آریا جوان - ایسنا / رئیس پارلمان لبنان و نایبرئیس مجلس شورای اسلامی ایران در دیداری در بیروت روابط دوجانبه، تحولات منطقه و نتایج نخستین نشست پارلمان آسیایی ـ آفریقایی را بررسی کردند.
«نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان روز چهارشنبه در مقر ریاست پارلمان در «عینالتینه»، میزبان «حمیدرضا حاجی بابائی» نایبرئیس مجلس شورای اسلامی ایران، و هیئت پارلمانی همراه وی بود.
پایگاه خبری العهد گزارش داد: در این دیدار که با حضور «مجتبی امانی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان، برگزار شد، دو طرف درباره اوضاع عمومی لبنان و منطقه، روابط دوجانبه بهویژه همکاریهای پارلمانی و همچنین دستاوردها و توصیههای نخستین کنفرانس پارلمان آسیایی ـ آفریقایی که طی دو روز در بیروت برگزار شده بود، گفتوگو کردند.
حاجی بابائی در سخنانی پس از این دیدار با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)، این مناسبت را به مسلمانان جهان و بهویژه ملت لبنان تبریک گفت.
وی یکی از مهمترین مصوبات اجلاس پارلمانی اخیر را محکومیت حملات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و حمایت مطلق ایالات متحده از این تجاوزگری عنوان کرد.
وی افزود: در دیدار با احزاب سیاسی مختلف لبنان، روحیهای بالا و ارادهای راسخ مشاهده کردم که نویدبخش پیروزیها و دستاوردهای بیشتر در آینده نزدیک خواهد بود.
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تأکید کرد: ایران همواره حامی وحدت ملی لبنان است و دخالت هیچ قدرت خارجی را در امور داخلی این کشور برادر جایز نمیداند. جمهوری اسلامی ایران نیز هر تصمیمی که ملت لبنان اتخاذ کند مورد تأیید و پشتیبانی قرار خواهد داد.
بابائی با اشاره به تاریخ کهن فرهنگی، تمدنی و سیاسی لبنان اظهار داشت: این ملت ریشهدار هرگز اجازه نخواهد داد قدرتهای خارجی در امورش مداخله کرده و اراده خود را تحمیل کنند.
وی ضمن اشاره به اینکه دوران سلطهگریها و تحمیلهای رژیم صهیونیستی بر لبنان گذشته است، تجاوز اخیر این رژیم به پایتخت قطر را نشانهای آشکار از روحیه تجاوزگرانه و دشمنی صهیونیسم دانست که پیام خطرناکی را به منطقه و جهان مخابره کرده است.
او هشدار داد: تجاوزگریهایی که فلسطین، لبنان، عراق، یمن، ایران و قطر را هدف قرار دادهاند، هیچ کشور و هیچ ملتی را در منطقه در امان نخواهد گذاشت؛ مگر اینکه همگان متحد شوند و در برابر این تهدید یکپارچه بایستند.
بازار ![]()