يکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴

اندیشه

یادداشت‌های روزانه هدایت‌الله بهبودی از انتشار مجله «کمان» منتشر شد

یادداشت‌های روزانه هدایت‌الله بهبودی از انتشار مجله «کمان» منتشر شد
آریا جوان -
  بزرگنمايي:

آریا جوان -

به گزارش خبرگزاری مهر، «کتابِ کمان» یادداشت‌های روزانه هدایت‌الله بهبودی، مدیرمسئول نشریه «کمان» از پیدایی تا فرجام این نشریه است. بهبودی درباره این نشریه در بخش مقدمه کتاب آورده است: «دوهفته‌نامه کمان، جوانی مرا، هشت سال از عمر پرکارم را، به کام خود کشید. اگر لذت‌ها و ناگواری‌های این هشت سال روی ترازو بگذارم، قطعا کفه رنجیدگی و آزردگی آن سنگین‌تر خواهد بود. اما در این دوره پُرگِره، به آدم‌هایی برخوردم که امکان دیدن آنان در جا و زمانی غیر از این دوره خاص دست نمی‌داد. به نظرم، گذشتن از کورانِ کمان به آشنایی با این افراد می‌ارزد».
«کتاب کمان» روزنوشت‌های هدایت‌الله بهبودی از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۳ است. هدایت‌الله بهبودی، نویسنده، روزنامه‌نگار، مدیر دفتر «ادبیات انقلاب اسلامی» حوزه هنری و عضو فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی است.
در بخشی از متن «کتاب کمان» می‌خوانیم:
من بودم و مرتضی سرهنگی و احد گودرزیانی. باقی‌مانده کارهای دفتر کمان را تمام کردیم. همه جا تقریباً تمیز و پاکیزه شد. آشپزخانه بازش با یک دست پیش‌دستی ملامین و شش چاقوی دست‌دوم ارّه‌ای، یک سینی شیشه‌ای نامرغوب، سه قندان چینی، یک شکلات‌خوری، یک سماور گازی، دو سطل آشغال و مایع ظرف‌شویی و اسکاچ شکل گرفت. شیشه‌ها را مرتضی شست. احد تا توانست جارو کشید. حمام را من شستم. به خود که آمدیم ساعت ۴ بعدازظهر شده بود. نیم‌ساعتی هم به گپ گذشت. صحبت از روز انتشار نشریه بود و جمع‌آوری مطلب. طراحی و قالب و از هر در سخنی.
انتشارات سوره مهر، «کتابِ کمان؛ یادداشت‌های روزانه هدایت‌الله بهبودی» مدیرمسئول «کمان» از پیدایی تا فرجام نشریه را که به کوشش محبوبه عزیزی تهیه شده است، در ۵۹۶ صفحه و بهای ۹۴۵ هزار تومان منتشر کرده است.


نظرات شما