يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵

گفتگو

قهرمان تکواندو جهان: دوست دارم از من به عنوانی یک اسطوره یاد شود

قهرمان تکواندو جهان: دوست دارم از من به عنوانی یک اسطوره یاد شود
آریا جوان - میزان/ اعجوبه تکواندوی ایران معتقد است هیچ رویدادی برای او آنقدر بزرگ نیست که در آن استرس داشته باشد، چون هدف اصلی او کسب مدال طلای المپیک است. ابوالفضل زندی ...
  بزرگنمايي:

آریا جوان - میزان/ اعجوبه تکواندوی ایران معتقد است هیچ رویدادی برای او آنقدر بزرگ نیست که در آن استرس داشته باشد، چون هدف اصلی او کسب مدال طلای المپیک است.
ابوالفضل زندی درباره قهرمانی در رقابت‌های تکواندو قاره کهن اظهار داشت: خوشحالم که سومین طلا را در سومین رقایت بین‌المللی کسب کردم. بزرگسالان جهان در چین، امید‌های جهان در کنیا و حالا قهرمانی آسیا در مغولستان، ۳ رویداد طلایی برای من بوده و خوشحالم که هت‌تریک کردم. تمام هدفم این بود در آسیا خوشرنگ‌ترین مدال را بگیرم که خداراشکر این اتفاق رخ داد.
وی افزود: چهار بازی در مغولستان کردم و هر چهار رقیبم را دوزاده‌تایی کردم. رقیبی که در فینال با فاصله شکستش دادم، یکسال قبل من را برده بودم و حالا خوشحالم که انتقامم را گرفتم. 
در دوره جنگ هم روزی دو نوبت تمرین داشتم
قهرمان تکواندو جهان و آسیا درباره شرایط آمادگی خود پیش از مسابقات مغولستان گفت: من در دوره جنگ رمضان هم به لطف استاد عزیزم وحید عبدالهی، روزی دو نوبت تمرین داشتم و با آمادگی کامل راهی مسابقات شدم. البته مصدومیتی از ناحیه کشاله هم داشتم، اما با وجود مصدومیت قهرمان شدم.
وی در رابطه با پستی که از هت‌تریکش در صفحه مجازی منتشر کرد، افزود: هت‌تریک کردن واقعاً حس خوبی دارد. فکر کنید در میان بزرگان تکواندو بتوانید سه طلای ناب را بدون اینکه حتی یک راند ببازید، بدست بیاورید. آن پست را هم بخاطر همین منتشر کردم که خیلی در صفحات مجازی چرخید و دیده شد. اگر تعریف از خود نباشد، ۱۵ بازی سنگین در سه رویداد را بدون از دست دادن یک راند ببری و طلا بگیری، اتفاق خیلی بزرگی است.
بازار
هدفم طلای المپیک است؛ جهانی و آسیایی را مسابقات بزرگی نمی‌دانم
زندی با اشاره به کسب سهمیه بازی‌های آسیایی تصریح کرد: سهمیه را با بهترین نتیجه گرفتم و هدفم این است که در بازی‌های آسیایی ناگویا هم طلا بگیرم. مطمئن باشید این اتفاق نشدنی نیست و می‌توانم یک طلای دیگر را به کلکسیون طلاهایم اضافه کنم.
نابغه تکواندوی ایران ادامه داد: شاید باور نکنید، اما من تمام مسابقات را به چشم یک پله برای کسب مدال طلای المپیک می‌بینم. حتی رقابت‌های قهرمانی جهان و بازی‌های آسیایی هم برای من رویداد‌های بزرگی نیستند، چون هدف اصلی خود را بهترین مدال طلای المپیک می‌دانم. دوست دارم بعد پایان دوران قهرمانی هم از من به عنوانی یک اسطوره یاد شود و همه بدانند چه اهدافی داشتم که به آنها رسیدم.
هیچ فشاری حس نمی‌کنم، با برنامه پیش می‌روم
زندی در واکنش به این سوال که چرا در قهرمانی آسیا به عنوان فنی‌ترین بازیکن انتخاب نشد، گفت: باور کنید برای خودم‌ هم سوال است. هم در چین و هم در مغولستان باید به عنوان فنی‌ترین بازیکن انتخاب می‌شدم، اما این اتفاق رخ نداد. فقط در کنیا این عنوان را بدست آوردم که آن هم مسئولان مسابقات رویشان نشد تکواندوکار دیگری را جای من معرفی کنند.
قهرمان ۲۱ ساله تکواندو درخصوص اینکه این اعتماد به نفس ممکن است در مسیر کسب سهمیه المپیک علیه خودش استفاده شود، خاطرنشان کرد: قطعاً در مسیر اتفاقات مختلفی برای ورزشکار رخ می‌دهد، چون کسب سهمیه المپیک در تکواندو کار خیلی دشوار است، اما این مهم است که پایان داستان قشنگ باشد. می‌دانم کار سختی در پیش است و توقعات از من بیشتر شده، اما هیچ فشاری روی دوشم حس نمی‌کنم و مثل همیشه با برنامه پیش می‌روم.


نظرات شما