آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه خورش تره فرنگی دخترونه پسرونه

طرز تهیه خورش تره فرنگی
  بزرگنمايي:

آریا جوان - خورش تره فرنگی یکی از انواع خورش های خوشمزه و جدید ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش تره فرنگی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر سینه یا ران مرغ 450گرم تره فرنگی 500 گرم نعنا تازه 100 گرم جعفری تازه 300 گرم پیاز 1 عدد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی طرز تهیه خورش تره فرنگی مرحله اول برای تهیه خورش تره فرنگی خوشمزه ابتدای کار ساقه های تره فرنگی را به اندازه های دلخواه خرد می کنیم، سپس می شوییم تا گل و لای آن کاملا شسته شود. در ادامه تره فرنگی را درون آبکش می ریزیم. مرحله دوم حالا اجازه می دهیم آب اضافی تره فرنگی کاملا خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس تره فرنگی را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب اضافی تره فرنگی تبخیر شود. مرحله سوم در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه حاوی تره فرنگی می ریزیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا کاملا سرخ شوند. در ادامه جعفری و نعنا را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. مرحله چهارم حالا جعفری را به همراه نعنا روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه سینه یا ران مرغ را درون قابلمه قرار می دهیم، سپس تا اندازه ای که روی گوشت مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم. مرحله پنجم در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید. در ادامه زمانی که روی گوشت مرغ کف ایجاد شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس آب مرغ را دور می ریزیم و تکه های مرغ را می شوییم. مرحله ششم حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم، سپس بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم. مرحله هفتم در این مرحله مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس بوی خامی زردچوبه از بین برود. در ادامه تکه های مرغ را درون قابلمه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم. مرحله هشتم حالا تا اندازه ای که روی گوشت مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ درون آب جوش بماند تا نیم پز شود، سپس تره فرنگی را به همراه جعفری و نعنا به مرغ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیوفتد. مرحله نهم در نهایت نمک و فلفل خورش را اندازه می کنیم. در ادامه می توانید مقداری آب لیمو ترش تازه یا آبغوره به عنوان چاشنی خورش استفاده کنید. در آخر خورش را درون یک ظرف مناسب بریزید، سپس به همراه پلو زعفرانی سرو کنید. نوش جان.

خورش تره فرنگی یکی از انواع خورش های خوشمزه و جدید ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش تره فرنگی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه یا ران مرغ450گرم
تره فرنگی500 گرم
نعنا تازه100 گرم
جعفری تازه300 گرم
پیاز1 عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
طرز تهیه خورش تره فرنگی
مرحله اول
برای تهیه خورش تره فرنگی خوشمزه ابتدای کار ساقه های تره فرنگی را به اندازه های دلخواه خرد می کنیم، سپس می شوییم تا گل و لای آن کاملا شسته شود. در ادامه تره فرنگی را درون آبکش می ریزیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم آب اضافی تره فرنگی کاملا خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس تره فرنگی را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب اضافی تره فرنگی تبخیر شود.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه حاوی تره فرنگی می ریزیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا کاملا سرخ شوند. در ادامه جعفری و نعنا را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله چهارم
حالا جعفری را به همراه نعنا روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه سینه یا ران مرغ را درون قابلمه قرار می دهیم، سپس تا اندازه ای که روی گوشت مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید. در ادامه زمانی که روی گوشت مرغ کف ایجاد شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس آب مرغ را دور می ریزیم و تکه های مرغ را می شوییم.
مرحله ششم
حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم، سپس بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس بوی خامی زردچوبه از بین برود. در ادامه تکه های مرغ را درون قابلمه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم.
مرحله هشتم
حالا تا اندازه ای که روی گوشت مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ درون آب جوش بماند تا نیم پز شود، سپس تره فرنگی را به همراه جعفری و نعنا به مرغ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیوفتد.
مرحله نهم
در نهایت نمک و فلفل خورش را اندازه می کنیم. در ادامه می توانید مقداری آب لیمو ترش تازه یا آبغوره به عنوان چاشنی خورش استفاده کنید. در آخر خورش را درون یک ظرف مناسب بریزید، سپس به همراه پلو زعفرانی سرو کنید. نوش جان.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/781428/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیروزی پورتو با گل و پاس گل طارمی

دیوار زرد اشک رویس را در آورد

خلاصه بازی چاوز 0 - پورتو 3

رجبی: فرهنگ فوتبال باید بازسازی بشود

خلاصه بازی مایورکا 0 - اتلتیکومادرید 1

وقتی کارلو آنچلوتی به حلقه شادی و جشن قهرمانی بازیکنان رئال مادرید اضافه می‌شود!

