آریا جوان - رها/ جواد عزتی در فیلم سینمایی «بورسیه» به کارگردانی برزو نیکنژاد و تهیهکنندگی کامران حجازی بازی خواهد کرد.
جواد عزتی بازیگر مطرح سینما که این روزها سریال تحسینشده «وحشی» را در حال پخش در شبکه نمایش خانگی دارد، بهزودی در فیلم کمدی «بورسیه» مقابل دوربین خواهد رفت.
«بورسیه» را برزو نیکنژاد کارگردانی میکند و تهیهکنندگی آن را کامران حجازی برعهده دارد که پیش از این اولین فیلم بلند سینمایی جواد عزتی در مقام کارگردانی یعنی «تمساح خونی» را هم تهیه کرده بود.
عزتی فیلمهای سینمایی همچون «آتابای»، «ماجرای نیمروز؛ رد خون»، «جاندار»، «دو زیست»، «هزارپا»، «اکسیدان»، «شنای پروانه»، «تنگه ابوقریب» و سریالهای تلویزیونی «سه دونگ، سه دونگ»، «چاردیواری»، «سرزمین مادری»، «قرارگاه مسکونی» و… را در کارنامه کاری خود دارد و در سالهای اخیر با حضور در سریالهای «قهوه تلخ»، «زخم کاری» و «وحشی» حضور قابل توجهی در شبکه نمایش خانگی داشته است.
این بازیگر پیشتر در فیلم سینمایی «کتچرمی» هم با کامران حجازی همکاری داشته و به غیر از فیلم سینمایی «زاپاس» با برزو نیکنژاد در مقام کارگردان، در سریال «دردسرهای عظیم۱ و ۲» هم همکاری موفقی داشته است.
فیلم سینمایی «دوزیست» هم تجربه قبلی همکاری کامران حجازی بهعنوان مجری طرح و برزو نیکنژاد بهعنوان کارگردان در سینما بود که در آن فیلم هم جواد عزتی ایفای نقش داشت.
هنوز اطلاعات تکمیلی دیگری درباره «بورسیه» منتشر نشده و جواد عزتی قرار است در حد فاصل فصل دوم و سوم مجموعه نمایش خانگی «وحشی» به کارگردانی هومن سیدی، در این پروژه سینمایی بازی کند.
بازار ![]()