جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵

دخترونه پسرونه

لحظه به لحظه از ناگویا؛ امیدهای ایران زنده است

لحظه به لحظه از ناگویا؛ امیدهای ایران زنده است
آریا جوان - ورزش ۳/در روز ششم بازی‌های آسیایی ناگویا، کاروان ایران امیدوار‌‌ به افزایش تعداد مدال هاست. تا پایان روز پنجم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، کاروان ایران با ۶ ...
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3/در روز ششم بازی‌های آسیایی ناگویا، کاروان ایران امیدوار‌‌ به افزایش تعداد مدال هاست. تا پایان روز پنجم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، کاروان ایران با ۶ طلا، ۱۰ نقره و ۴ برنز و مجموع ۲۰ مدال در رده ششم جدول مدال ها قرار گرفت. در روز ششم اما کمی کار برای رسیدن به مدال طلا سخت‌ خواهد بود. از رشته

ورزش 3 /در روز ششم بازی‌های آسیایی ناگویا، کاروان ایران امیدوار‌‌ به افزایش تعداد مدال هاست.
تا پایان روز پنجم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، کاروان ایران با ۶ طلا، ۱۰ نقره و ۴ برنز و مجموع ۲۰ مدال در رده ششم جدول مدال ها قرار گرفت.
در روز ششم اما کمی کار برای رسیدن به مدال طلا سخت‌ خواهد بود. از رشته هایی که امروز شانس کسب مدال دارند، می‌توان به ژیمناستیک، قایقرانی، دوومیدانی و شاید تیراندازی اشاره کرد.
در‌ این میان همچنان خبری‌ از رشته های پرمدال ایران نیست و فعلا کاروان ایران به ستار های نوظهور خود دل بسته است.
البته رشته های تیمی مثل کبدی هم در جریان است و پینگ پنگ بازان هم‌ روز شلوغی را در‌ پیش دارند.
در‌ ادامه لحظه به لحظه با اخبار و حواشی روز ششم بازی‌های آسیایی همراه ما باشید:
پوشش زنده‌ی خبری
**در مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت های انفرادی تنیس روی میز بیستمین دوره بازی های آسیایی ۲۰۲۶ ستایش ایلوخانی به مصاف هینا هایاتا از ژاپن رفت و ۴ بر صفر شکست خورد.
در این دیدار دختر ملی پوش تنیس روی میز ایران با وجود تلاشی که انجام نداد نتوانست از پس حریف قدرتمند خود بر بیاید و در چهار ست با نتایج ۱۱ به ۵، ۱۱ به ۷، ۱۱ به ۴ و ۱۱ به ۸ بازی را واگذار کرد و از دور مسابقات کنار رفت.

آریا جوان


**نمایندگان ایران در تفنگ 50 متر سه وضعیت مردان در خط آتش ایستادند که در پایان دور مقدماتی در بین ۳۹ تیرانداز، امیر محمد نکونام با ۵۸۲ امتیاز چهاردهم شد، پوریا نوروزیان و هادی غره‌باقی به ترتیب با ۵۷۶ و ۵۶۹ امتیاز و بیست و چهارم و سی و یکم ایستادند.
**همچنین تیم ایران با ترکیب نکونام، نوروزیان و غره‌باقی با ۱۷۲۷ امتیاز در بین ۱۱ تیم در رده هفتم ایستاد.

آریا جوان


**تیم تپانچه میکس ایران با ترکیب وحید گلخندان و هانیه رستمیان در فینال این رقابت‌ها پس از هند و کره جنوبی در جایگاه سوم ایستاد و صاحب مدال برنز شد. مدال تپانچه میکس نخستین مدال تیراندازی در این دوره از رقابت‌ها است.

آریا جوان


**در دومین دیدار بخش دوبل مردان تنیس روی میز، تیم ایران متشکل از نوشاد و نیما عالمیان برابر تیم دوبل قزاقستان (کنژیگولوف و ژوبانوف) قرار گرفت و با نتیجه ۳ بر ۲ حریف خود را شکست داد. ملی پوشان باتجربه کشورمان در این دیدار ست اول را ۱۲ بر ۱۰ به سود خود تمام کردند اما در دو ست بعد ۱۱ بر ۹ و ۱۳ بر ۱۱ شکست خوردند و در نهایت دو ست پایانی را ۱۱ بر ۸ و ۱۱ بر ۷ بردند و در مجموع با پیروزی ۳ بر ۲ در این دیدار به مرحله یک هشتم نهایی صعود کردند.

آریا جوان


**تیم دونفره کایاک ۵۰۰ متر مردان ایران که تاکنون تنها مدال آوران رشته قایقرانی هستند، مدال برنز خود را روی‌ سکو بر گردن آویختند.

آریا جوان


**بامداد امروز همچنین محمد قاسمی، دیگر ملی‌پوش شنای ایران، در ماده ۴۰۰ متر آزاد، دسته سوم و خط هفتم به رقابت پرداخت و با ثبت زمان ۴:۰۵.۸۷ در جایگاه بیست‌وچهارم مجموع قرار گرفت و از صعود به مرحله بعد بازماند.
**سامیار عبدلی، دیگر نماینده شنای ایران در ماده ۵۰ متر قورباغه در دسته سوم و خط یک مسابقه داد و با زمان ۲۸.۵۳ ثانیه در جایگاه بیست‌وسوم مجموع قرار گرفت و از صعود به فینال بازماند.
**مرحله مقدماتی ماده ۵۰ متر قورباغه مردان در ادامه رقابت‌های شنا در بیستمین دوره بازی‌های آسیایی آیچی–ناگویا در مرکز آبی توکیو برگزار شد.
**امیر مطاعی در دسته چهارم و خط دوم به آب زد و با ثبت زمان ۲۷ ثانیه و ۲۸ صدم ثانیه، ضمن کسب رتبه دوم دسته خود، رکورد ملی این ماده را که پیش از این با زمان ۲۷.۷۴ ثانیه در اختیار خودش بود، ۴۶ صدم ثانیه بهبود داد و با قرار گرفتن در جایگاه چهارم مجموع، راهی فینال شد.

