس باید به پایان فصل موکول شود

جعفری: استقلال لحظه آخر شانس آورد

واکنش رئیس لالیگا به ماندن ژاوی

پیام وزیر ورزش به‌ مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای

موسیالا: اگر به من بود می‌گفتم امباپه به بایرن بیاید

تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد

سبکی خاص از لباس پوشیدن که دوباره مد شده است

اصولی ترین نکات در نگهداری از کیف‌های چرمی گران قیمت

زنان بدون فرزند شاد‌تر هستند یا مادران؟

اشتباهات کوچک اکثر ما زنان در آشپزخانه

توئیت مهدی فضائلی درباره سردار بلندپایه سپاه

تصاویر جدید از سردار قاآنی با پوشش غیرنظامی

پیام رئیسی در پی درگذشت عروس امام خمینی

اظهارات وزیر کشور درخصوص دور دوم انتخابات مجلس