سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۵

ورزش

محبی: با جاه‌طلبی به کرواسی آمدم

محبی: با جاه‌طلبی به کرواسی آمدم
آریا جوان - ورزش ۳/ملی‌پوش ایرانی ریه‌کا امیدوار است دوران درخشانی در باشگاه جدیدش در کرواسی داشته باشد. محمد محبی ساعاتی قبل به‌صورت رسمی به عنوان بازیکن جدید ریه‌کا معرفی ...
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3/ملی‌پوش ایرانی ریه‌کا امیدوار است دوران درخشانی در باشگاه جدیدش در کرواسی داشته باشد. محمد محبی ساعاتی قبل به‌صورت رسمی به عنوان بازیکن جدید ریه‌کا معرفی شد که در گفت‌وگو با رسانه رسمی این باشگاه، از انگیزه‌اش برای کسب جام با این تیم کروات گفت. محبی پس از حضور در این تیم کروات درباره پیوستنش

ورزش 3 /ملی‌پوش ایرانی ریه‌کا امیدوار است دوران درخشانی در باشگاه جدیدش در کرواسی داشته باشد.
محمد محبی ساعاتی قبل به‌صورت رسمی به عنوان بازیکن جدید ریه‌کا معرفی شد که در گفت‌وگو با رسانه رسمی این باشگاه، از انگیزه‌اش برای کسب جام با این تیم کروات گفت.
محبی پس از حضور در این تیم کروات درباره پیوستنش به ریه‌کا گفت: «از استقبال گرمی که از من داشتند، تشکر می‌کنم. کمی درباره تاریخ شهر و باشگاه تحقیق کردم و دیدم که جاه‌طلبی زیادی وجود دارد. این موضوع را دوست داشتم و به همین دلیل به ریه‌کا آمدم. امیدوارم بتوانیم برای کسب جام‌های قهرمانی تلاش کنیم.»
این بازیکن ایرانی که در پست وینگر بازی می‌کند، درباره ویژگی‌های فنی و توانایی‌هایش نیز عنوان کرد: «نمی‌توانم درباره خودم صحبت کنم. فکر نمی‌کنم بهترین فرد برای صحبت کردن درباره نقاط قوتم باشم. خودم را بازیکن خوبی می‌دانم، اما نمی‌توانم بیشتر از این بگویم و ترجیح می‌دهم مردم درباره کیفیت من قضاوت کنند.»
او ادامه داد: «می‌توانم در چند پست مختلف بازی کنم؛ در کناره‌ها، خط حمله و خط میانی. مهم‌ترین مسئله برای من این است که بازی کنم و در زمین به تیم کمک کنم. در پرتغال و روسیه بازی کرده‌ام که لیگ‌های خوبی هستند. فکر می‌کنم تجربه زیادی به دست آورده‌ام و امیدوارم این تجربه در ریه‌کا به تیم کمک کند.»
محبی که در جام جهانی اخیر نیز برای تیم ملی ایران به میدان رفت، در دیدار مقابل نیوزیلند موفق شد یکی از گل‌های ایران را در تساوی ۲-۲ به ثمر برساند و پس از آن هم در دو مسابقه برابر بلژیک و مصر در ترکیب قرار گرفت.

آریا جوان

او درباره تجربه حضور در این رقابت‌ها گفت: «این تجربه برای من مهم بود، چون در جام جهانی قطر حضور نداشتم. این جام جهانی برای من اهمیت زیادی داشت. می‌خواستیم به مرحله بعد صعود کنیم، اما موفق نشدیم. در نهایت سه تساوی داشتیم و به‌سادگی می‌توان گفت که شانس با ما یار نبود.»
وینگر جدید ریه‌کا اضافه کرد: «امیدوارم در جام جهانی بعدی و همچنین جام ملت‌های آسیا نتایج بهتری کسب کنیم.»
محبی در ادامه صحبت‌هایش به ارتباط میان فوتبال ایران و کرواسی نیز اشاره کرد؛ جایی که در سال‌های اخیر مربیان و بازیکنان کروات زیادی در فوتبال ایران فعالیت کرده‌اند و چند بازیکن ایرانی نیز سابقه حضور در لیگ کرواسی را داشته‌اند.
او یادآور شد: «اطلاعات زیادی درباره فوتبال کرواسی وجود دارد. مربیان و بازیکنان زیادی در ایران کار کرده‌اند. درباره فرهنگ کرواسی هم چیزهایی می‌دانم. بازیکنان ایرانی، صادق محرمی و علی کریمی، در دینامو زاگرب بازی کرده‌اند و اثر خوبی از خود به جا گذاشته‌اند.»
محبی در پایان درباره اهدافش در کرواسی گفت: «من با جاه‌طلبی به ریه‌کا آمدم و باور دارم که این حضور می‌تواند تجربه خوبی برای من باشد. هر تمرین و هر مسابقه برای من لذت‌بخش خواهد بود. می‌خواهم از روز اول سخت تلاش کنم و به تیم کمک کنم.»
او خطاب به هواداران ریه‌کا گفت: «آنها می‌توانند از من انتظار داشته باشند که در زمین 100درصد توانم را بگذارم و امیدوارم بتوانیم به نتیجه خوبی برسیم. فوتبال به‌خاطر هواداران بازی می‌شود و می‌خواهم آنها راضی باشند.»


نظرات شما