آریا جوان


**فاطمه محیطی‌زاده نماینده ماده هفتگانه دوومیدانی ایران در بخش پرتاب نیزه با پرتاب ۳۶.۴۱ متری در جایگاه هشتم ایستاد.
در جدول مسابقات ماده هفتگانه فاطمه محیطی‌زاده در مجموع شش ماده هم اکنون با کسب ۴۹۲۵ امتیاز در جایگاه دوم قرار دارد و تاناکا نماینده ژاپن با ۵۰۱۴ امتیاز در جایگاه نخست قرار دارد و کاجیکی دیگر نماینده ژاپن نیز با ۴۸۵۴ امتیاز، سوم است.
**رقابت‌های فینال کانو دو نفره ۵۰۰ متر بانوان در جریان بازی‌های آسیایی ناگویا ژاپن ۲۰۲۶، در پیست دریاچه می‌یوشی برگزار شد.
**تیم دو نفره ایران با ترکیب هدیه خیرآبادی و مائده شورگشتی به مصاف برترین‌های آسیا رفت و در پایان با ثبت زمان ۲ دقیقه و ۴ ثانیه و ۵۹۸ صدم ثانیه و با اختلاف ۹ ثانیه و ۸۹۸ صدم ثانیه نسبت به قایق صدرنشین، در جایگاه هفتم قرار گرفت.

آریا جوان


**رقابت‌های فینال کانو یک‌نفره ۵۰۰ متر در جریان بازی‌های آسیایی ناگویا ژاپن ۲۰۲۶، در پیست دریاچه می‌یوشی به انجام رسید.
**در این رقابت، محمدنبی رضایی نماینده ایران که سابقه درخشش و حضور مداوم در ماده ۱۰۰۰ متر را در کارنامه دارد، این‌بار در مسافت ۵۰۰ متر به مصاف حریفان قدرتمند آسیایی خود رفت. رضایی در خط پایان زمان یک دقیقه و ۵۱ ثانیه و ۸۶۷ صدم ثانیه را ثبت کرد و با اختلاف ۴ ثانیه و ۵۲۹ صدم ثانیه نسبت به نفر اول، در رده ششم آسیا ایستاد.
**فینال رقابت‌های کایاک دو نفره ۵۰۰ متر مردان در جریان بازی‌های آسیایی ناگویا ژاپن ۲۰۲۶، در پیست قایقرانی دریاچه می‌یوشی برگزار شد.
تیم دو نفره ایران متشکل از علی آقامیرزایی و پیمان قویدل در رقابتی بسیار نزدیک و نفس‌گیر موفق شدند با ثبت زمان یک دقیقه و ۳۲ ثانیه و ۸۶۹ صدم ثانیه از خط پایان عبور کرده و ضمن ایستادن بر سکوی سوم، مدال برنز این دوره از مسابقات را به گردن بیاویزند. فاصله زمانی قایق ایران با تیم قهرمان تنها یک ثانیه و ۱۰ صدم ثانیه بود.

آریا جوان


** مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت های دوبل تنیس روی میز در سالن اسکای تویوتا شهر ناگویا پیگیری شد که طی آن تیم دوبل ایران به مصاف قزاقستان رفت و 3 بر یک شکست خورد.

آریا جوان


**در این دیدار تیم ایران متشکل از بنیامین فرجی و آرین غفاری برابر گراسیمنکف و آلن از قزاقستان قرار گرفت و با شکست ۳ بر یک برابر حریف نتوانست به مرحله یک هشتم نهایی صعود کند.
**فاطمه محیطی‌زاده نماینده ماده هفتگانه دوومیدانی ایران در بخش پرش طول متر با پرش ۵.۹۷ متری در جایگاه اول ایستاد.
**تیم تپانچه میکس ایران با ترکیب وحید گلخندان و هانیه رستمیان با کسب ۵۸۴ امتیاز و شکستن رکورد میکس تپانچه ایران در رقابت‌های بین‌المللی (ارتقای یک امتیازی) در جایگاه دوم مرحله مقدماتی قرار گرفت و راهی فینال شد.

آریا جوان


**هدیه خیرآبادی و مائده شورگشتی در رقابت‌های کانو دونفره بانوان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ با ثبت زمان ۲ دقیقه و ۶ ثانیه و ۳۴۰ هزارم ثانیه در جایگاه نخست نیمه‌نهایی قرار گرفتند و راهی فینال شدند.
**این دو ملی‌پوش ایران در رقابت‌های برگزارشده در دریاچه میوشی با زمان ۲:۰۶.۳۴۰ از خط پایان عبور کردند و بالاتر از نمایندگان کره شمالی و ژاپن قرار گرفتند.
**حضور هانیه خندان، داور بین المللی تیراندازی ایران در مسابقات تیراندازی بیستمین دوره بازی های آسیایی با پرچم ایران و نماد کودکان میناب.

آریا جوان


نظرات شما