شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴

نگاه سیاسی

تیم‌ملی در گران‌ترین ورزشگاه جهان به میدان می‌رود؛ استادیومی با «صدای جهنم»

تیم‌ملی در گران‌ترین ورزشگاه جهان به میدان می‌رود؛ استادیومی با «صدای جهنم»
آریا جوان - ایسنا /تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ مهمان سه ورزشگاه منحصربه‌فرد در ساحل غربی آمریکا و کانادا خواهد بود: از ورزشگاه «سو فی» لس‌آنجلس به عنوان گران‌ترین ...
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا /تیم ملی ایران در جام جهانی 2026 مهمان سه ورزشگاه منحصربه‌فرد در ساحل غربی آمریکا و کانادا خواهد بود: از ورزشگاه «سو فی» لس‌آنجلس به عنوان گران‌ترین استادیوم جهان با صفحه نمایش غول‌پیکر 360 درجه، تا «لومن فیلد» سیاتل با لقب «صدای جهنم» به خاطر سروصدای بی‌نظیر هوادارانش و ورزشگاه «بی‌سی پلیس» ونکوور با سقف جمع‌شونده که یک «شگفتی فناوری» خوانده می‌شود.
تیم ملی فوتبال ایران برای سه بازی دور گروهی جام جهانی 2026 به کناره‌های باختری آمریکا و کانادا سفر خواهد کرد. آنجا ایرانی‌ها در سه ورزشگاه چشمگیر، از جمله گران‌ترین ورزشگاه جهان و مکانی با «صدای جهنم» به رقابت خواهند پرداخت.
ورزشگاه SoFi در لس‌آنجلس: گران‌ترین ورزشگاه جهان
بازار



ورزشگاه چشمگیر SoFi گران‌ترین ورزشگاه جهان است که نزدیک به پنج میلیارد یورو برای ساختش هزینه شده. این ورزشگاه جدید با بیش از هفتاد هزار صندلی دارای مجموعه‌ای از ویژگی‌های چشمگیر است؛ از جمله یک سقف شفاف و موج‌دار و صفحه نمایش 360 درجه هفتاد هزار متری در داخل که یکی از بزرگ‌ترین صفحه نمایش‌های LED در جهان است.
در داخل این ورزشگاه سوئیت‌های مجلل زیادی برای پذیرایی از افراد مهم وجود دارند.
این ورزشگاه بخشی از پارک هالیوود است و مجموعه‌ای از فروشگاه‌ها، هتل‌ها، رستوران‌ها و امکانات تفریحی در آن گنجانده شده. همچنین این ورزشگاه میزبان سوپربول در سال 2022 بود و همچنین قرار است مراسم اختتامیه بازی‌های المپیک سال 2028 نیز آنجا برگزار شود.
گنجایش: 70240 صندلی
سال ساخت: 2020
ورزشگاه لومن فیلد در سیاتل: معروف به سروصدای جهنمی
محافظ گوش فراموش نشود!

آریا جوان

ورزشگاه لومن‌فیلد سیاتل - ورزشگاه خانگی تیم سیاتل سیهاوِکس در لیگ NFL و باشگاه فوتبال سیاتل ساندرز به خاطر سروصدای گوش‌خراشش زبانزد است. «صدای جهنم» توصیف بسیاری از هوادارانی است که آن را از نزدیک تجربه کرده‌اند. این ورزشگاه که در آمریکا به عنوان پرسروصداترین استادیوم شناخته می‌شود، سال 2002 ساخته شد. تقریباً 70 درصد از صندلی‌ها زیر یک سقف نیمه‌پوشیده قرار دارند که صدای تشویق‌ها را جذب و آنها را به زمین بازی برمی‌گرداند. شکل جایگاه‌ها مانند یک کاسه آکوستیک عمل می‌کند.
ظرفیت: 68740 صندلی
سال ساخت: 2002
ورزشگاه بی سی پلیس در ونکوور: شگفتی فناوری

آریا جوان

ورزشگاه بی سی پلیس در ونکوور کانادا کوچک‌ترین ورزشگاه میزبان تیم‌ملی است ولی بسیار چشمگیر است. سقف جمع‌شونده آن «شگفتی فناوری» نامیده شده که به طور خاص برای آب‌وهوای ونکوور طراحی و ساخته شده است. این امر امکان برگزاری رویدادها در تمام طول سال را در این مکان فراهم می‌کند.
این ورزشگاه با بیش از 54000 صندلی، سال 1983 افتتاح شد ولی از سال 2008 مورد بازسازی‌های گسترده‌ای قرار گرفت و دو سال بعد میزبان مراسم افتتاحیه و اختتامیه المپیک زمستانی بود. این ورزشگاه، ورزشگاه خانگی تیم ونکوور وایت‌کپس بود و قرار است فینال MLS را میزبانی کند. 
ظرفیت: 59841 صندلی
سال ساخت: 1983


نظرات شما