آریا جوان - رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از برگزاری کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در روزهای ۱۸ و ۱۹ تیر و برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۵ در روزهای ۲۹ و ۳۰ مرداد خبر داد.
رضا محمدی در نشست خبری سازمان سنجش گفت: کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در روزهای ۱۸ و ۱۹ تیر برگزار می شود.
رئیس سازمان سنجش گفت: ثبت نام جاماندگان کنکور ارشد از امروز ۹ خرداد تا ۱۱ خرداد انجام می شود. نتایج اولیه نیز نیمه دوم مرداد اعلام می شود.
وی افزود: آزمون مدارس سمپاد در روز ۲۹ خرداد برگزار می شود. در دهه اول مرداد نتایج آن اعلام خواهد شد. ۵۱۶ هزار نفر در آن شرکت کرده اند.
کنکور سراسری ۱۴۰۵ در روزهای ۲۹ و ۳۰ مرداد برگزار می شود
وی از برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۵ در روزهای ۲۹ و ۳۰ مرداد نیز خبر داد و گفت: کنکور سراسری و آزمون دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ در روزهای ۲۹ و ۳۰ مرداد برگزار می شود.
رئیس سازمان سنجش گفت: ثبت نام جاماندگان کنکور سراسری تا آخر وقت امروز ۹ خرداد انجام می شود.
وی افزود: یک میلیون و ۸۰ هزار نفر در آزمون ثبت نام کرده اند.
رئیس سازمان سنجش گفت: موضوع سهمیه های جنگ تحمیلی سوم در دست بررسی است. اکنون کنکور دارای سهمیه مناطق ۱ و ۲ و ۳ و سهمیه رزمندگان و ایثارگران و خانواده های شهدا است. اگر داوطلب کنکور متاثر از شهدا و جانبازی در جنگ تحمیلی سوم باشد قوانین آن وجود دارد و براساس آن عمل می شود اما اگر منازل آنها تخریب شده باشد پیشنهاداتی داده شده که در دست بررسی است.
وی افزود: وزیر علوم نیز موضوع را عنوان کرده است و اگر به جمع بندی برسیم پس از تصویب در وزارت علوم، برای تصویب به شورای عالی انقلاب فرهنگی یا مجلس شورای اسلامی ارائه می شود و در نهایت اجرا می شود اما همچنان موضوع در حد پیشنهاد اولیه است.
هنوز سهمیه خاصی برای داوطلبانی که منازلشان تخریب شده در نظر گرفته نشده/ پیشنهاد اولیه در حال بررسی است
صحبت کردن از برگزاری کنکور به صورت الکترونیکی شاید یک مقداری زود باشد؛ اما تلاش خودمان را میکنیم
رئیس سازمان سنجش گفت: در خصوص برگزاری آزمونهای الکترونیک، کار مطالعاتی را تعطیل نکردیم و در دست بررسی است.
سوابق تحصیلی تاثیر ۶۰ درصد و نمره کنکور سراسری تاثیر ۴۰ درصد دارد که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است