آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه سوهان گردویی دختران

طرز تهیه سوهان گردویی
  بزرگنمايي:

آریا جوان - سوهان گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه را می توانیم در کنار سوهان هایی مثل سوهان عسلی، سوهان کنجدی و .. در شهرهای زیارتی به عنوان سوغاتی تهیه کنیم. این شیرینی خوشمزه می توان یک جایگزین سالم تر به جای قند و شکر باشد و نوشیدنی های داغ مثل چای و قهوه را به همراه سوهان گردویی سرو کنیم. سوهان گردویی را می توانیم علاوه بر اینکه برای پذیرایی در دورهمی های خانوادگی نیز استفاده کنیم، می توانیم به عنوان یک شیرینی مجلسی نیز در مجالس خود به جای قند در کنار چای استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم سوهان گردویی گلوکز یا عسل 75 گرم شکر 150 گرم زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 100 گرم آب لیمو ترش 1 قاشق چایخوری کره 25 گرم مغز گردوی ریز خرد شده 200 گرم دستور تهیه سوهان گردویی مرحله اول برای تهیه سوهان گردویی خوشمزه ابتدا گردو ها را داخل آسیاب می ریزیم و دستگاه را روشن می کنیم تا پودر شوند. بعد تابه ای نچسب را روی حرارت کم گاز قرار می دهیم و شکر را به همراه عسل یا گلوکز، خامه و کره داخل آن می ریزیم . مرحله دوم در این مرحله حرارت را ملایم می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا مواد گرم شوند و کره ذوب شود. حدودا 3 دقیقه مواد را تفت می دهیم تا داغ شود ولی به جوش نیاید.بعد زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم. مرحله سوم حالا بلافاصله گردوهای پودر شده را اضافه می کنیم و مجددا مواد را هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود و مایه یکدستی داشته باشیم. در تمام مراحل نباید جوش بزند و ما باید مداوم پای گاز باشیم در این 5 دقیقه تا مواد فقط مخلوط شوند. مرحله چهارم سپس آبلیمو را می افزاییم و با مواد مخلوط می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مایه سرد شود.سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت 10 دقیقه گرم شود. مرحله پنجم در این مرحله مایه سوهان گردویی را داخل قیف می ریزیم و از مایه با فاصله سه سانتیمتر از بالا و اطراف کف سینی می ریزیم. در صورتی که قیف در دسترس ندارید می توانید با قاشق نیز از مایه بر دارید و به کمک یک قاشق دیگر کف سینی بریزید. مرحله ششم حالا سینی را داخل فر قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقه با درجه حرارت ذکر شده در خط بالا اجازه می دهیم تا سوهان ها بپزند. پس از پخت سوهان ها کاملا کف سینی پهن می شوند.صبر می کنیم تا سرد شوند و راحت از سینی جدا شوند. مرحله هفتم در صورت تمایل مقداری شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب می کنیم، سپس داخل قیف می ریزیم و به صورت خط کشی های رفت و برگشت روی سوهان ها را تزئین می کنیم و در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم..نوش جان

سوهان گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه را می توانیم در کنار سوهان هایی مثل سوهان عسلی، سوهان کنجدی و .. در شهرهای زیارتی به عنوان سوغاتی تهیه کنیم. این شیرینی خوشمزه می توان یک جایگزین سالم تر به جای قند و شکر باشد و نوشیدنی های داغ مثل چای و قهوه را به همراه سوهان گردویی سرو کنیم. سوهان گردویی را می توانیم علاوه بر اینکه برای پذیرایی در دورهمی های خانوادگی نیز استفاده کنیم، می توانیم به عنوان یک شیرینی مجلسی نیز در مجالس خود به جای قند در کنار چای استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم سوهان گردویی
گلوکز یا عسل75 گرم
شکر150 گرم
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه100 گرم
آب لیمو ترش1 قاشق چایخوری
کره25 گرم
مغز گردوی ریز خرد شده200 گرم
دستور تهیه سوهان گردویی
مرحله اول
برای تهیه سوهان گردویی خوشمزه ابتدا گردو ها را داخل آسیاب می ریزیم و دستگاه را روشن می کنیم تا پودر شوند. بعد تابه ای نچسب را روی حرارت کم گاز قرار می دهیم و شکر را به همراه عسل یا گلوکز، خامه و کره داخل آن می ریزیم .
مرحله دوم
در این مرحله حرارت را ملایم می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا مواد گرم شوند و کره ذوب شود. حدودا 3 دقیقه مواد را تفت می دهیم تا داغ شود ولی به جوش نیاید.بعد زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم.
مرحله سوم
حالا بلافاصله گردوهای پودر شده را اضافه می کنیم و مجددا مواد را هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود و مایه یکدستی داشته باشیم. در تمام مراحل نباید جوش بزند و ما باید مداوم پای گاز باشیم در این 5 دقیقه تا مواد فقط مخلوط شوند.
مرحله چهارم
سپس آبلیمو را می افزاییم و با مواد مخلوط می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مایه سرد شود.سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت 10 دقیقه گرم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله مایه سوهان گردویی را داخل قیف می ریزیم و از مایه با فاصله سه سانتیمتر از بالا و اطراف کف سینی می ریزیم. در صورتی که قیف در دسترس ندارید می توانید با قاشق نیز از مایه بر دارید و به کمک یک قاشق دیگر کف سینی بریزید.
مرحله ششم
حالا سینی را داخل فر قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقه با درجه حرارت ذکر شده در خط بالا اجازه می دهیم تا سوهان ها بپزند. پس از پخت سوهان ها کاملا کف سینی پهن می شوند.صبر می کنیم تا سرد شوند و راحت از سینی جدا شوند.
مرحله هفتم
در صورت تمایل مقداری شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب می کنیم، سپس داخل قیف می ریزیم و به صورت خط کشی های رفت و برگشت روی سوهان ها را تزئین می کنیم و در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم..نوش جان