هواداران رئال مادرید در حال جمع شدن در خیابان‌های شهر برای برگزاری جشن قهرمانی در لالیگا

اینزاگی: خوشحالم که طارمی را جذب کردیم

حمام رایگان در خیابان برای مقابله با گرما/ ویدئو

گل سوم پورتو به چاوز توسط مهدی طارمی

خلاصه بازی ساسولو 1 - اینتر 0

خلاصه بازی النصر 6 - الوحده 0

پاس گل استثنایی طارمی با پشت پا مقابل چاوز

پیروزی 6 گُله النصر با هت‌تریک رونالدو

تداوم بردهای عالمیان در مسابقات تنیس روی میز عربستان

گل دوم پورتو به چاوز

مدیرعامل OpenAI درباره آینده هوش مصنوعی چه تصوری دارد؟

یادآوری خاطرات با نسخه بدنساز داستان اسباب بازی ها/ تصاویر

چهره مصمم بیرانوند برای ادامه درخشش در لیگ

هالند پس از پوکر؛ باید بیشتر پیشرفت کنم

جشن قهرمانی بازیکنان رئال مادرید

قهرمانیِ تیم آنچلوتی به روایت انیمیشن

پپ: امیدوارم 15 روز دیگر جام را در دست بگیریم

تعداد سکوهای پرسپولیسی در وطنی مشخص شد

جلسه مهم یوفا؛ خیرونا یا سیتی در چمپیونزلیگ

عصبانیت لاپورتا از شکست بارسا؛ باورم نمی‌شود

بیانیه چهار بندی در واکنش به حکم‌ کمیته انضباطی

بازی پرسپولیس-نساجی، بدون حضور بانوان!

بازگشت مجسمه سر فرعون به مصر / عکس

کامپیوتر جدید کورسیر با پنل چوبی و سیستم خنک‌کننده مایع از راه می‌رسد

تشکیل ابرهای رنگین کمان خیره کننده

شکستن شاخ گوزن شمالی در هنگام مبارزه

قلعه هلاکوخان یکی از تاریخی ترین وقدیمی ترین قلعه های آذربایجان شرقی

دو عشق قدیمی ، دوباره روبروی هم

مقایسه فروش فیلم‌های مهم دهه‌های مختلف با توجه به نوسانات قیمت دلار!

آهنگران: امام فرمودند که نسل ما، نسل حماسه است

این سکانس از قسمت جدید افعی تهران پُربازدید شد

منچسترسیتی با پوکر هالند گرگ‌ها را سلاخی کرد

گل چهارم النصر به الوحده توسط سادیو مانه

اولین مصاحبه صلاح پس از پیوستن به لیورپول؛ آرزویم بازی در این تیم بود

طارمی به جایگاه دلخواه برگشتم

بعد از 9 ماه، کورتوا با کلین‌شیت برگشت

رونالدو رکوردها را در عربستان رنده می‌کند!

5 حرکت برتر بسکتبال حرفه‌ای NBA در شب گذشته

لیگ برتر بسکتبال؛ شهرداری گرگان به فینال رسید

هت‌تریک رونالدو، گل پنجم النصر به الوحده

حمایت پرسپولیس از تماشاگران جایگاه خاص

خشم بهاری را کنترل کنید

امیرعبداللهیان در نشست سران اسلامی: «قطع روابط» و «تحریم عملی» نقش مهمی در توقف جنایات رژیم صهیونیستی دارد

سناتور آمریکایی: کسانی که در دانشگاه‌ها قیام کرده‌اند حامی حماس هستند، دقیقا مثل آیت‌الله‌ها در ایران!