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/565710/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین گوشی مون‌دراپ با 2 جک هدفون و نمایشگر اولد 120 هرتز رونمایی شد

آمریکا برای اولین‌بار خلبان هوش مصنوعی را در یک آزمایش هوایی در مقابل انسان قرار داد

نماهنگ سرود «حریفت مُنُم»

فرار کردن اسب‌ها در مرکز لندن

گردشگری/ آبشار دوقلوی زمرد حویق در دل کوه‌های تالش

طبیعت چشم‌نواز دشت لاله‌های واژگون

طوفان نمک کوهنوردیه!

آرنولد از رقابت با استالونه می‌گوید

تهدید خانواده آرمان عبدالعالی به شکایت از فیلم «بی بدن»

دو بازیکن از تمرین یک‌راست به بیمارستان رفتند!‏

آنالیز شبانه تیم ملی فوتسال در بانکوک

خلاصه بازی مس رفسنجان 1(5) - پیکان 1(4)

سردار برای بازی متفاوت رم فیکس شد

لحظات حساس از نجات نوزاد 3 روزه توسط هلال احمر

انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم

ایران: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

هلاکت 2 تروریست با عملیات پهپادی نیروهای امنیتی در اطراف زاهدان

سردار اشتری: شهید حجازی دارای سبک فرماندهی بود

سردار فدوی: نقش شهید حجازی در توانمندسازی مقاومت موثر است

غریب‌ آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد

گزارش درآمد سه ماهه متا اعلام شد؛ سقوط 16 درصدی سهام غول فناوری

خالد نبی؛ زیارتگاهی شگفت‌انگیز در دل طبیعت

هوای تازه/ نه اژدهاست که کرم شب است اسرائیل

4گوشه دنیا/ کشف کلاه‌خودی از 2500 سال قبل

بلد نیس چطوری زهر نیش مار رو بگیره!

بازی جالب حدس چهره با سیدجواد هاشمی

از حواشی ادامه دار یک پلتفرم تا صدرنشینی «محفل»

آنالیز یک تغییر؛ کلوپ دوم یا برندان راجرزی دیگر

غافلگیری یک بازیکن جلوی چشم خانواده‌اش

احمدی و سورگی هم با پرسپولیس رفتند

پول رسید، پرسپولیسی‌ها خندیدند

بنزما و طلسم بزرگان؛ کریم را چه می‌شود!‏

شغل جدید ستاره نیوکسل؛ راننده کامیون!‏

موی چتری به چه صورت هایی می آید؟

رئیسی: هرکجای کشور فسادی دیده شود مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد

آخرین وضعیت بیماری ترانه علیدوستی | زهرا مینویی: برخلاف میل ترانه باید خبررسانی کنم

«صفحه اول اینترنت» برای تمرکز بیشتر بر دیدگاه‌ها، آپدیت شد

راه جلب عنایت امام زمان (عج)

در تقدیر من جز خدمت به خلق نیست!

«مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست

آخرین خبر از وضعیت بیماری «ترانه علیدوستی»

برنامه بازی‌ها را برای همه تغییر دهند نه فقط رئال

بلینگام بازی با سوسیداد را از دست داد

ایران با کسب 20 مدال قهرمان انتخابی جام جهانی ووشو شد

فینالیست‌های پنج وزن نخست مشخص شدند

احتمال خروج FIA از فرانسه پس از صد سال

فتحی قهرمان مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ بزرگسالان شد

نتایج فینال 5 وزن نخست کشتی فرنگی جام تختی اعلام شد

چطور شوهر بی عاطفه ام را درمان کنم؟

تحریم‌ مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران